قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۳۰

سخنگوی وزارت دفاع: فقط با قدرتمند شدن می‌توان با بیگانگان مقابله کرد - تسنیم

سردار طلایی نیک گفت:ویژگی‌های برجسته صنعت دفاعی ما سرعت و قابلیت تولید محصولات دفاعی است.
 سخنگوی وزارت دفاع: فقط با قدرتمند شدن می‌توان با بیگانگان مقابله کرد - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سیاسی

به گزارش تسنیم، جمعه شب در گفت و گویی در مورد ماموریت‌های وزارت دفاع گفت: در محیط جهانی، کشورهای دنیا از منظر حاکمیت در سه بلوک قرار دارند یک بلوک استکباری یا سلطه جویی که در راس آنها امریکاست و رژیم صهیونیستی زیر مجموعه آن است. دوم کشورهایی که استقلال واقعی ندارند و سلطه پذیر هستند و سومین بلوک کشورهایی هستند که با نظام سلطه تقابل می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران امروز جزو این کشورهاست که در مقابله با استکبار است.

سخنگوی وزارت دفاع افزود: قدرت ملی، راهبرد اصلی و بنیادین برای حفظ استقلال و امنیت و هویت ایرانی-اسلامی و آنچه منافع ملی ما را تشکیل می‌دهد است، امروز راه مقابله با قدرت‌های بیگانه‌ای که می‌خواهند استقلال کشور را مورد تهاجم قرار دهند، فقط قدرتمند شدن است.

وی ادامه داد: ویژگی‌های برجسته صنعت دفاعی ما سرعت و قابلیت تولید محصولات دفاعی است یعنی اگر به میزانی که در میدان رزم سلاح و مهمات استفاده می‌ شود با همان سرعت جایگزین می‌شود یعنی همزمان با به کارگیری تسلیحات و تجهیزات بومی و ایرانی، همزمان تولید هم در حال انجام است. …




 اخبار جدید

 آمریکای خطرناک
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

آمریکای خطرناک

انتقادات هیلاری کلینتون از ترامپ

 یاران اویس در مسیر ساختن نظم نوین
۱۱ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

یاران اویس در مسیر ساختن نظم نوین

یاران اویس قرن به ارامی در حال ترسیم نظم نوین بین المللی هستند که در ان وعده الهی به‌صورت عینی در برابر دیدگان مردم دنیا بنمایش گذاشته شده است.

 شرط مذاکره با آمریکا از زبان حسین طائب؛ تسلیم شدن خط قرمز است
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شرط مذاکره با آمریکا از زبان حسین طائب؛ تسلیم شدن خط قرمز است

رئیس سازمان بسیج، در جمع فرماندهان بسیج تهران گفت: آمریکا به دنبال این است که بین جریان‌های داخل کشور اختلاف ایجاد کند و ما با حفظ انسجام نباید اجازه دهیم آنها در این کار موفق شوند.

 صورت‌حساب جنگ
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

صورت‌حساب جنگ

اقتصاد پس از پایان جنگ چقدر طول می‌کشد تا به نقطه قبل برگردد؟

 رمان و جزئیات نشست مشترک ایران، عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

رمان و جزئیات نشست مشترک ایران، عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز از برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس و عراق در روز دوشنبه در عمان خبر داد و گفت: در این نشست درباره مباحث منطقه‌ای و نتایج مذاکرات ایران و عمان در خصوص تعیین مسیرهای امن برای دریانوردی تجاری در تنگه هرمز تبادل نظر خواهد شد.

 قطعنامه شورای حکام هیچ اثر واقعی نخواهد داشت
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قطعنامه شورای حکام هیچ اثر واقعی نخواهد داشت

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با انتقاد از سیاسی‌کاری کشورهای غربی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصریح کرد که قطعنامه ضدایرانی اخیر از نگاه تهران، هیچ اثر واقعی نخواهد داشت.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026