قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

پولیتیکو: ترامپ نیروی دریایی آمریکا را زیر فشار مضاعف قرار داده است - تسنیم

رئیس دولت تروریستی آمریکا با افزایش مطالبات خود از نیروی دریایی، فشار بر این نیرو را تشدید کرده است.
 پولیتیکو: ترامپ نیروی دریایی آمریکا را زیر فشار مضاعف قرار داده است - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم،‌ دونالد ترامپ با افزایش مطالبات خود از نیروی دریایی آمریکا، فشار بر این نیرو را تشدید کرده؛ نیرویی که هم‌اکنون با مشکلات مالی، لجستیکی، تأخیرهای طولانی در ساخت شناورها، افزایش هزینه‌ها و کاهش شمار ناوگان دست‌وپنجه نرم می‌کند.

در هفته‌های اخیر، خانواده‌های خدمه ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» درباره فرسودگی شدید نیروها پس از نزدیک به 9 ماه حضور در دریا هشدار داده‌اند. همزمان، گزارش‌های دولتی نشان می‌دهد طرح موسوم به «ناوگان طلایی» ترامپ برای ساخت ناوهای جنگی جدید، میلیاردها دلار بیشتر از برآوردهای اولیه هزینه خواهد داشت. دستور ترامپ برای بازگرداندن فناوری قدیمی منجنیق‌های بخاری در ناوهای هواپیمابر نیز نگرانی‌هایی درباره اختلال در روند تولید شناورها ایجاد کرده است. حملات ایران مرکز اصلی تدارکات نیروی دریایی آمریکا را از بین برد خودکشی، تهدید سلامت روح و روان و کمبود مواد غذایی در ناو آمریکا دستور ترامپ برای بازگشت ناوهای آمریکایی به فناوری قدیمی

 

به این ترتیب، مشکلات مختلف نیروی دریایی در حال تشدید یکدیگر هستند و فشار زیادی بر نیرویی وارد می‌کنند که طی سال‌های گذشته با تأخیرهای طولانی، افزایش هزینه‌های ساخت و کاهش اندازه ناوگان مواجه بوده است؛ شرایطی که می‌تواند توانایی نیروی دریایی آمریکا برای دفاع از این کشور را تحت تأثیر قرار دهد.

یک مقام آمریکایی در این باره گفت: «ما کشتی‌هایی داریم که در خاورمیانه و دریای کارائیب تحت فشار حداکثری فعالیت می‌کنند و پایانی برای این وضعیت دیده نمی‌شود. نیروی دریایی اکنون واقعاً زیر فشار قرار گرفته است.»

ناو آبراهام لینکلن این هفته دویست‌وشصتمین روز حضور مداوم خود در دریا را بدون توقف در بندر پشت سر گذاشت؛ رکوردی که از رکورد 204 روزه یک ناو دیگر در دوران همه‌گیری کرونا نیز فراتر رفته است. هونگ کائو، سرپرست وزارت نیروی دریایی آمریکا، روز جمعه اعلام کرد این ناو به بندر بازخواهد گشت.

گزارش‌هایی درباره تلاش برخی خدمه برای پریدن از ناو، نگرانی خانواده‌ها و پرسش‌های قانون‌گذاران درباره وضعیت نیروها، آبراهام لینکلن را به نمادی از مشکلات دولت ترامپ در مدیریت جنگ با ایران تبدیل کرده است.



 فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، چاس فریمن با انتقاد شدید از رویکرد دونالد ترامپ، وی را به جای یک رئیس‌جمهور، به «هیولا» تشبیه کرد و تأکید نمود که رفتار او در عرصه بین‌المللی، نامنظم و ناشی است.

او تصریح کرد که در شرایط فعلی، ایالات متحده بدون اعزام نیروی زمینی قادر به دستیابی به هیچ دستاورد قابل توجهی در روابط خارجی نخواهد بود.

این تحلیل‌گر ارشد با اشاره به نقش کلیدی سلطنت عمان به عنوان میانجی، ابراز تأسف کرد که ترامپ به جای بهره‌گیری از این دیپلماسی مؤثر، به تهدید عمان روی آورده است؛ در حالی که عمان و ایران در تلاش برای تدوین یک طرح بلندمدت جهت تضمین باز ماندن تنگه هرمز هستند.

فریمن در تندترین بخش اظهارات خود، ادعا‌های ترامپ مبنی بر کنترل تنگه هرمز را «مزخرف» نامید و افزود: «او مانند یک کودک دو ساله است که واقعیت را نمی‌پذیرد، کج‌خلقی می‌کند و به همین دلیل تمام اعتبار خود را در سطح جهانی از دست می‌دهد.»

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی

اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، گفت: از تبادل پیام با فردی که خود را به جای «سوزی وایلز»، رئیس دفتر دونالد ترامپ در کاخ سفید جا زده بود، احساس شرمساری نمی‌کند.  برنهام به خبرنگاران گفت: احساس شرمساری ندارم؛ زیرا تبادل پیام بسیار محدود و بی‌اهمیت بود و در واقع، خیلی زود متوجه شدم که باید این موضوع گزارش شود و همین کار را هم کردم.» 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد. 

اندی برنهام پیام‌هایی را با فردی مبادله کرده است که خود را سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید و از نزدیک‌ترین مشاوران دونالد ترامپ، جا زده بود. 

این رخنه امنیتی که نخستین‌بار توسط نشریه پولیتیکو فاش شد، موجب نگرانی شدید سفارت بریتانیا در واشنگتن شده تا جایی که این موضوع را رسماً با کاخ سفید در میان گذاشته است. با این حال، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا (داونینگ استریت) اعلام کرده است که درباره مسائل مربوط به امنیت ملی اظهار نظر نمی‌کند. 

