قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

مشاهده پهپادها در نزدیکی پایگاه‌های نظامی چالشی برای آلمان - تسنیم

مشاهده روزافزون پهپادها در نزدیکی پایگاه‌های نظامی آلمان نگرانی‌ها در بین مقامات این کشور را افزایش داده است.
 مشاهده پهپادها در نزدیکی پایگاه‌های نظامی چالشی برای آلمان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ان‌تی‌وی در مطلبی به مشاهده روزافزون پهپادها در نزدیکی مراکز نظامی آلمان به عنوان چالش جدیدی برای این کشور اشاره کرده و نوشت: طبق آمار نیروهای مسلح، در روزهای اخیر گزارش‌هایی مبنی بر مشاهده پهپادها بر فراز پایگاه ارتش آلمان در مشرنیش منتشر شده است که البته این یک حادثه منحصر به فرد نیست. چنین حوادثی از زمان آغاز جنگ در اوکراین به طور فزاینده‌ای در آلمان تکرار شده‌اند.

نیروهای مسلح آلمان در سال‌های اخیر افزایش مشاهده پهپادها را ثبت کرده‌اند. سخنگوی فرماندهی عملیاتی در این باره گفت: از آغاز تهاجم غیرقانونی روسیه به اوکراین در فوریه 2022، تعداد گزارش‌های مشاهده پهپادهای مرتبط با بوندس‌وهر به طور قابل توجهی افزایش یافته و منسجم‌تر شده است. میزان رضایتمندی از صدراعظم آلمان به پایین‌ترین سطح رسید

این سخنگو توضیح داد: در مجموع، در سال‌های اخیر چند صد مورد پرواز مشکوک پهپاد بر فراز منطقه تحت مسئولیت نیروهای مسلح آلمان گزارش شده است. این گزارش‌ها در درجه اول شامل پهپادهای منفرد است، اما گاهی اوقات نیز شامل دسته‌های پهپاد می‌شود.

سخنگوی ارتش آلمان هم هشدار داده که فضای امنیتی در آلمان و اروپا در سال‌های اخیر اساساً تغییر کرده است. به گفته وی آلمان روزانه با تهدیدات ترکیبی مانند اطلاعات نادرست، حملات سایبری، جاسوسی و خرابکاری مواجه است.

هفته گذشته خبر مشاهده دو پهپاد بر فراز یک پایگاه نظامی در مشرنیش ایالت نوردراین-وستفالن منتشر شد. به گفته نیروهای مسلح آلمان، این پرونده به پلیس تحویل داده شده است.

علاوه بر این، یک پهپاد مجهز به مواد منفجره و چاشنی، هفته گذشته اختلال قابل توجهی در فرودگاه لایپزیگ/هاله - در نزدیکی هواپیماهای ترابری اوکراینی - ایجاد کرد. دفتر دادستانی فدرال تحقیقات در این مورد را بر عهده گرفته است.

در واکنش به این حادثه پهپاد در فرودگاه لایپزیگ، الکساندر دوبریندت، وزیر کشور فدرال آلمان تعداد نیروهای واحد ضد پهپاد پلیس فدرال را دو برابر کرد. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده مرکز مشترک دفاع از پهپاد آلمان (GDAZ) اکنون از 150 افسر به 300 افسر برای دفاع از پهپادها مجهز خواهد شد.

اتحادیه جوانان نوردراین-وستفالن هم خواستار …





 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد

ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.