قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲۰ ساعت قبل

مارک کلی؛ ستاره تازه دموکرات‌ها برای انتخابات 2028؟ - تسنیم

سناتورکلی با تشدید انتقادات از ترامپ، به‌عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی دموکرات‌ها برای انتخابات 2020 مطرح شد.
 مارک کلی؛ ستاره تازه دموکرات‌ها برای انتخابات 2028؟ - تسنیم

بین الملل

‌به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سناتور مارک کلی از آریزونا با تشدید انتقادهای خود از دولت دونالد ترامپ، بیش از گذشته مورد توجه دموکرات‌ها قرار گرفته و نامش به‌عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی این حزب برای انتخابات ریاست‌جمهوری 2028 مطرح شده است.

با این حال، کلی می‌گوید فعلاً تمرکز او بر انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر امسال است.

کلی، خلبان سابق نیروی دریایی و فضانورد، این هفته برای حمایت از جان آساف، سناتور دموکرات جورجیا، به این ایالت سفر کرد؛ سفری که گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال همکاری انتخاباتی این دو در سال 2028 را افزایش داده است. اوکاسیو-کورتز؛ چهره جدید رؤیای دموکرات‌ها برای کاخ سفید؟

جمهوری‌خواهان نیز با کنایه به این سفرها، کلی و آساف را متهم کرده‌اند که بیشتر به انتخابات ریاست‌جمهوری فکر می‌کنند تا فعالیت در سنا.

کلی در هفته‌های اخیر با انتقاد از نحوه مدیریت دولت ترامپ در جنگ ایران، خواستار بررسی وضعیت خدمه ناو هواپیمابر «یواس‌اس آبراهام لینکلن» شده است.

این ناو پس از بیش از 240 روز استقرار در منطقه به آمریکا بازگشت و گزارش‌هایی درباره فشارهای روحی شدید بر خدمه آن منتشر شد.

کلی دولت ترامپ را متهم کرده که نیروها را بدون هدف راهبردی، برنامه روشن یا جدول زمانی مشخص وارد جنگ کرده است.

او پیش‌تر نیز با انتشار ویدئویی درباره لزوم خودداری نظامیان از اجرای دستورات غیرقانونی، با پنتاگون درگیر شده بود.

همین موضع‌گیری‌ها در کنار جمع‌آوری حدود 25 میلیون دلار برای فعالیت‌های سیاسی و سفر به ایالت‌های کلیدی، به تقویت جایگاه ملی او در میان دموکرات‌ها کمک کرده است.

با وجود افزایش گمانه‌زنی‌ها، کلی هنوز نامزدی برای انتخابات ریاست‌جمهوری 2028 را اعلام نکرده و می‌گوید تنها به این احتمال فکر کرده است.

انتهای پیام/  




 ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

منابع یونانی از نقض حریم هوایی کشورشان توسط جنگنده‌های ارتش ترکیه خبر دادند.

 علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد واشنگتن مدعی است عمان در مذاکرات با ایران بر سر کنترل تنگه هرمز، امتیازهای زیادی واگذار کرده است.

 عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد - تسنیم

عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد - تسنیم

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.

 مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

وزیر امور خارجه مصر از تماس‌های قاهره و تهران در مورد لزوم کاهش تنش‌ها در منطقه خبر داد.

 ادعای جدید و مضحک ترامپ درباره تنگه هرمز

ادعای جدید و مضحک ترامپ درباره تنگه هرمز

رئیس‌ جمهور آمریکا بی اشاره به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران، تکرار کرد: تهران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد! کشورها در حال پیدا کردن جایگزین‌ هایی...

 دیپلماسی در میدان بغداد

دیپلماسی در میدان بغداد

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: محمدباقر قالیباف روز چهارشنبه(۲۸ مرداد ۱۴۰۵) در جریان نخستین روز سفر خود به عراق در دیدار با نزار آمیدی رئیس جمهور عراق گفت: وظیفه خود می‌دانم از طرف رئیس جمهور کشورمان و مردم ایران و به ویژه بیت معظم و شخص رهبر انقلاب برای حضورتان در ایران جهت شرکت در مراسم تشییع [ ]

 سوریه؛ خط مقدم تقابل

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.

 ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!

ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!

دونالد ترامپ در اظهاراتی تازه مدعی شد کشورها در حال یافتن جایگزین‌هایی برای تنگه هرمز هستند و از ایالت‌های تگزاس، آلاسکا و لوئیزیانا به‌عنوان گزینه‌های جایگزین نام برد؛ اظهاراتی که با واکنش رسانه‌های ایرانی و انتقاد از عملکرد آمریکا در قبال تنگه هرمز همراه شده است.