قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

هشدار عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره ناامنی‌های اخیر زاهدان - تسنیم

نماینده زاهدان در مجلس از پیگیری تقویت امکانات نیروهای امنیتی وانتظامی برای مقابله با ناامنی‌های استان خبرداد.
 هشدار عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره ناامنی‌های اخیر زاهدان - تسنیم

استانها

فداحسین مالکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به موقعیت راهبردی سیستان و بلوچستان و قرار گرفتن مسیرهای مهم ترانزیتی در این منطقه، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها و امکانات امنیتی استان برای مقابله با ناهنجاری‌های اخیر تأکید کرد و گفت: استمرار ناامنی می‌تواند علاوه بر ایجاد نگرانی برای مردم، روند سرمایه‌گذاری و توسعه استان را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به موقعیت راهبردی سیستان و بلوچستان در شرق کشور و قرار گرفتن مسیرهای مهم ترانزیتی در این منطقه، هرگونه ناامنی در استان در سطح مسائل کلان امنیتی کشور مورد توجه قرار می‌گیرد.

جلسه چالشی درباره امنیت شرق کشور 

وی افزود: در پی اتفاقات اخیر در زاهدان و بروز مواردی از جمله آدم‌ربایی، سرقت و دیگر ناهنجاری‌های امنیتی، جلساتی در تهران برگزار شد که یکی از مهم‌ترین آنها جلسه با وزیر کشور به‌عنوان مسئول اصلی امنیت کشور و رئیس شورای امنیت کشور بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: این جلسه، نشستی جدی و چالشی بود و بخشی از مباحث آن به مسائل امنیتی شرق کشور اختصاص داشت و در آن بر ضرورت تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز نیروهای انتظامی، امنیتی و قرارگاه‌های مربوط برای مقابله مؤثر با ناامنی‌ها تاکید شد.

مالکی بیان کرد: شرایط موجود نیازمند پیگیری جدی و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول است و باید امکانات لازم برای انجام ماموریت‌های امنیتی و انتظامی در اختیار نیروهای مربوط قرار گیرد.

وی با اشاره به رایزنی‌های انجام‌ شده با علما و بزرگان استان اظهار کرد: در شرایط کنونی انسجام و وحدت در سیستان و بلوچستان اهمیت بسیار زیادی دارد و امنیت پایدار بدون مشارکت مردم، علما، بزرگان طوایف و معتمدان محلی امکان‌پذیر نیست.

نقش علما و بزرگان در تامین امنیت پایدار

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با برخی بزرگان و علما گفت‌وگوهایی انجام شده و خوشبختانه دیدگاه‌ها درباره ضرورت حفظ انسجام و حرکت به سمت امنیت پایدار به یکدیگر نزدیک است.

مالکی گفت: بسیاری از بزرگان، ریش‌سفیدان و سرداران طوایف در شمال و جنوب استان با مسئولان …





 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 بایدن: ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست

بایدن: ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست

هانتر بایدن پسر رئیس جمهوری سابق آمریکا گفت: «...ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست... من عمیقا نگرانم که چطور کسی که این‌قدر جاهل و نادان است در دفتر بیضی...

 قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | تتر در کانال ۱۸۸ هزار تومان؛ جهش ۸ هزار دلاری بیت‌کوین و رشد ۱۳.۸ درصدی اتریوم

قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | تتر در کانال ۱۸۸ هزار تومان؛ جهش ۸ هزار دلاری بیت‌کوین و رشد ۱۳.۸ درصدی اتریوم

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها پنج‌شنبه با رشد بیش از ۸ درصدی ارزش کل بازار صعودی شد؛ بیت‌کوین بیش از ۸ هزار دلار افزایش یافت و به کانال ۷۲ هزار دلار رسید، اتریوم بازدهی دو رقمی ثبت کرد و تتر نیز در رفت‌وبرگشت میان کانال‌های ۱۸۸ و ۱۸۹ هزار تومان معامله شد.

 ملیکا، پژمان، ترانه و ساعاتی که مبهم سپری می‌شوند!

ملیکا، پژمان، ترانه و ساعاتی که مبهم سپری می‌شوند!

اگر مجبور باشید فقط یکی را مقصرتر بدانید، کدام را انتخاب می‌کنید و دقیقاً به چه دلیل؟

 نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردم.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.