قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۵۷ دقیقه قبل

ظرفیت وقف باید در خدمت حل مسائل جامعه قرار گیرد - تسنیم

امام جمعه یزد بر استفاده از ظرفیت موقوفات برای رفع نیازهای مردم و توسعه فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد.
 ظرفیت وقف باید در خدمت حل مسائل جامعه قرار گیرد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، در دیدار مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان و معاونان این مجموعه، با قدردانی از فعالیت‌های اوقاف در حوزه وقف، بر استفاده بیشتر از ظرفیت موقوفات برای رفع نیازهای جامعه تأکید کرد.

وی اظهار داشت: تلاش در عرصه وقف، کاری مهم، حساس و ارزشمند است و امیدوارم مجموعه اوقاف در انجام این مسئولیت موفق باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به جایگاه وقف در آموزه‌های دینی افزود: وقف و موقوفات همواره مورد توجه انبیا، اولیا و ائمه اطهار(ع) بوده و آنان به شیوه‌های مختلف به این امر اهتمام داشته‌اند.

استفاده از وقف برای رفع نیازهای جامعه

آیت‌الله ناصری با تأکید بر ضرورت حرکت اوقاف در مسیر گره‌گشایی از مشکلات مردم گفت: ظرفیت موقوفات باید برای رفع کمبودها و نیازهای جامعه، به‌ویژه در حوزه‌های دینی، علمی و ترویج مبانی اسلام، بیش از گذشته مورد استفاده قرار گیرد.

وی وقف را دارای آثار و برکات گسترده دنیوی و اخروی دانست و تصریح کرد: وقف می‌تواند موجب تقویت اسلام، ایمان و اعتقادات مردم شود و در عین حال ذخیره‌ای برای قیامت واقف و موجب ارتقای درجات او در آخرت باشد.

امام جمعه یزد وقف را از مصادیق روشن «سنت حسنه» عنوان کرد و افزود: کسی که سنت نیکی را در جامعه ایجاد و در مسیر آن عمل می‌کند، هم خود از آثار آن بهره‌مند می‌شود و هم جامعه از برکات آن استفاده خواهد کرد.

تأکید بر برنامه‌های قرآنی برای جوانان

آیت‌الله ناصری …



 مخالفت مهدی تارتار با حضور سه بازیکن پرسپولیس در اردوی تیم امید
۵۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

مخالفت مهدی تارتار با حضور سه بازیکن پرسپولیس در اردوی تیم امید

تیم امید ایران اردوی خود را آغاز کرده و سه بازیکن پرسپولیس (ایری، لطیفی‌فر و شهرآبادی) در لیست هستند. مهدی تارتار مخالف این اردو است.

 وسیله سفر لوکس در تهران قدیم را ببینید
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وسیله سفر لوکس در تهران قدیم را ببینید

در روزگاری که هنوز غرش موتورها سکوت جاده‌ها را نشکسته بود، سفر معنایی دیگر داشت؛ تجربه‌ای آمیخته با صبر و صلابت که برای طبقه مرفه دوران قاجار، رنگی از تجمل و انحصار نیز به خود می‌گرفت.

 نرخ جدید بهره بین بانکی اعلام شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نرخ جدید بهره بین بانکی اعلام شد

بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۴ شهریور به ۲۴ درصد رسید.

 آمریکا آبراهه مخفی در تنگه‌هرمز ایجاد کرده است؟
۵۷ دقیقه قبل / سایت روزنو

آمریکا آبراهه مخفی در تنگه‌هرمز ایجاد کرده است؟

ادعای رسانه نزدیک به ماگا: آمریکا مخفیانه مسیر جدیدی در تنگه هرمز باز کرده است.

 هشدار سازمان غذا و دارو؛ این گیاه، قند خونتان را خطرناک پایین می‌آورد
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار سازمان غذا و دارو؛ این گیاه، قند خونتان را خطرناک پایین می‌آورد

کارشناس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه شواهد علمی کافی و قطعی درباره میزان اثرگذاری و دوز مناسب بوقناق برای کنترل قند خون وجود ندارد، هشدار داد: دمنوش بوقناق نباید جایگزین داروی تجویزشده توسط پزشک شود.

 اظهارات جدید همسر رضا پهلوی درباره مقصر کشته شدن بچه‌های میناب + ویدئو | ۵۰ثانیه وقاحت ببینید
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید همسر رضا پهلوی درباره مقصر کشته شدن بچه‌های میناب + ویدئو | ۵۰ثانیه وقاحت ببینید

یاسمین پهلوی همسر رضا پهلوی در اظهاراتی مقصر کشته شدن بچه‌های میناب را معرفی کرد.



تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟

اگر دولت الف و دولت ب هیچ رابطه اقتصادی مهمی با یکدیگر نداشته باشند، قطع رابطه یا حتی درگیری نظامی ممکن است هزینه اقتصادی محدودی برای تصمیم‌گیرنده ایجاد کند. اما اگر شبکه‌ای از قراردادهای انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک، خطوط انتقال، بنادر، بانک‌ها، شرکت‌های زنجیره تأمین، بازارهای مشترک و منافع بخش خصوصی شکل گرفته باشد، جنگ دیگر صرفاً به معنای شلیک موشک به سوی طرف مقابل نیست بلکه جنگ به معنای نابود کردن بخشی از منافع خود نیز خواهد بود.
وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت تنها راه نجات از فروپاشی
سایت خبرآنلاین

وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت …

این قربانی‌کردن «خود»، ضرورتا به «محو فیزیکی یک بدن» دلالت نمی‌دهد، بلکه گستره‌ی فراخ عصبیت‌ها، دیدگشت‌ها، نگاه‌ها و احساس‌ها، کردارها و رفتارها، منش‌ها و روش‌ها، تصمیم‌ها و تدبیرها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها، و... را شامل می‌شود. تا زمانی‌که اصحاب قدرت و حکومت در یک جامعه یک رگ‌شان هوشیار نگردد که مشکل آنان هستند، و آن «منِ» بحران‌آفرینِ آنان باید از میان برخیزد، و تا زمانی‌که تخت پروکرستس (آن تخت که طول و عرض آن میزان کژی و راستی، خودی و ناخودی، حق و باطل، زیبایی و زشتی، خوبی و بدی و... است) ذهنی …
خبرگزاری ایرنا

فیلم| مجموعه شاه ولی تفت یزد، نماد معماری اصیل ایرانی

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی