قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

قدردانی مردم کردستان از رئیس قوه قضائیه - تسنیم

انتصاب محمد جباری به ریاست کل دادگستری کردستان، با استقبال مردم و قدردانی از رئیس قوه قضائیه همراه شد.
 قدردانی مردم کردستان از رئیس قوه قضائیه - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، گاهی یک انتصاب فراتر از یک جابه‌جایی مدیریتی، به نمادی از اعتماد، امید و استمرار یک مسیر تبدیل می‌شود؛ انتخابی که نه فقط در ساختار اداری یک دستگاه، بلکه در نگاه افکار عمومی بازتاب زیادی پیدا می‌کند.

چندی پیش با حکم رئیس قوه قضائیه، محمد جباری، دادستان مرکز استان کردستان، به عنوان رئیس کل دادگستری استان منصوب شد؛ حکمی که در فضای عمومی کردستان با واکنش‌های مثبت بسیاری از سوی مردم، فعالان اجتماعی و اقشار مختلف جامعه همراه شد.

این انتصاب از آن جهت مورد توجه قرار گرفت که برای نخستین‌بار یکی از نیروهای توانمند و شناخته‌شده بومی استان، سکاندار عالی‌ترین جایگاه قضایی کردستان شد؛ موضوعی که بسیاری از شهروندان آن را نشانه اعتماد به ظرفیت‌های انسانی استان و توجه دستگاه قضایی به استفاده از نیروهای کارآمد داخلی می‌دانند.

مردم از تصمیم رئیس قوه قضائیه استقبال کردند

خبرنگار تسنیم در گفت‌وگو با شماری از شهروندان سنندجی درباره این انتصاب، نظر آنان را جویا شد. …




یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026