قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

حکمرانی مشارکتی مردم و دولت در اصفهان در حال رقم خوردن است - تسنیم

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: حضور خانوادگی خیرین در تفاهم‌نامه 168 کلاس درس، پدیده‌ای نادر است.
 حکمرانی مشارکتی مردم و دولت در اصفهان در حال رقم خوردن است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، در آیین عقد تفاهم‌نامه احداث 168 کلاس درس در استان اصفهان که با حضور جمع کثیری از خیرین مدرسه‌ساز، مسئولان استانی و مدیران آموزش‌وپرورش برگزار شد، ضمن عرض سلام و ادب و احترام، خداوند را شاکر بود که توفیق حضور در این جلسه بسیار معنوی را به وی عنایت کرده است.

وی با اشاره به فضای خاص این جلسه اظهار داشت: شاید برای جمع حاضر به دلیل تکرار، بحث نشاط معنوی که در این بچه‌ها وجود دارد، خودش یک صحنه منحصر‌به‌فرد است و واقعاً استشمام این هوا برای خودمان با تمام درش نیست. بعضی وقت‌ها دیدید که افراد دور هم جمع می‌شوند و حرف‌هایی می‌زنند، اما الان می‌بینیم که این فرهنگ و روحیه به نسل دیگری و به صورت خانوادگی منتقل و مستحکم می‌شود.

خان‌محمدی با تأکید بر اهمیت حضور خانواده‌ها در این عرصه خیرخواهانه گفت: در شرایطی که کشور واقعاً دچار مشکلات بسیار جدی است، مردم با تمام قوا پای کار آمده‌اند و مهمتر از همه، دو ویژگی خاص در این جلسه دیده می‌شود؛ اول اینکه خانواده‌ها جمع شده‌اند و کنار هم هستند و این را ساده انگارانه نگاه نکنید، واقعاً این پدیده‌ای است که من در جاهای مختلف ندیدم. من به هر حال جاهای مختلفی رفته‌ام، در هرمزگان 8 مدرسه ساختیم، اما این وضعیت و این نوع جلسات را کمتر دیده‌ام.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به گره‌زدن این پروژه بزرگ به نام شهدای دانش‌آموز، آن را بسیار مؤثر و ارزشمند دانست و تصریح کرد: وقتی دیشب 168 کلاس درس به نام فرزندان آسمانی که معلم جز بیشتر در آن برکت معنوی وجود دارد، نام‌گذاری می‌شود و توجه به مرحله دوم، یعنی ترس فراوان معلمانی که به شهادت رسیدند، این کار بسیار بزرگ و ماندگاری است. در شرایطی که کشور گرفتاری خاص خودش را دارد، مردم حرکت می‌کنند و واقعاً باید خالصانه تشکر کنیم.

خان‌محمدی با تمجید از عشق و علاقه خیرین به مدرسه‌سازی، آن را کیمیاگری عشق توصیف کرد و افزود: عشق مدرسه‌سازی علاوه بر بلوغ و درخششی که در سه سال گذشته در این حوزه داشتیم، در جای دیگر نیز ادامه پیدا خواهد کرد و ما در یک چرخش جمعیتی قرار گرفته‌ایم. روند آموزشی با اختیاراتی که شما دارید، پیش خواهد رفت و قطعاً جلو خواهیم خورد.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات و گرفتاری‌های موجود، اظهار داشت: بعضی وقت‌ها مشکلاتی پیش می‌آید، ولی هر کسی به اندازه خودش منظم و مرتب پای کار است و الحمدالله همه به بهترین نحو فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از خانم کرباسی از خیرین بزرگوار، گفت: ما ارادت قدیمی به ایشان داریم. زمانی که در وزارتخانه بودیم، از ایشان کمک‌های فراوانی گرفتیم و با وجود همه مشکلات، گرفتاری‌ها و بالا و پایین‌ها، ایشان همیشه پای کار بودند و می‌گفتند اولویت با این است که بچه‌های ما در مدارس بخندند، شاد باشند، دور هم باشند و معلمانی که ما به آن‌ها افتخار می‌کنیم، بتوانند این بچه‌ها را تربیت کنند.

خان‌محمدی در پایان با تقدیر از مدیران آموزش‌وپرورش شهرستان‌ها و جناب آقای افشاری، مدیرکل صداوسیمای استان، خاطرنشان کرد: جناب آقای دکتر پزشکیان بر این موضوع تأکید دارند که این حکمرانی که در این جلسه و در اصفهان در حال انجام است، نشان می‌دهد که مردم و دولت در کنار هم و در متن قابل تشخیص نیستند. این همان حکمرانی مطلوب و مشارکتی است که باید در سراسر کشور جا بیفتد و امیدواریم با این تلاش‌های عاشقانه، شاهد تداوم این مسیر ارزشمند باشیم.

