قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

وقتی دسترنج یک راننده، بلیت آزادی شد - تسنیم

مدیر ستاد دیه البرز گفت: یک راننده 52 میلیون تومان از درآمد و خیرات خود را برای آزادی زندانیان اختصاص داد.
 وقتی دسترنج یک راننده، بلیت آزادی شد - تسنیم

استانها

محمدباقر مقدسی مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج از مشارکت محمدجواد معدنی‌پور در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد خبر داد و گفت: این نیکوکار البرزی با اقدامی متفاوت، مبلغ 52 میلیون و 400 هزار تومان، دستمزد حاصل از فعالیت خود در تاکسی اینترنتی، بخشی از مطالبات وصول‌شده و همچنین نذورات و خیرات به نیت اموات خود را برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص داده است.

وی ضمن تقدیر از این اقدام انسان‌دوستانه اظهار کرد: گاهی ارزش یک کار خیر، بیش از آن که به مبلغ آن وابسته باشد، به نیت پاک، تلاش صادقانه و شیوه تأمین آن بستگی دارد. اقدام آقای محمدجواد معدنی‌پور نمونه‌ای روشن از این نگاه ارزشمند است؛ نگاهی که نشان می‌دهد هر درآمد حلال، هر طلب وصول‌شده و هر نذر و خیراتی که به یاد عزیزان از دست‌رفته انجام می‌شود، می‌تواند چراغ امیدی در زندگی یک خانواده روشن کند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز عنوان کرد: این خیر بخشی از درآمد حاصل از رانندگی در اسنپ، پاداش‌های دریافتی از این فعالیت، مبالغی که از بدهکاران خود وصول کرده و حتی کمک‌هایی که به نیت شادی روح درگذشتگان خانواده و دوستانش جمع‌آوری شده بود را برای مشارکت در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص داده است؛ اقدامی که جلوه‌ای زیبا از پیوند روزی حلال، مسئولیت اجتماعی و فرهنگ نیکوکاری است.

مقدسی بیان کرد: این خیر نیک‌اندیش معتقد است بهترین یادبود برای عزیزانی که از میان ما رفته‌اند، گره‌گشایی از مشکلات انسان‌های نیازمند است و هیچ مرهمی برای دل داغداران، شیرین‌تر از آن نیست که به یاد اموات خود، لبخند را به خانواده‌ای بازگردانند و زمینه آزادی سرپرست یک خانواده را فراهم کنند. این اقدام ارزشمند نشان می‌دهد که نذر محبت و خیرات می‌تواند به جای هزینه‌های زودگذر، به نجات جان و آینده یک خانواده گره بخورد.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ حسینی همواره با دستگیری از نیازمندان همراه بوده است، اذعان کرد: هیئت‌های مذهبی و مجالس عزاداری، علاوه بر زنده نگه‌داشتن شعائر دینی، می‌توانند منشأ آثار ماندگار اجتماعی نیز باشند. هنگامی که اشک بر مصائب اهل‌بیت(ع) با گره‌گشایی از مشکلات مردم همراه شود، پیام نهضت عاشورا در متن زندگی جامعه جلوه‌ای عینی و اثرگذار پیدا می‌کند و این همان روح حقیقی فرهنگ عاشوراست.

وی از خیرین و مردم نیک‌اندیش استان البرز دعوت کرد با الگو گرفتن از چنین اقدامات ارزشمندی، بخشی از درآمد، نذورات، خیرات، صدقات، یادبود اموات، هزینه برگزاری مراسم، هدایای مناسبتی یا حتی درآمد حاصل از فعالیت‌های روزانه خود را به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص دهند و در بازگرداندن پدران و مادران گرفتار به آغوش خانواده‌هایشان سهیم شوند؛ حرکتی که می‌تواند امید را به خانواده‌های چشم‌انتظار بازگرداند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز خاطرنشان کرد: هر مشارکت، حتی اگر اندک باشد، می‌تواند حلقه‌ای از زنجیره آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد را تکمیل کند. تجربه خیرانی همچون محمدجواد معدنی‌پور نشان می‌دهد که نیکوکاری بیش از آنکه به توان مالی وابسته باشد، به اراده، اخلاص و احساس مسئولیت اجتماعی نیاز دارد. همین قدم‌های کوچک، می‌تواند آغاز یک اتفاق بزرگ باشد.

