قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

حفظ انسجام ملی مهم‌ترین نیاز کشور در شرایط کنونی است - تسنیم

فرماندار رودبار گفت: هر اقدامی که موجب تضعیف وحدت ملی شود، دشمن را خوشحال می‌کند.
 حفظ انسجام ملی مهم‌ترین نیاز کشور در شرایط کنونی است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودبار، وحید پورحضرت فرماندار رودبار امروز در دیدار با اصحاب رسانه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی، روز خبرنگار را فرصتی برای قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های اصحاب رسانه در طول سال دانست و اظهار کرد: 17 مرداد تنها یک مناسبت تقویمی نیست و باید از تلاش خبرنگاران در تمام طول سال و به‌ویژه در شرایط دشوار کشور قدردانی شود.

وی با اشاره به وقایع یک سال گذشته کشور افزود: جنگ 12 روزه، حوادث دی‌ماه و جنگ رمضان از جمله رویدادهای کم‌سابقه‌ای بود که کشور را با شرایطی متفاوت از دهه‌های گذشته مواجه کرد.

به گفته فرماندار رودبار، در این شرایط، کشور از نظر مادی، معنوی و نیروی انسانی هزینه‌های سنگینی پرداخت کرد، اما حضور و تلاش نیروهای مسلح، فعالیت دستگاه دیپلماسی و پشتیبانی مردم موجب شد جمهوری اسلامی با اقتدار از این شرایط عبور کند.

پورحضرت با تأکید بر نقش مردم در اقتدار کشور گفت: مردم در ماه‌های گذشته مانند همیشه از نیروهای مسلح پشتیبانی کردند و میدان را خالی نگذاشتند؛ بنابراین باید از این همراهی و حمایت قدردانی و برای تقویت امید در جامعه تلاش کرد.

وی با اشاره به مطالبه‌گری رسانه‌ها تصریح کرد: پرسش‌ها و مطالبه‌گری‌های به‌حق خبرنگاران شنیدنی است و مدیران باید پاسخگوی نقدهای واقعی باشند؛ از برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با اصحاب رسانه نیز استقبال می‌کنیم.

فرماندار رودبار تعهد، صداقت و روشنگری را از ویژگی‌های مهم خبرنگاران دانست و افزود: رسانه باید واقعیت‌های جامعه را شفاف و دقیق منعکس کند و تصویری واقعی از مسائل در اختیار مردم قرار دهد.

پورحضرت با انتقاد از تناقض در برخی روایت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی اظهار کرد: تناقض در گفتمان‌ها و روایت‌ها می‌تواند جامعه را نگران کند و رسانه‌ها باید با انتقال درست واقعیت‌ها، به آگاهی و آرامش افکار عمومی کمک کنند.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت اتحاد و انسجام ملی گفت: هر اقدامی که به هر شکل موجب برهم خوردن انسجام ملی شود، دشمن را خوشحال می‌کند و به او ابزار می‌دهد؛ بنابراین همه ارکان کشور باید برای حفظ وحدت تلاش کنند.

به گفته فرماندار رودبار، دولت، حاکمیت و مردم باید در کنار یکدیگر مسائل کشور را دنبال …





 چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

دیپلمات ارشد چینی تأکید کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران مشکل را حل نخواهد کرد.

 مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!

مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!

کازویوشی میورا، مهاجم افسانه‌ای ژاپنی، در جریان پیروزی ۷ بر ۰ فوکوشیما یونایتد عملکردی تاریخی داشت.

 پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟

پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟

بازار طلا در آخرین روزهای مرداد ۱۴۰۵ در محدوده‌های حساس قیمتی قرار گرفته و قیمت طلای ۱۸ عیار بار دیگر به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شده است. در معاملات ۲۸ مرداد، طلای ۱۸ عیار تا حدود ۱۹ میلیون و ۷۵۹ هزار تومان پیش رفت و هم‌زمان اونس جهانی حوالی ۴۳۵۰ دلار معامله شد. حالا [ ]

 اطلاعات محرمانه دولت درباره افزایش قیمت بنزین لو رفت!

اطلاعات محرمانه دولت درباره افزایش قیمت بنزین لو رفت!

اقتصادایرانی: ادعای تازه درباره تعیین قیمت جدید بنزین، پرونده افزایش نرخ سوخت را وارد مرحله‌ای تازه کرده است.

 تکرار لفاظی‌های یوسف رجی علیه تهران و حمله به قالیباف/ بیانیه وزیر خارجه لبنان درباره ادامه حضور سفیر ایران در بیروت

تکرار لفاظی‌های یوسف رجی علیه تهران و حمله به قالیباف/ بیانیه وزیر خارجه لبنان درباره ادامه حضور سفیر ایران در بیروت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 مانتو جین یا لی؛ کدام مدل برای استایل روزمره بهتر است؟

مانتو جین یا لی؛ کدام مدل برای استایل روزمره بهتر است؟

به دنبال یک استایل روزمره جذاب و بی‌دردسر هستید؟ در این راهنما بهترین مدل‌های مانتو جین را بررسی کرده و نکات خرید با قیمت مناسب و ارسال فوری را می‌خوانید.