انتهای پیام/174  



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

13 مدرسه جدید در کرج افتتاح می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مهدی مهرور، معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه شهرستان کرج امروز در نشست با احزاب و فعالان سیاسی ضمن گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، از آن‌ها به‌عنوان «شهدای زنده» یاد کرد و افزود: آزادگان و به‌ویژه رزمندگانی که سال‌های سخت اسارت را تحمل کردند، با ایستادگی پرچم دفاع مقدس و مقاومت را برافراشته نگه داشتند.

وی با بیان اینکه در هفته دولت امسال شاهد افتتاح پروژه‌های خوبی برای مردم شریف شهرستان و استان خواهیم بود، به شرایط جنگی اخیر کشور اشاره و اظهار کرد: با وجود شرایط دشوار، مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی کار را رها نکردند و حتی یک اداره نیز تعطیل نشد. این موضوع نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری و پای کار بودن مجموعه مدیریتی و کارکنان شهرستان است.

فرماندار ویژه شهرستان کرج با تأکید بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای شرایط بحرانی اذعان کرد: مدیران دولتی باید موضوع پدافند غیرعامل و مدیریت بحران را در کنار یکدیگر ببینند و زیرساخت‌های دستگاه‌های خود را برای مقابله با شرایط اضطراری آماده کنند. برای مواقع بحران، تمامی دستگاه‌ها باید به ژنراتور، مخازن ذخیره آب و سوخت اضطراری مجهز باشند.

مهرور با اشاره به اینکه شرایط اخیر نشان داد که آمادگی دستگاه‌ها یک ضرورت است و باید برای استمرار خدمات‌رسانی در هر شرایطی برنامه داشت، عنوان کرد: در جریان جنگ اخیر، با وجود مشکلات و محدودیت‌ها، شاهد تعطیلی اصناف و کمبود گسترده کالا نبودیم. نانوایان، اصناف و مجموعه‌های اقتصادی پای کار بودند و مجموعه اقتصادی استان نیز شرایط بازار را مدیریت کرد.

وی افزود: تیم‌های بازرسی، حراست و مجموعه‌های مختلف، پمپ‌بنزین‌ها، مراکز عمده خرید، بازار گوشت و سایر مراکز عرضه را به‌صورت مستمر رصد کردند تا کالا به دست مردم برسد و مشکلی در تأمین نیازهای اساسی ایجاد نشود. با پیشنهاد ارائه‌شده به استاندار البرز و دستور او، مراکز عرضه مستقیم کالا در چند نقطه شهر کرج مستقر شده‌اند و کالاها را با قیمت مناسب توزیع می‌کنند.

معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه شهرستان کرج با اشاره به فروش کالاهایی مانند مرغ، تخم‌مرغ و گوشت با قیمت مناسب در این مراکز بیان کرد: هدف ما از این اقدام این است که تولیدکنندگان بتوانند کالاهای خود را با قیمت رقابتی و پایین‌تر از بازار به مردم عرضه کنند. با هماهنگی سازمان میادین و شهرداری‌ها این ظرفیت ایجاد شده و نظارت بر قیمت‌ها نیز صورت‌ می‌گیرد.

مهرور از احزاب و فعالان سیاسی خواست در این زمینه مشارکت کنند و گفت: همه افراد صاحب‌نظر می‌توانند برای ساماندهی اقتصادی و ایجاد مراکز عرضه مستقیم کالا پیشنهاد ارائه دهند. اگر تولیدکننده‌ای بتواند کالای خود را با قیمت مناسب عرضه کند، شهرستان از این ظرفیت استقبال خواهد کرد. موضوع کارخانجات و صنایع و رفع مشکلات اقتصادی آن‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه جلسات مختلفی با بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط برگزار شده تا مشکلات واحدهای اقتصادی در حد امکان برطرف شود، درباره پروژه‌های عمرانی توضیح داد: حدود 720 میلیارد تومان اعتبار در حوزه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شهرستان ابلاغ و میان دستگاه‌ها و سازمان‌ها توزیع شده و منتظر تخصیص اعتبارات هستیم تا اقدامات عمرانی موردنیاز با جدیت دنبال شود.

فرماندار ویژه شهرستان کرج از افتتاح و بهره‌برداری از بیمارستان‌های کمالشهر و حضرت سیدالشهدا(ع) کرج در آینده نزدیک خبر داد و اظهار کرد: آزادراه شمالی کرج به یکی از شاهراه‌های اصلی شهرستان تبدیل و تلاش می‌شود مراحل باقی‌مانده آن با سرعت دنبال شود. پروژه‌های دیگری از جمله کمربندی جنوبی و سایر طرح‌های عمرانی نیز در حوزه معاونت عمرانی در حال پیگیری است.