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این ارتباطات به صورت متنی بوده و هیچ پیام مهم یا حائز اهمیتی ردوبدل نشده است. اندی برنهام پس از مدت کوتاهی به هویت فرستنده مشکوک شده و موضوع را بلافاصله به مقامات ذی‌صلاح گزارش داده است. 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد.  سابقه حملات فیشینگ و نفوذ به فهرست مخاطبان

تلاش‌ها برای فیشینگ و جعل هویت …



 ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات استیو هانکه، اقتصاددان آمریکایی را منتشر کرد که معتقد است:

ایرانی‌ها به‌وضوح و با اختلافی عظیم، یک پیروزی بسیار بزرگ به دست آورده‌اند و حالا عملاً همه برگ‌های برنده را در اختیار دارند؛ ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد.

نتیجه این وضعیت، افزایش قدرت ایران بر تنگه و طرح پیش‌شرط‌های مختلف برای بازگشایی آن است.




*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 ادعای ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم
۱ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

ادعای ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم

به گزارش انتخاب، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد: «هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متأسفانه، آن‌ها از این فرصت استفاده نکردند. بنابراین، امروز اعلام می‌کنم که کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است! این، جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

وی مدعی شد: نیروی دریایی آن‌ها از بین رفته، نیروی هوایی‌شان نابود شده، کارخانه‌های نظامی‌شان اکنون به ویرانه تبدیل شده‌اند، پول ملی‌شان بی‌ارزش است و کشورشان به یک تار مو بند است.

ترامپ ادعا کرد: امروز همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی یا کمک نجات‌بخشی به ایران ارائه کنند، خودشان نیز با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین مواجه خواهند شد. قاچاق نفت، خطوط مبادله ارزی (Swap Lines)، انتقالات نقدی، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی — همه این‌ها باید همین حالا متوقف شوند. خودتان می‌دانید چه کسانی هستید. این یک «دی-دی» [روز پیروزی] اقتصادی (D-Day) خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند تا تهدید ایران را منزوی و شکست دهند.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: این اقدامات تاریخی آن‌ها و توانایی‌شان برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را فلج خواهد کرد. ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.



 ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه پاسایر نویه پرسه در مطلبی به دلایل پشت پرده تهدیدهای جدید دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا علیه ایران مبنی بر به راه انداختن جنگ اقتصادی علیه این کشور پرداخته و نوشت: ترامپ، به خاطر سخنان تندش و اغلب عقب‌نشینی پس از تهدیدهای جنگ‌طلبانه‌اش شناخته می‌شود. اما این بار پشت قدرت‌نمایی او چه چیزی نهفته است؟

ترامپ چند بار ایران را با نیروی ویرانگر و تحریم‌های اقتصادی تهدید کرده است و سپس لحن جنگ‌طلبانه خود را ملایم‌تر کرده است. در عین حال، بارها از طرف وی صحبت از پیشرفت فرضی در مذاکرات برای یک توافق دیپلماتیک بدون هیچ موفقیت قابل مشاهده‌ای شده است.

در این شرایط این بار ترامپ در Truth Social غر می‌زند که یک جنگ اقتصادی در ابعاد بی‌سابقه‌ای علیه ایران رخ خواهد داد. سخنان تند او، بار دیگر، بیش از هر چیز، نشانگر یک مسئله و آن ناامیدی فزاینده است. ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

هیچ پیشرفت قابل توجهی نه در بازگشایی تنگه هرمز، که برای تجارت جهانی نفت، گاز و کود حیاتی است، و نه در دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ تقریباً شش ماهه وجود ندارد.

اکنون، ترامپ هر کشوری را که با ایران تجارت کند، با تحریم‌های اقتصادی تهدید می‌کند. با این حال، رئیس جمهور جمهوری‌خواه آمریکا گام‌های مشخصی را که دولت ایالات متحده قصد دارد فراتر از تحریم‌های اعمال شده علیه تهران بردارد، باز گذاشته است. او همچنین از هیچ کشور خاصی نام نبرد.

اندکی پیش از آن، وزارت امور خارجه امارات متحده عربی، متحد واشنگتن، تعلیق تمام روابط تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران را تا اطلاع ثانوی اعلام کرده بود. این در حالی است که دو کشور مشارکت تجاری قابل توجهی دارند و تجارت دوجانبه آنها سالانه به ده‌ها میلیارد دلار آمریکا می‌رسد.

تعلیق معاملات تجاری و مالی به طور قابل توجهی به روابط اقتصادی بین دو کشور آسیب خواهد رساند. وال استریت ژورنال نوشت، قطع این روابط دشوار خواهد بود، زیرا بسیاری از فعالیت‌ها عمداً پنهان می‌شوند.

گرگوری برو، تحلیلگر ایران در گروه اوراسیا هم در پلتفرم آنلاین X نوشت: همچنین باید دید که آیا سایر کشورها …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 واکنش ملانیا درباره رابطه ترامپ با دستیار جوانش
سایت تابناک

واکنش ملانیا درباره رابطه ترامپ با دستیار جوانش

همسر رئیس جمهور آمریکا به خبرهای رابطه ترامپ با دستیار جوانش واکنش نشان داد.
 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.
 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
سایت جوان آنلاین

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!
سایت تابناک

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...
 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد
سایت ایران آنلاین

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.
 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد
روزنامه آرمان امروز

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]