قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

سامانه موسمی فارس را تحت تأثیر قرار می‌دهد/کاهش گرما از هفته آینده - تسنیم

مدیرکل هواشناسی فارس گفت: سامانه موسمی از پنج‌شنبه به‌تدریج در فارس فعال می‌شود و دمای هوا کاهش می‌یابد.
 سامانه موسمی فارس را تحت تأثیر قرار می‌دهد/کاهش گرما از هفته آینده - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

قاسم حسینی مدیرکل هواشناسی فارس در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به تحلیل آخرین خروجی مدل‌های پیش‌بینی اظهار کرد: طی پنج روز آینده، استان فارس عمدتاً تحت تأثیر الگوی گرم تابستانه و غبار محلی قرار دارد و آسمان در اغلب مناطق صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از امروز، چهارشنبه 28 مرداد، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید همراه با خیزش گردوخاک در نواحی جنوبی و غربی استان رخ می‌دهد که می‌تواند کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا را به دنبال داشته باشد.

مدیرکل هواشناسی فارس ادامه داد: این پدیده در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه، 29 و 30 مرداد، بیشتر نیمه شمالی استان را دربر می‌گیرد.

حسینی با اشاره به فعال شدن تدریجی سامانه موسمی از پنج‌شنبه 29 مرداد گفت: با تقویت این سامانه، افزایش رطوبت، رشد ابر‌های همرفتی و وقوع ناپایداری‌های محلی، ابتدا در مناطق شرقی، جنوب‌شرقی و جنوبی فارس فراهم می‌شود و از یکشنبه اول شهریور، نواحی شمالی و مرکزی استان را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد. …




 اخبار جدید

 قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ در هنگام بازگشایی/ ربع‌سکه ۶۵ میلیون تومان را رد کرد
۳۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ در هنگام بازگشایی/ ربع‌سکه ۶۵ میلیون تومان را رد کرد

قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 افزایش ۲۱ درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
۱۴ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

افزایش ۲۱ درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس

مدیر امور تولید شرکت نفت فلات قاره ایران از افزایش ۲۱ درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد.

 کودتاچیان علیه پزشکیان؛ تندروها از جان دولت چهاردهم چه می‌خواهند؟
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

کودتاچیان علیه پزشکیان؛ تندروها از جان دولت چهاردهم چه می‌خواهند؟

از زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم تا الآن، کشور با بحران‌های متعدد زیادی روبه‌رو بوده است، بحران‌هایی فارغ از جنگ‌های تحمیلی آمریکا و اسرائیل و حوادث دی‌ماه، بخشی از آن نبرد پیدا و ناپیدای میان دولت و تندروهایی است که هنوز شکست انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ را نپذیرفتند و تمام تلاش خود را برای کنار زدن رئیس‌جمهور انجام داده‌اند.

 بیش از ۹۰ درصد مشترکین اینترنت ۴G را ترجیح می‌دهند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

بیش از ۹۰ درصد مشترکین اینترنت ۴G را ترجیح می‌دهند

داده‌های گزارش رگولاتوری نشان می‌دهد که در بهار امسال اپراتور همراه اول سهم بیشتری از بازار مکالمه را به خود اختصاص داده و بیش از ۹۰ درصد مشترکین تلفن همراه در کشور از اینترنت ۴G استفاده می‌کنند.

 دائو و اهمیت آن در گردش‌های مالی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

دائو و اهمیت آن در گردش‌های مالی

دائو را می‌توان به یک سازمان بین‌المللی تشبیه کرد که هیچ‌یک از اعضای آن همدیگر را نمی‌شناسند، قوانین را خودشان تعیین می‌کنند.

 مدیرعامل بانک شهر در دیدار با مدیرعامل شرکت پالایش نفت شیراز: عزم جدی برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی داریم
۲۹ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

مدیرعامل بانک شهر در دیدار با مدیرعامل شرکت پالایش نفت شیراز: عزم جدی برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی داریم

مدیرعامل بانک شهر از عزم جدی این بانک برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: این صنایع یکی از اصلی ترین مزیت های سرزمینی ایران اسلامی است که در تعامل با شبکه بانکی می تواند دستاوردهای بسیار ارزشمندی برای کشور داشته باشد.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026