قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: اسلام‌آباد خواهان جنگ با افغانستان نیست - تسنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان تاکید کرد که کشورش خواستار جنگ با افغانستان نیست.
 سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: اسلام‌آباد خواهان جنگ با افغانستان نیست - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «طاهر اندرابی»، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران درباره استفاده از خاک افغانستان برای انجام حملات تروریستی علیه پاکستان گفت که اسلام‌آباد به‌طور «کاملاً روشن و صریح» به کابل اعلام کرده است که زیرساخت حمایتی تروریسم در افغانستان باید از بین برده شود.

وی همچنین مدعی حمایت طالبان از گروه تحریک طالبان پاکستان شد و این موضوع را اصلی‌ترین مانع در روابط کابل و اسلام‌آباد دانست و گفت این حمایت باید پایان یابد.

اندرابی در واکنش به اظهارات «ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی ارشد حکومت طالبان، درباره تمایل به احیای روابط با پاکستان نیز گفت: اسلام‌آباد خواهان جنگ با افغانستان نیست، اما حکومت طالبان باید میان برقراری روابط خوب با پاکستان و ادامه ارتباطات و شبکه‌های حمایتی خود با تحریک طالبان پاکستان یکی را انتخاب کند.

وی با اشاره به برگزاری چهارمین دور گفتگوی آمریکا و پاکستان در مبارزه با تروریسم تصریح کرد اسلام‌آباد در زمینه مقابله با سازمان‌های تروریستی و شبکه‌های حمایتی فرامرزی و منطقه‌ای آنها، با واشنگتن «کاملاً هم‌نظر» است.

اندرابی در نشست خبری هفتگی خود تأکید کرد گفتگوی پاکستان و آمریکا درباره مبارزه با تروریسم، روندی منظم است و چهارمین دور آن برگزار شده است. واشنگتن و اسلام‌آباد همکاری ضدتروریسم را گسترش می‌دهند آمریکا: از پاکستان برای دفاع از خود برابر حملات تروریستی حمایت می‌کنیم

وی افزود که دو طرف در این گفتگوها درباره اقداماتی برای تقویت امنیت مرزی و مختل کردن شبکه‌های تسهیل‌کننده فعالیت‌های تروریستی در سراسر منطقه گفتگو کرده‌اند.

به گفته اندرابی، این شبکه‌های تروریستی در سراسر منطقه، به‌ویژه از افغانستان، فعالیت می‌کنند و اسلام‌آباد مدعی است که هند نیز از برخی از این شبکه‌ها حمایت و پشتیبانی می‌کند.

وی همچنین اضافه کرد مذاکرات پاکستان و آمریکا بر چگونگی «خنثی کردن و مقابله» با این گروه‌های تروریستی متمرکز بوده است.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اضافه کرد در بیانیه مشترک دو کشور، به‌طور مشخص از ارتش آزادی‌بخش بلوچستان نام برده شده است، اما همکاری‌ها به این گروه محدود نمی‌شود و گروه‌های تروریستی دیگری را نیز دربرمی‌گیرد.

انتهای پیام/  



۴ ساعت قبل / سایت مشرق

هشدار انگلیس به اتباعش درباره سفر به افغانستان

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه انگلیس بار دیگر به اتباع این کشور توصیه کرد از هرگونه سفر به افغانستان خودداری کنند و وضعیت امنیتی در این کشور را بی‌ثبات و سفر در سراسر افغانستان را بسیار خطرناک دانست.

در توصیه‌نامه وزارت خارجه انگلیس درباره خطر بازداشت و ربوده شدن اتباع انگلیسی در افغانستان هشدار داده شده و آمده است که شهروندان این کشور در صورت بازداشت ممکن است با ماه‌ها یا سال‌ها حبس روبه‌رو شوند.

این نهاد همچنین با اشاره به تنش‌های میان افغانستان و پاکستان افزود درگیری‌های پیشین در مناطق مرزی بر خطرات سفر افزوده است.

وزارت خارجه انگلیس در ادامه تأکید کرد هشدار سفر شامل تورهای سازمان‌یافته نیز می‌شود و اتباع این گروه نباید حتی در قالب گروه‌های گردشگری به افغانستان سفر کنند.

توصیه‌نامه همچنین اعلام کرد توانایی دولت انگلیس برای ارائه کمک به اتباع این کشور در افغانستان بسیار محدود است و امکان ارائه خدمات کنسولی حضوری وجود ندارد.

توصیه‌نامه اضافه کرد انگلیس در افغانستان فاقد سفارت است و در صورت بازداشت شهروندان این کشور، ممکن است دولت حتی از بازداشت آنها مطلع نشود.

وزارت خارجه انگلیس همچنین هشدار داد افرادی که برخلاف توصیه رسمی این نهاد به افغانستان سفر کنند، ممکن است پوشش بیمه سفر خود را از دست بدهند.

انتهای پیام/


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

طالبان: به‌دنبال افزایش اعتماد جامعه جهانی به افغانستان هستیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سراج‌الدین حقانی»، وزیر کشور حکومت طالبان، ضمن تاکید بر نقش دانشگاه در آینده افغانستان، اظهار داشت مقامات کابل برای افزایش اعتماد جامعه جهانی به افغانستان تلاش می‌کنند.