مهرور مطرح کرد: یکی از اولویت‌های شهرستان کرج، موضوع مدرسه‌سازی و آماده‌سازی مدارس برای سال تحصیلی جدید است و 13 مدرسه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید افتتاح می‌شوند. در نقاط مختلف شهرستان از جمله خرمدشت، محمدشهر، گرمدره، ماهدشت و ... زمین‌هایی برای احداث مدارس شناسایی شده و در اختیار طرح نهضت مدرسه‌سازی قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: یک تیم عملیاتی برای طرح مهر با حضور خیرین، سازمان نوسازی مدارس، سازمان برنامه و بودجه، شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌ها تشکیل و وضعیت مدارس به‌صورت موردی بررسی و نیازهای آن‌ها از جمله تعمیرات، سرویس‌های بهداشتی، تجهیزات، صندلی، هوشمندسازی و شاداب‌سازی محیط مدارس احصا شده و اقدامات لازم برای رفع آن‌ها در حال انجام است.

فرماندار ویژه شهرستان کرج تصریح کرد: شهرداری کرج و سازمان برنامه و بودجه نیز در این حوزه مشارکت داشته‌اند و هدف این است که تا آغاز سال تحصیلی، نیازهای احصاشده مدارس برطرف شود. در راستای توسعه انرژی خورشیدی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، تعدادی از مدارس برای نصب تجهیزات انرژی خورشیدی معرفی شده‌اند و این طرح در حال پیگیری است.

مهرور درباره مولدسازی و ایجاد فضاهای تجاری در مدارس اظهار کرد: برای مدارسی که ظرفیت لازم را دارند، ایجاد فضای تجاری با هدف کمک به خودکفایی مدارس در دستور کار قرار گرفته تا مدارس کمتر با مشکلات مالی مواجه باشند. برای بازسازی و جبران خسارات جنگ، هیأت وزیران تکالیفی را برای دستگاه‌های مختلف تعیین کرده و هر دستگاه مسئولیتی در این زمینه دارد.

وی با تأکید بر ضرورت بازنگری در جانمایی مراکز حساس گفت: یکی از درس‌های مهم جنگ اخیر این است که مراکز پرخطر نباید در مجاورت مناطق مسکونی قرار داشته باشند. درباره انبارهای نفت، نیروگاه‌ها، جایگاه‌های سوخت و سایر مراکز حساس باید موضوع فاصله از مناطق مسکونی و پراکندگی موردتوجه قرار گیرد. یکی از اصول مهم در زمان جنگ، پراکندگی این اماکن بود.

فرماندار ویژه شهرستان کرج با بیان اینکه این تجربه باید در برنامه‌ریزی‌های امروز نیز موردتوجه قرار گیرد تا در صورت بروز حادثه، میزان آسیب به مردم و زیرساخت‌ها کاهش یابد، از شناسایی بیش از 100 نقطه برای اسکان اضطراری خبر داد و افزود: دستگاه‌هایی مانند هلال‌احمر، اورژانس، آب، برق و گاز برای ارائه خدمات توجیه شده‌اند تا در صورت بروز حادثه بتوانند خدمت‌رسانی کنند.

مهرور بر ضرورت آموزش عمومی و تخصصی در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران تأکید و اذعان کرد: باید از ظرفیت رسانه‌ها، صاحبان اندیشه و کارشناسان برای ارتقای آمادگی عمومی استفاده شود. مردم ایران با حضور پرشور در تجمعات و راهپیمایی‌های اخیر نشان دادند که علیرغم فشارها و مشکلات، پای کشور و نظام ایستاده‌اند و این حضور نشانه اتحاد و همبستگی مردم است.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر «اتحاد مقدس» بیان کرد: اتحاد مقدس باید در همه سطوح شکل گیرد؛ همه احزاب، گروه‌ها، تفکرات و ساختارها باید با کنار گذاشتن منیت و سهم‌خواهی، ذیل پرچم جمهوری اسلامی ایران متحد باشند. پیش از انتخابات نیز بر مشارکت حداکثری تأکید شد و تلاش کردیم افرادی که مشکل خاصی در حوزه‌های قانونی نداشتند، تائید صلاحیت شوند.

فرماندار ویژه شهرستان کرج از احزاب و فعالان سیاسی خواست برای افزایش مشارکت مردم و تقویت پشتوانه مردمی شوراها نقش فعال‌تری ایفا کنند و ادامه داد: احزاب باید در کنار مردم باشند و در حوزه مطالبه‌گری از شوراها نیز نقش خود را ایفا کنند. با پیگیری فرمانداری و همکاری شورای شهر و شهرداری کرج، ساختمان مناسبی برای فعالیت خانه احزاب تهیه و تجهیز شده است.

انتهای پیام/  




 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 ۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/  هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/ هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

اجتماعی رکنا، رؤسای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همزمان با روز جهانی بشردوستی، با هشدار نسبت به افزایش خطر برای کارکنان امدادی، خواستار اقدام عملی دولت‌ها و طرف‌های درگیر برای حفاظت از نیروهای بشردوستانه و تضمین امنیت فعالیت‌های امدادی شدند.

 قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، قیمت روغن موتور خودرو در مردادماه همچنان تحت تأثیر موج تازه‌ای از تغییرات هزینه‌ای قرار دارد و بررسی بازار نشان می‌دهد خریداران با...

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.