قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

سهم واحد‌های مقاوم روستایی در کشور به 100 درصد می رسد - تسنیم

در بیشتر استان ها سهم واحد‌های مقاوم روستایی از 57 درصد به نزدیک 100 درصد می رسد.
 سهم واحد‌های مقاوم روستایی در کشور به 100 درصد می رسد - تسنیم

استانها

مجید جودی،معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن در حاشیه بازدید از پروژه های مسکن روستایی شهرستان مشهد گفت وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهارکرد:برای پنج سال آینده برنامه‌ریزی شده است تا در اکثر استان‌ها، سهم واحدهای مقاوم روستایی از 57 درصد به نزدیک 100 درصد برسد. البته ممکن است درصد محدودی از خانوارها به دلایل مختلف از مشارکت در طرح استقبال نکنند، اما هدف این است که نگرانی‌ها درباره مقاومت مسکن روستایی در برابر حوادث طبیعی به حداقل برسد.

وی همچنین  از آغاز عملیات اجرایی 68 هزار واحد مسکونی در قالب طرح خانه امید در کشور خبر داد و افزود: از مجموع 220 هزار واحد هدف‌گذاری‌شده برای این طرح در سال جاری، 65 هزار واحد در شهرها و 155 هزار واحد در روستاها احداث خواهد شد.

 جودی با اشاره به فلسفه تأسیس حساب 100 حضرت امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد کرد: مبنای شکل‌گیری این حساب، مشارکت مردم و کمک گرفتن از ظرفیت‌های مردمی برای تأمین مسکن اقشار محروم بود و بنیاد مسکن نیز در سال‌های اخیر اقدامات گسترده‌ای برای تحقق این هدف انجام داده است.

 وی ادامه داد:طی چند دهه گذشته، بخش قابل توجهی از فعالیت‌های بنیاد مسکن در حوزه مسکن محرومان به روستاها معطوف بوده است؛ چراکه یکی از ریشه‌های اصلی بد‌مسکنی و فقدان مسکن، مهاجرت جمعیت روستایی به شهرها بوده است.

 معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ادامه، با اشاره به مشکلات ناشی از مهاجرت و گسترش حاشیه‌نشینی در کلان‌شهرها، به‌ویژه مشهد، تصریح کرد: در سال‌های گذشته خدمات بسیار خوبی برای تأمین مسکن محرومان و اقشار کم‌درآمد در روستاها ارائه شده، اما حوزه مسکن محرومان شهری تا حدودی مغفول مانده بود؛ ازاین‌رو در بنیاد مسکن تغییر رویکردی ایجاد شده و اکنون تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد در شهرها در اولویت قرار گرفته است.

220 هزار واحد «خانه امید» در برنامه امسال

جودی با اشاره به طرح خانه امید اضافه کرد: هدف این طرح آن است که برای اقشاری که داشتن یک سرپناه مناسب برایشان به یک رویا تبدیل شده است، با استفاده از ظرفیت خیرین و مشارکت …



 غیبت از نخستین روز امامت؛ چگونه شیعیان برای عصر انتظار آماده شدند؟ - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غیبت از نخستین روز امامت؛ چگونه شیعیان برای عصر انتظار آماده شدند؟ - تسنیم

غیبت صغری، جامعه شیعه را برای عصر غیبت کبری آماده کرد و مفهوم انتظار را از یک باور به مسئولیتی دینی تبدیل کرد.

 توسعه اشتغال و تجارت در مرزهای شرقی با جدیت دنبال شود - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توسعه اشتغال و تجارت در مرزهای شرقی با جدیت دنبال شود - تسنیم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:توسعه اشتغال و تجارت در مرزهای شرقی باید با جدیت دنبال شود.

 برنامه‌ریزی برای بازار 1.5 میلیارد دلاری سلامت افغانستان - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

برنامه‌ریزی برای بازار 1.5 میلیارد دلاری سلامت افغانستان - تسنیم

مدیرعامل دوغارون از برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از ظرفیت 1.5 میلیارد دلاری گردشگری سلامت افغانستان خبرداد.

 آسیب‌دیدگی اراضی کشاورزی و راه‌های روستایی شهرستان درگز در پی وقوع سیلاب / شبکه آبرسانی 2 روستا خسارت دیده است
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

آسیب‌دیدگی اراضی کشاورزی و راه‌های روستایی شهرستان درگز در پی وقوع سیلاب / شبکه آبرسانی 2 روستا خسارت دیده است

فرماندار شهرستان درگز در شمال استان خراسان رضوی گفت: بارش شدید باران و وقوع سیلاب به راه‌های روستایی، شالیزارها و مزارع کشاورزی این شهرستان خسارت وارد کرده و سبب قطع آب شرب در برخی مناطق شده است.

 خسارت سیلاب به راه‌های روستایی، اراضی کشاورزی و مجتمع‌های پرورش ماهی شهرستان کلات / 8 گردشگر در ارتفاعات هزارمسجد گرفتار شدند
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

خسارت سیلاب به راه‌های روستایی، اراضی کشاورزی و مجتمع‌های پرورش ماهی شهرستان کلات / 8 گردشگر در ارتفاعات هزارمسجد گرفتار شدند

فرماندار شهرستان کلات به بروز خسارت در پی وقوع سیلاب در این شهرستان اشاره کرده و در این خصوص گفت: بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب به راه‌های روستایی، بندهای کشاورزی حاشیه رودخانه‌های ایدلیک و لایین، و شالیزارهای شهرستان کلات خسارت وارد کرده است.