قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در 12 هزار مدرسه سراسر کشور - تسنیم

معاون وزیر نیرو گفت: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در 12 هزار مدرسه کشور با هدف ترویج انرژی پاک در حال انجام است.
 توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در 12 هزار مدرسه سراسر کشور - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محسن طرزطلب، معاون وزیر نیرو در نخستین سالگرد فعالیت ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف انرژی استان خراسان رضوی، با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس، اظهار کرد: با هماهنگی مجموعه آموزش و پرورش، بخشی از منابع حاصل از این طرح می‌تواند در اختیار خود مدارس قرار گیرد و خیرین مدرسه‌ساز نیز متناسب با اقداماتی که در این زمینه انجام می‌شود، برای توسعه آن مشارکت خواهند کرد.

وی با تأکید بر اینکه هدف از اجرای این طرح درآمدزایی نیست، افزود: هدف اصلی، ترویج انرژی پاک و نشان دادن ظرفیت صرفه‌جویی در مصرف انرژی به دانش‌آموزان، مدیران مدارس و مدیران تربیتی است تا مشخص شود با مدیریت مصرف و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌توان بخشی از مشکلات موجود در حوزه انرژی را برطرف کرد.

معاون وزیر نیرو با اشاره به آغاز این طرح در 12 هزار مدرسه سراسر کشور گفت: با همکاری مجموعه‌های صنعت برق، آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و خیرین مدرسه‌ساز، امیدواریم این طرح در تعداد بیشتری از مدارس کشور اجرایی شود.

طرزطلب ادامه داد: در کشور حدود 110 هزار مدرسه وجود دارد که امکان نصب نیروگاه خورشیدی حداقل پنج کیلوواتی در بخش قابل توجهی از آنها وجود دارد و در بسیاری از مدارس نیز ظرفیت نصب نیروگاه بیش از این میزان فراهم است.

وی همچنین با اشاره به قابلیت استفاده از تجهیزات هیبریدی در نیروگاه‌های خورشیدی مدارس تصریح کرد: امکان استفاده از اینورترهای هیبریدی در این نیروگاه‌ها وجود دارد تا در صورت قطع برق مدرسه در طول روز، امکان استفاده از برق تولیدی پنل‌های خورشیدی فراهم باشد.

رئیس سازمان ساتبا افزود: در کنار این تجهیزات، امکان نصب باتری نیز وجود دارد تا در زمان‌هایی که نیاز است، برق ذخیره‌شده مورد استفاده قرار گیرد.

طرزطلب همچنین ایجاد پارک انرژی‌های تجدیدپذیر در مدارس را از دیگر ظرفیت‌های این طرح عنوان کرد و گفت: با ایجاد چنین فضاهایی، دانش‌آموزان می‌توانند از نزدیک با تجهیزات و مزایای انرژی‌های تجدیدپذیر آشنا شوند و ببینند کشور و جهان با چه سرعتی به سمت توسعه انرژی‌های پاک و فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی …



 سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود
۱۴ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود

سناتور برجسته و مشهور آمریکایی از ایالت کانکتیکات اعلام کرد: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود.

 ببینید | لحظات اولیه حمله به انبارهای نفت تهران در جنگ ۴۰ روزه
۳۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید | لحظات اولیه حمله به انبارهای نفت تهران در جنگ ۴۰ روزه

آسیب‌ها، بخشی از ظرفیت پشتیبانی و توزیع سوخت پایتخت را از مدار خارج کرد. انبارهای شمال‌شرق و شمال‌غرب تهران، دیگر در چرخه تأمین سوخت قرار ندارند. ظرفیت عملیاتی انبار ری نیز به حدود ۳۰ درصد ظرفیت پیشین رسیده است. به همین دلیل، الگوی معمول سوخت‌رسانی در تهران تغییر کرده است و بخشی از سوخت مورد نیاز جایگاه‌ها، اکنون به‌صورت مستقیم از پالایشگاه‌ها ارسال می‌شود.

