قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

سرمایه‌گذاران موتور محرک توسعه گیلان هستند - تسنیم

استاندار گیلان گفت: آماده استقبال از سرمایه‌داران برای سرمایه‌گذاری در استان و رشد نرخ اشتغال هستیم.
 سرمایه‌گذاران موتور محرک توسعه گیلان هستند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، هادی حق‌شناس، استاندار گیلان پیش از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن و آیین تجلیل از تولیدکنندگان برتر استان گیلان با اشاره به هویت تاریخی و فرهنگی مردم این استان، اظهار کرد: مفاهیم نهضت جنگل یکی از نمادهای هویت ما گیلانی‌ها است و میرزا کوچک جنگلی نیز از مهم‌ترین چهره‌های این نهضت به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه میرزا کوچک جنگلی نماد بیگانه‌ستیزی بود و سر خود را برای دفاع از ایران داد افزود: آیت‌الله بهجت فومنی نیز یکی دیگر از شخصیت‌های برجسته گیلانیان است و هر دوی این بزرگان بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی مردم گیلان هستند که به آن می‌بالیم.

استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت مطالعه تاریخ گفت: گاهی باید کمی تاریخ را مطالعه کنیم. امروز 28 مرداد است و باید به حوادث 28 مرداد سال 1332 و اتفاقاتی که در دولت مصدق رخ داد توجه کنیم. دولتی که دوام نیاورد زیرا فرهیختگان در دولت مصدق حضور نداشتند بلکه اراذل و اوباش در صحنه بودند و بر اساس اعتراف مسئولان آمریکا، پول آمریکایی‌ها، مداخله آمریکایی‌ها و همچنین اراذل و اوباش داخلی باعث شد یک دولت ملی ساقط شود اما چرا ساقط کردند؟ چون مصدق نفت رو ملی کرد و امروز هم دعواها بر سر نفت است تا جایی‌که ترامپ به‌صراحت می‌گوید که به ونزوئلا رفتیم و نفت ونزوئلا را می‌بریم.

استاندار گیلان با اشاره به سفر اخیر خود به کربلا گفت: اخیراً به مدت 46 ساعت در کربلا حضور داشتم و با دو نفر از مسئولان عراقی نیز ملاقات کردم. اگر برگ دیگری از تاریخ را مطالعه کنیم  می‌بینیم نمی‌شود از کنار اتفاقات به سادگی عبور کرد. اکنون 23 سال است که آمریکایی‌ها در عراق حضور دارند و روزانه نفت این کشور را می‌برند، مجموع مصرف بنزین و نفت و گاز عراق 25 میلیون لیتر است اما تقریباً نزدیک به نیمی از نیاز خود را وارد می‌کند. برق عراق نیز از ایران و ترکیه وارد می‌شود.

وی با طرح پرسشی ادامه داد: به نظر شما در طول این 23 سال که آمریکایی‌ها در عراق حضور داشته‌اند نباید یک پالایشگاه برای تولید بنزین یا سایر فرآورده‌ها و چندین نیروگاه برای تأمین برق عراق ساخته می‌شد؟ در ظاهر، تحریم‌های عراق هم که تقریباً برداشته شده است اما چرا عراق هنوز مشکل دارد، چرا فولاد و سیمان ندارد؟

حق‌شناس …





 حمله روسیه به مرکز خرید اوکراین+شمار کشته ها
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

حمله روسیه به مرکز خرید اوکراین+شمار کشته ها

پهپاد دوم حدود ۳۰ دقیقه پس از حمله نخست به محل اصابت کرد؛ زمانی که نیرو‌های امدادی در حال رسیدگی به قربانیان بودند.

 ساعت پخش زنده بازی‌های شنبه 31 مرداد
۲۰ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

ساعت پخش زنده بازی‌های شنبه 31 مرداد

برنامه پخش زنده رویدادهای ورزشی امروز ایران و جهان در ادامه قابل مشاهده است.

 بازنگری آمریکا در گزینه‌های هسته‌ای؛ استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی
۵۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

بازنگری آمریکا در گزینه‌های هسته‌ای؛ استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی

برخی گزارش‌های غیر رسمی حاکی است آمریکا در حال بازنگری در گزینه‌های هسته‌ای خود است که امکان استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی را می‌دهد.

 حمایت از تولید نباید بدون توجه به سیاست پولی باشد
۵۰ دقیقه قبل / سایت ایبنا

حمایت از تولید نباید بدون توجه به سیاست پولی باشد

یک کارشناس اقتصادی با تأکید بر اینکه حمایت از تولید باید در چارچوب ثبات پولی و سلامت نظام بانکی انجام شود، گفت: دفاع مطلق از تولید بدون توجه به الزامات نظام...

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز شنبه ۳۱ مرداد 1405/ افزایش قیمت دلار و یورو
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز شنبه ۳۱ مرداد 1405/ افزایش قیمت دلار و یورو

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با افزایش نسبت به روز گذشته به، 191,270 (یکصد و نود و یک هزار و دویست و هفتاد) تومان رسید.

 گیس‌کشی جانانه با مشارکت ترانه علیدوستی و خواهر پژمان
۵۴ دقیقه قبل / سایت برترینها

گیس‌کشی جانانه با مشارکت ترانه علیدوستی و خواهر پژمان

منتقدانش می‌گویند مسئله این نیست که چرا فمینیست است؛ مسئله این است که چرا فمینیسم او در بعضی مقاطع پررنگ می‌شود و در بعضی بزنگاه‌های سیاسی، سکوتش پررنگ‌تر از حرف‌هایش است.