قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

وحدت مسلمانان تنها راه شکست استکبار است - تسنیم

امام جمعه یاسوج گفت:وحدت مسلمانان اعم از شیعه وسنی تنهاراه شکست استکبار است زیرا دشمن با سنت پیامبر دشمنی دارد
 وحدت مسلمانان تنها راه شکست استکبار است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، با ترسیم وضعیت خطیر جهان اسلام و لزوم انسجام در برابر دشمنان، بر ضرورت تقویت جبهه مقاومت و تکیه بر آرمان‌های اصیل انقلاب تأکید کرد.

وی، ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت و سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)، وحدت اسلامی را ضرورتِ امروزِ جهان اسلام خواند و تصریح کرد: دشمنان به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، تمام توان خود را برای تضعیف مسلمانان و ایجاد شکاف میان آن‌ها به کار گرفته‌اند.

حسینی با اشاره به فشار بی‌سابقه بر جبهه مقاومت از غزه و لبنان تا یمن و عراق، تأکید کرد: دشمن در حال اجرای یک پروژه گسترده برای تحقیر ملت‌های مسلمان است و اگر امروز جبهه مقاومت شکست بخورد، این به معنای شکست یک گروه نیست، بلکه هدف دشمن، درهم‌شکستن روحیه عزت و استقلال امت اسلامی در سراسر جهان است.

امام جمعه یاسوج خاطرنشان کرد: مسلمانان دارای مشترکات بنیادینی چون خدای واحد، قبله مشترک و کتاب آسمانی هستند و اختلافات جزئی نباید عامل تفرقه شود؛ چرا که تاریخ ثابت کرده هر زمان امت اسلام دچار تفرقه شده، دشمن فرصت یافته و بر ملت‌ها مسلط شده است.

وی با ستایش ایستادگی ملت ایران، اظهار داشت: آنچه در تقابل حق و استکبار مشاهده کردیم، شکست راهبردی دشمن بود و ملت قهرمان ایران با تکیه بر ایمان و وحدت، اجازه نداد دشمن به اهداف شوم خود دست یابد و این روحیه مقاومت باید به نسل‌های آینده منتقل شود.

 حسینی تصریح کرد: دشمنان نمی‌خواهند ملت‌های اسلامی با عزت زندگی کنند و هر کجا قدرت‌های استکباری سلطه یافته‌اند، چیزی جز تحقیر، سلب استقلال و فشار باقی نمانده است؛ بنابراین پاسداری از استقلال و عزت ملی، یک وظیفه شرعی و انقلابی است.

وی در آستانه هفته دولت، ضمن تبریک به مسئولان کشور، تصریح کرد: کار و خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی که زیر پرچم ولایت‌فقیه اداره می‌شود، با نظام‌های طاغوتی متفاوت است و مسئولیت در اینجا نه یک جایگاه اداری برای کسب قدرت، بلکه امانتی الهی برای خدمت به مردم است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه خدمت به مردم در حکومت اسلامی باید رنگ عبادت به خود بگیرد، افزود: اگر کارمند و مدیر با نیت الهی، عدالت، پاکدستی و توجه به حقوق مردم فعالیت کند، کار او اجر اخروی دارد و مسئولان باید آرمان‌های امام راحل را قطب‌نمای حرکت خود قرار دهند.

وی با اشاره به آغاز امامت امام عصر (عج)، بیان کرد: حدود 1200 سال است که عالم هستی در سایه مبارک وجود حضرت حجت (عج) قرار دارد و عالم بدون حجت الهی دچار اختلال در نظام هستی می‌شود و این نظام بر پایه وجود ولی خدا استوار است.

حسینی با تشبیه وجود امام زمان (عج) به خورشید، تصریح کرد: وجود ایشان فراتر از دایره پیروان است؛ همان‌طور که باران و اکسیژن شامل همه موجودات می‌شود، فیض وجود امام (عج) نیز به تمام هستی می‌رسد، حتی اگر عده‌ای از این حقیقت غافل باشند.

وی با استناد به روایات حضرت امیرالمؤمنین (ع)، سه رکن اساسی برای قوام یک جامعه را عالم دینی آگاه، حاکم عادل و طبیب بصیر عنوان کرد و افزود: شهری که فاقد عالم دینی باشد، مردم آن گرفتار جهل و نارسایی در احکام حلال و حرام می‌شوند و برای داشتن یک زندگی اسلامی صحیح، آگاهی از احکام الهی ضروری است و عمل بدون آگاهی، انسان را از مسیر بندگی دور می‌کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم وجود مدیران و حاکمان شایسته تأکید کرد و گفت: وجود مسئولان صالح، دلسوز و عادل، آرامش و پیشرفت مردم را تضمین می‌کند و زمینه‌ساز جامعه‌ای متعالی است.

حسینی، جایگاه پزشک را سومین رکن نیاز جامعه خواند و تأکید کرد: پزشکی که با تخصص و دلسوزی در خدمت مردم باشد، ستون سلامت جامعه است و پزشک در نظام اسلامی جایگاهی ویژه دارد؛ چرا که با تلاش خود، جان انسان‌ها را نجات می‌دهد و در فرهنگ اسلامی، نجات یک جان، به مثابه نجات بشریت بوده و جامعه باید قدردان پزشکان باشد و پزشکان نیز باید با دانش، تخصص و رعایت اخلاق حرفه‌ای، در مسیر خدمت به خلق خدا گام بردارند.

وی با گرامیداشت روز بزرگداشت علامه مجلسی، به میراث گران‌بهای این عالم دینی اشاره کرد و افزود: تلاش‌های این شخصیت بزرگ در ترویج معارف اهل‌بیت (ع) و حفظ میراث روایی، چراغ راه امروز علما و محققان است.

خطیب جمعه یاسوج تأکید کرد: در هفته دولت، تمام کارگزاران نظام باید مسیر خدمت صادقانه را بازخوانی کنند و با روحیه جهادی و پاکدستی، گره از کار مردم بگشایند.

وی روز کارمند را به همه کارکنان خدوم کشور تبریک گفت و از تلاش‌های شبانه‌روزی آنان در تمامی عرصه‌ها برای رفاه عمومی قدردانی کرد.

حسینی ضمن دعا برای موفقیت مسئولان و کارکنان نظام اسلامی در مسیر اسلام، انقلاب و ولایت، تأکید کرد که خدمت صادقانه، تنها راه قدردانی از ایثار شهدا و آرمان‌های امام راحل است.

انتهای پیام/  





 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»

کارشناسان نسبت به وقوع پدیده سوپر النینو و احتمال بارش‌های سیل‌آسا در فلات ایران هشدار صادر کرده و اعلام کرده‌اند که در این زمینه دستگاه‌ها آماده باشند.

 خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟
۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟

در حالی که مردم در آتش قیمت‌های کاذب و بدعهدی‌های بی‌پایان خودروسازان می‌سوزند، دستور قاطع دادستان تهران برای نظارت آنلاین، پرده از یک واقعیت تلخ برمی‌دارد.

 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.