قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

پوتین: روابط روسیه و هند با موفقیت در حال توسعه است - تسنیم

رئیس‌جمهور روسیه بر توسعه موفق روابط مسکو و دهلی‌نو در چارچوب مشارکت راهبردی ویژه دو کشور تأکید کرد.
 پوتین: روابط روسیه و هند با موفقیت در حال توسعه است - تسنیم
بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، طبق اطلاعات منتشره از سوی دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه امروز، شنبه در پیام تبریک خود برای مقامات بلندپایه دولت هند به مناسبت روز استقلال این کشور، تأکید کرد که روابط بین مسکو و دهلی‌نو در چارچوب مشارکت راهبردی ویژه و ممتاز بین دو کشور باموفقیت در حال توسعه است.

در پیام تبریک پوتین آمده است: «روابط میان روسیه و هند در چارچوب مشارکت راهبردی ویژه و ممتاز بین دو کشور با موفقیت در حال توسعه است. مسکو و دهلی‌نو همکاری ثمربخشی داشته و بر اساس منافع ملی دو طرف در حال توسعه است»

پوتین در ماه ژوئن گفته بود که روسیه و هند روابطی کاملاً ویژه و مبتنی بر اعتماد متقابل داشته و در این راستا به نتایج مثبتی نیز دست یافته‌اند.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین به موفقیت‌های هند در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و علمی ـ فنی و جایگاه بالای این کشور در عرصه جهانی اشاره کرده و ابراز اطمینان نمود که روسیه و هند به توسعه روابط سازنده در راستای منافع ملت‌های دوست، امنیت بین‌المللی و ثبات ادامه خواهند داد. تصمیم راهبردی روسیه و هند برای توسعه روابط دوجانبه تاکید وزرای خارجه روسیه و هند بر حرکت به سمت مشارکت راهبردی پیام تبریک پوتین به کیم جونگ اون

علاوه بر این، دفتر مطبوعاتی کرملین همچنین تأیید کرد که ولادیمیر پوتین در پیام تبریکی به کیم جونگ اون، به مناسبت روز آزادی کره شمالی از اشغال ژاپن،  اعلام کرد که روابط میان مسکو و پیونگ‌یانگ به سطح بی‌سابقه‌ای از مشارکت رسیده است.

انتهای پیام/  



 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 قالیباف: گام‌های بلندی برای تحکیم امنیت مشترک ایران و عراق برمی داریم

قالیباف: گام‌های بلندی برای تحکیم امنیت مشترک ایران و عراق برمی داریم

قالیباف نوشت: همسایگی ایران و عراق بر پایه برادری در سخت‌ترین‌ روزها، مقاومت در برابر دخالت بیگانگان و باور به سرنوشت مشترک دو کشور بنا شده است.

 پول حقیقی دیروز سراغ این ۴ سهم رفت!

پول حقیقی دیروز سراغ این ۴ سهم رفت!

در حالی شاخص کل بورس در معاملات دیروز ۰.۸۴ درصد رشد کرد که خالص ورود پول حقیقی به معاملات خرد منفی ۱.۴ همت بود؛ فارس و فولاد در صدر جذب پول حقیقی قرار گرفتند...

 ترامپ در سفر به آسیا به دنبال ملاقات با رهبر کره‌شمالی است

ترامپ در سفر به آسیا به دنبال ملاقات با رهبر کره‌شمالی است

پس از بحث‌برانگیز شدن ملاحظه مواضع رهبر کره شمالی درباره رزمایش‌های نظامی مشترک سئول-واشنگتن از سوی دونالد ترامپ، مقامات واشنگتن گفتند رئیس‌جمهور آمریکا از دستیارانش خواسته به‌زودی دیداری میان او و کیم جونگ اون ترتیب دهند.

 قانون شدن طرح «مقابله با نفوذ» ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل می کند

قانون شدن طرح «مقابله با نفوذ» ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل می کند

«طرح مجلس را باید بیش از آنکه یک اقدام عادی تقنینی دانست، واجد نشانه‌هایی از «محدودیت»، «ضدتوسعه» و «ضدپیشرفت» ارزیابی کرد؛ رویکردی که می‌تواند کشور را از مس...

 کاخ سفید لغو مذاکرات با ایران را اعلام کرد

کاخ سفید لغو مذاکرات با ایران را اعلام کرد

یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

 عمان اصلا بضاعت و قد و قواره این را ندارد که ما اینقدر دنبال مذاکره با آن هستیم

عمان اصلا بضاعت و قد و قواره این را ندارد که ما اینقدر دنبال مذاکره با آن هستیم

مذاکره با عمان به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید و هدررفت وقت است، چون عمانی‌ها نمی‌توانند چیزی که ایران می‌خواهد را امضا کنند.

 هشدار فعال کارگری : سبد معیشت از 80 میلیون عبور کرده/ افزایش روزانه قیمت‌ها ادامه دارد

هشدار فعال کارگری : سبد معیشت از 80 میلیون عبور کرده/ افزایش روزانه قیمت‌ها ادامه دارد

عضو تیم کارگری شورای عالی کار با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های زندگی، از دو برابر شدن هزینه سبد معیشت کارگران نسبت به رقم مصوب دی‌ماه سال گذشته خبر داد و گفت برآورد مستقل گروه کارگری نشان می‌دهد هزینه این سبد اکنون از ۸۰ میلیون تومان عبور کرده است. محسن باقری همچنین نسبت به افزایش قیمت بنزین هشدار داد و آن را در شرایط فعلی عامل تشدید فشار تورمی و معیشتی بر کارگران دانست.