 جدول لیگ برتر| دربی پرسپولیس و استقلال داغ شد/ کورس سرخابی‌ها با تراکتور برای صدرنشینی
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

جدول لیگ برتر| دربی پرسپولیس و استقلال داغ شد/ کورس سرخابی‌ها با تراکتور برای صدرنشینی

تیم تراکتور در پایان هفته چهارم لیگ برتر به عنوان صدرنشین معرفی شد.

 کلید واقعی شادکامی
۵۸ دقیقه قبل / سایت فرارو

کلید واقعی شادکامی

برخلاف تصورات رایج، «ساده‌زیستی داوطلبانه» و کاهش مصرف‌گرایی، بیش از ثروت مادی باعث تقویت پیوندهای اجتماعی و افزایش سطح خوشبختی واقعی در زندگی می‌شود.

 تیراندازی ایران در ناگویا مدال کسب می‌کند/ تجهیزات و مهمات را به روز کرده‌ایم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

تیراندازی ایران در ناگویا مدال کسب می‌کند/ تجهیزات و مهمات را به روز کرده‌ایم

سرپرست فدراسیون تیراندازی وعده داد که تیم‌ملی تیراندازی در بازی‌های آسیایی ناگویا مدال کسب کند. وی همچنین بیان کرد که از تا جایی که امکان داشته سلاح و مهمات را به روز کرده‌ایم.

 پیامد تهدید به ترور برای «بارون ترامپ»!
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

پیامد تهدید به ترور برای «بارون ترامپ»!

بارون ترامپ، پسر رئیس‌جمهور آمریکا پس از مواجه با تهدیدات ترور که به مرحله پیشنهاد مالی هم رسیده، در یک «حباب امنیتی» قرار گرفته و از خانه بیرون نمی‌رود!



سایت خبرآنلاین

روایت جدید رحیم‌پور ازغدی از همسر رهبر شهید؛ زمان جنگ لباس‌های مجروحین را می شستند/ به مجلس خبرگان نامه نوشته بودند که همسر …

سایت فرارو

نقش جدید مریم مومن و علیرضا اوسیوند در یک سریال تاریخی

سایت فرارو

انتقاد علی ضیا به مدرسه‌های غیرانتفاعی با تسویه‌های دلاری

سایت عصرایران

سوگل خلیق: متمدنانه تمام می کنم

اعترافات یک رئیس‌جمهور: پشت پرده برنج 500 تومانی، جهش دلار و ناترازی‌های انرژی
سایت فرارو

اعترافات یک رئیس‌جمهور: پشت پرده برنج 500 تومانی، جهش دلار و ناترازی‌های انرژی

مشکلات ناشی از سه‌گانه جنگ، تحریم و محاصره برای کشور، موضوعی بود که می‌شد رد پررنگ آن را در بخش‌های مختلف مصاحبه پزشکیان جست‌وجو کرد. رئیس‌جمهور در این مصاحبه به‌صورت تمام‌قد از آنچه با عنوان تفاهم اسلام‌آباد شناخته می‌شود، دفاع و چند بار درباره آن صحبت کرد.
چه کسی جرأت عبور از دیوار چین را دارد؟
سایت فرارو

چه کسی جرأت عبور از دیوار چین را دارد؟

دولت ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی و مذاکرات برای تحمیل خواسته‌های خود به ایران، بار دیگر به فشار اقتصادی حداکثری روی آورده و آن را «روز دی اقتصادی» نامیده است. اما موفقیت این راهبرد به چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری و خریدار نفت ایران گره خورده است. مشکل واشنگتن این است که فشار واقعی بر تهران مستلزم رویارویی با پکن و بانک‌های چینی است؛ اقدامی که ترامپ، با وجود لحن تند، تاکنون از آن پرهیز کرده و میان تقابل با چین و معامله با آن در نوسان بوده است.