قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

تمدید تعلیق تقدم ثبت سفارش بر قبض انبار تا پایان شهریور - تسنیم

مهلت تعلیق تقدم تاریخ ثبت سفارش یا ثبت آماری بر قبض انبار تا پایان شهریور تمدید شد.
 تمدید تعلیق تقدم ثبت سفارش بر قبض انبار تا پایان شهریور - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت در مکاتبه با مدیرکل واردات گمرک ایران، از تمدید تعلیق شرط تقدم تاریخ صدور ثبت سفارش یا ثبت آماری بر تاریخ صدور قبض انبار تا پایان شهریورماه 1405 خبر داد.

بر اساس این مکاتبه، تسهیل ایجادشده با استناد به ابلاغیه معاون اول رئیس‌جمهور تمدید شده و تا پایان شهریورماه 1405 ادامه خواهد داشت.

بر این اساس، در موارد مشمول این تسهیل، تقدم تاریخ صدور ثبت سفارش یا ثبت آماری نسبت به تاریخ صدور قبض انبار، تا پایان مهلت تعیین‌شده به عنوان مانع ترخیص کالا تلقی نخواهد شد.

این تصمیم با هدف تسهیل فرآیند ترخیص کالا و جلوگیری از ایجاد وقفه در روند واردات و ترخیص کالاهای مشمول اتخاذ شده است.

از تسهیل موقت تا قاعده کنترلی واردات

الزام تقدم تاریخ ثبت سفارش بر قبض انبار را می‌توان بخشی از حرکت سیاست‌گذار به سمت کنترل ورود کالا پیش از ورود فیزیکی آن به گمرک دانست؛ قاعده‌ای که از سال 1403 به‌صورت صریح وارد مرحله اجرا شد. منطق این سیاست آن است که واردکننده پیش از ورود کالا به کشور، مجوز و ثبت سفارش آن را در چارچوب ضوابط تجاری دریافت کرده باشد.

با این حال، اجرای سختگیرانه این قاعده در شرایطی که فرآیند ثبت سفارش، تخصیص ارز یا تأمین مجوزهای وارداتی با تأخیر مواجه می‌شود، می‌تواند به رسوب کالا و افزایش هزینه‌های انبارداری منجر شود.

از این منظر، تمدید تعلیق تقدم ثبت سفارش بر قبض انبار تا پایان شهریورماه 1405 را می‌توان یک تسهیل موقت برای جلوگیری از تبدیل محدودیت اداری به مانع ترخیص دانست؛ هرچند تداوم این معافیت‌ها نشان می‌دهد میان هدف سیاست‌گذار برای کنترل پیشینی واردات و ضرورت روان‌سازی جریان تجارت، همچنان نیاز به ایجاد یک سازوکار پایدار وجود دارد.

انتهای پیام/  





 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.

 کارمزد جدید خدمات بانکی اعلام شد

کارمزد جدید خدمات بانکی اعلام شد

نرخ کارمزد خدمات بانکی الکترونیکی و حضوری در سال ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شد.

 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.

 قیمت دلار امروز پنحشنبه 29مرداد 1405/ افزایش نرخ + جدول و جزئیات

قیمت دلار امروز پنحشنبه 29مرداد 1405/ افزایش نرخ + جدول و جزئیات

اکوایران: قیمت دلار در معاملات امروز با افزایش همراه شد.

 طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

نایب‌رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به افزایش قیمت طلا در بازار طی هفته جاری، گفت: رشد نرخ دلار و نوسانات اونس جهانی مهم‌ترین عوامل افزایش قیمت طلا بوده‌اند و با توجه به انتظارات تورمی، احتمال تداوم روند صعودی قیمت‌ها در هفته آینده وجود دارد.

 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.