مقدسی عنوان کرد: ستاد مردمی دیه استان البرز از تمامی خیرین، نیکوکاران و شهروندان دعوت می‌کند برای مشارکت در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و کسب اطلاعات بیشتر از طریق نشانی کرج، مهرویلا، انتهای بلوار انوشیروان شرقی، بعد از ساختمان نظام مهندسی، تلفن 026-32722316 و شماره کارت 6037991899944403  کمک‌های خود را به این امر خداپسندانه اختصاص دهند.

انتهای پیام/  





 هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود

گزارش سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد امروز (۳۱ مرداد) رگبار تابستانی، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در مناطقی از شمال، شمال شرق و دامنه‌های البرز مرکزی ادامه دارد و برای ۱۲ استان هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده است. همزمان روند کاهش نسبی دمای تهران آغاز شده است.

 منتقدان بنزین رویافروشی می‌کنند!
۲۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

منتقدان بنزین رویافروشی می‌کنند!

مردم حق دارند نگران باشند اما منتقدان هم باید پاسخ دهند راه‌حل‌شان برای فاصله ۱۵ میلیون لیتری تولید و مصرف چیست؟ نمی‌توان همزمان انتظار داشت بنزین فراوان، ار...

 طلاق تجاری تهران و ابوظبی - دیپلماسی ایرانی
۴۳ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

طلاق تجاری تهران و ابوظبی - دیپلماسی ایرانی

شعله‌های آتش جنگ در خلیج فارس دامن دو شریک بزرگ تجاری را گرفته است. امارات پس از جنگ برای فروش نفت خود به دیواره سخت...

 اولتیماتوم به کارفرمایان؛ مهلت پرداخت حق بیمه تا ساعت ۲۴ امشب
۱۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اولتیماتوم به کارفرمایان؛ مهلت پرداخت حق بیمه تا ساعت ۲۴ امشب

بر اساس اعلام سازمان تأمین اجتماعی، آخرین روز ماه پایان مهلت قانونی پرداخت حق بیمه است و کارفرمایان تا ساعت ۲۴ امشب برای انجام این کار فرصت دارند.

 دو روایت از یک بازار؛ کمبود یا رانت؟ - مردم سالاری آنلاین
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

دو روایت از یک بازار؛ کمبود یا رانت؟ - مردم سالاری آنلاین

بازار دستکش‌های پزشکی در ایران این روزها به میدان تقابل دو روایت تبدیل شده است. از یک سو تولیدکنندگانی که می‌گویند ظرفیت داخلی نه‌تنها نیاز کشور را تأمین می‌کند، بلکه توان صادرات به کشورهای منطقه را هم دارد. از سوی دیگر سازمان غذا و دارو که تأکید می‌کند واردات، تصمیمی موقت برای عبور از شرایط بحرانی جنگ و جلوگیری از کمبود در مراکز درمانی بوده است.

 سفره مردم؛ ضامن قدرت ملی - مردم سالاری آنلاین
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

سفره مردم؛ ضامن قدرت ملی - مردم سالاری آنلاین

«هرچقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم.» این جمله محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی شاید در نگاه اول یک اظهارنظر اقتصادی به نظر برسد، اما در واقع می‌توان آن را از منظری گسترده‌تر، یک گزاره درباره مفهوم «قدرت ملی» دانست؛ گزاره‌ای که در آن، امنیت و توان دفاعی کشور از وضعیت زندگی مردم جدا نیست.