وی در دیدار با دانشجویان دانشگاه شیخ زاید در «خوست» گفت: امیدها برای رقابت با جهان در عرصه سیاسی و سایر بخش‌ها، به دانشگاه‌ها و دانشجویان وابسته است.

حقانی با تاکید بر توانایی افغان‌ها گفت: مردم افغانستان «غیرقابل اعتماد نیستند» و اگر کسی دست اعتماد به سوی آنان دراز کند، افغان‌ها توانایی فعالیت و پیشرفت در زمینه‌های مختلف را دارند.

وزیر کشور حکومت طالبان همچنین تاکید کرد که افغان‌ها اهل گفتگو و جرگه‌ هستند و طالبان به جای ایجاد مشکل برای دیگران، برای حل مشکلات مردم تلاش می‌کنند.

با این حال، اظهارات حقانی در شرایطی مطرح شده است که جامعه جهانی رعایت حقوق بشر، لغو محدودیت‌های آموزشی و کاری زنان، تشکیل حکومت فراگیر و مبارزه با گروه‌های تروریستی را از شروط اصلی برای تعامل با طالبان اعلام کرده است. طالبان: اجازه اجرای اهداف بیگانگان را نمی‌دهیم طالبان در 5 ساله گذشته؛ از کاهش نقش غرب تا گسترش روابط منطقه‌ای

اوایل هفته گذشته نیز وزیر کشور حکومت طالبان، در مراسم گرامیداشت صد و هفتمین سالروز استقلال افغانستان گفته بود استقلال تنها یک واژه نیست، بلکه مفهومی است که باید در عمل حفظ شود. استقلال زمانی کامل می‌شود که کشور امنیت داشته باشد، اقتصاد خود را تقویت کند، تولیداتش را افزایش دهد، نیازهای خود را تأمین کند و با دیگر کشورها بر اساس احترام متقابل روابط داشته باشد.

وی همچنین گفته بود مسئولیت امروز تنها یادآوری افتخارات نسل‌های گذشته نیست، بلکه باید برای حفظ آزادی، تأمین نیازهای اساسی مردم، بهبود زندگی شهروندان و آبادانی افغانستان تلاش شود.

انتهای پیام/  


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کرزی: محدودیت آموزش دختران مانع مشروعیت بین‌المللی حکومت طالبان است - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، «حامد کرزی»، رئیس‌جمهور سابق افغانستان اظهار داشت تا زمانی که محدودیت‌ها بر آموزش دختران و کار زنان ادامه داشته باشد، حکومت طالبان برای کسب مشروعیت و به‌رسمیت‌شناسی بین‌المللی با دشواری روبه‌رو خواهد بود.

کرزی در گفتگو با بلومبرگ گفت از زمان بازگشت طالبان به قدرت، هر زمان فرصت یافته، با مقام‌های این حکومت درباره اهمیت آموزش و حضور زنان در محیط کار گفتگو کرده است.

رئیس‌جمهور سابق افغانستان تأکید کرد: ما نمی‌توانیم پیشرفت را به هیچ شکل دیگری جز از مسیر آموزش تصور کنیم.  به همین دلیل، در دوران تصدی مقام ریاست‌جمهوری و امروز، من خواستار آموزش برای مردم افغانستان، به‌ویژه زنان و دختران، هستم. کرزی: استقلال افغانستان بدون آموزش دختران امکانپذیر نیست کرزی: آموزش دختران افغانستان را نجات می‌دهد

وی تأکید کرد آموزش دختران و حضور زنان در محیط کار برای آینده افغانستان ضروری است و شماری از مقام‌های طالبان نیز اهمیت این موضوع را درک کرده و با این دیدگاه موافق‌ هستند.

کرزی در پاسخ به اینکه واکنش مقام‌های طالبان درباره خواسته‌های وی درباره رفع این محدودیت‌ها چیست، اظهار داشت: کسانی که می‌آیند و با من دیدار می‌کنند، کسانی که با من صحبت می‌کنند، آن‌ها نیز با من هم‌نظر هستند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پنج سال از بازگشت طالبان به قدرت می‌گذرد و دختران همچنان از آموزش بالاتر از کلاس ششم محروم هستند و محدودیت‌ها بر کار و آزادی رفت‌وآمد زنان نیز ادامه دارد.

کرزی همچنین تصریح کرد کسب مشروعیت و به‌رسمیت‌شناسی بین‌المللی با برآورده شدن برخی شرایط گره خورده و بازگشایی مکاتب دختران و بازگشت زنان به محیط کار از خواست‌های مکرر جامعه جهانی و سازمان ملل است.

بر اساس گزارش‌ها، حدود 2.4 میلیون دختر در افغانستان از تحصیل بالاتر از کلاس ششم محروم هستند و سازمان ملل پیشتر اعلام کرده بود محدودیت‌های آموزشی و کاری زنان، سالانه دست‌کم 5.3 میلیارد افغانی به اقتصاد افغانستان زیان وارد می‌کند.

انتهای پیام/  




 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۵۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد
۲۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران
۴ ساعت قبل / سایت مشرق

نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران

انتصاب سردار احمد وحیدی به فرماندهی دائم سپاه پاسداران، به باور مقامات امنیتی اسرائیل، نه یک جابه‌جایی عادی، بلکه بخشی از فرایند آمادهسازی ایران برای انتخاب زمانبندی رویارویی بعدی با آمریکاست.

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.