قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

دهه پایانی ماه صفر در مشهد به ابر رویدادی فراملی تبدیل شده است - تسنیم

سخنگوی ستاد دهه پایانی صفر خراسان رضوی گفت:این دهه از یک مناسبت مذهبی به ابر رویدادی فراملی تبدیل شده است
 دهه پایانی ماه صفر در مشهد به ابر رویدادی  فراملی تبدیل شده است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،حجت‌الله شریعتمداری، معاون هماهنگ‌کننده وسخنگوی ستاد اربعین و دهه پایانی ماه صفردر جمع خبرنگاران اظهارکرد:ستاد دهه پایانی ماه صفر خراسان رضوی سال‌هاست به ریاست استاندار در استان فعالیت می‌کند، اما با توجه به مطالبه و تأکید استاندار خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی، نماینده ولی‌فقیه در استان و نمایندگان مردم خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی، از سال گذشته نگاه جدیدی به این رویداد شکل گرفت.

وی افزود: دهه پایانی ماه صفر به دلیل گستره حضور زائران از نقاط مختلف کشور و همچنین حضور زائرانی از کشورهای دیگر، واجد ویژگی‌هایی فراتر از یک مناسبت استانی است و باید آن را یک ابررویداد ملی و فراملی دانست.

شریعتمداری ادامه داد: ماهیت این رویداد، دینی، مذهبی و آیینی است و محور اصلی آن برگزاری آیین‌های سوگواری و زیارت بارگاه منور حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) است؛ از همین رو، مشهد مقدس در این ایام به کانونی برای حضور گسترده زائران و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت(ع) تبدیل می‌شود.

عبور از مدیریت استانی به ساختار ملی

معاون هماهنگ‌کننده و سخنگوی ستاد اربعین و دهه پایانی ماه صفر تصریح کرد: با توجه به ابعاد ملی و فراملی این رویداد، مقرر شد ساختار ستاد دهه پایانی ماه صفر از سطح صرفاً استانی فراتر رفته و در قالب ستاد مرکزی اربعین و دهه پایانی ماه صفر دنبال شود.در این ساختار، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و قائم‌مقام وزیر در امور اربعین ریاست ستاد را بر عهده دارد و در سطح استان نیز استاندار خراسان رضوی در رأس ساختار اجرایی قرار گرفته است.

شریعتمداری افزود: معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری به‌عنوان جانشین ستاد، معاون هماهنگ‌کننده و سخنگوی ستاد مسئولیت هماهنگی و اطلاع‌رسانی و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز مسئولیت دبیرخانه ستاد را بر عهده دارند.

وی با اشاره به ساختار گسترده این ستاد اظهار کرد: در مجموع 28 کمیته برای مدیریت این ابررویداد پیش‌بینی شده است که 27 کمیته در حوزه‌های اجرایی و تخصصی فعالیت می‌کنند و یک کمیته نیز مسئولیت بازرسی، نظارت، رسیدگی به شکایات و دریافت گزارش‌های عملکرد را بر عهده دارد.

شش کارگروه تخصصی برای هماهنگی دستگاه‌ها

مدیرکل امور رفاهی زائرین …



 استاندار زنجان: ۱۲ واحد تولیدی استان در جنگ اخیر مورد حمله قرار گرفت
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

استاندار زنجان: ۱۲ واحد تولیدی استان در جنگ اخیر مورد حمله قرار گرفت

برنا- گروه استانها: استاندار زنجان گفت: در جریان جنگ اخیر، ۱۲ واحد تولیدی استان مورد حمله قرار گرفت و ۱۲ نفر از کارگران استان به شهادت رسیدند.

 سیل در کلات و درگز؛ وقتی آسیب به مزارع، ضرورت آبخیزداری را فریاد می‌زند
۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سیل در کلات و درگز؛ وقتی آسیب به مزارع، ضرورت آبخیزداری را فریاد می‌زند

در حالی که آمار خسارت‌های سیل اخیر کلات و درگز در حال ارزیابی است، متخصصان معتقدند که شدت این سیلاب ها، بار دیگر ضرورت و فوریت اجرای طرح‌های آبخیزداری را برج...

 وزیر کار: وضعیت درمانگاه تأمین اجتماعی تربت‌جام بررسی و برای رفع مشکلات اقدام خواهد شد
۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

وزیر کار: وضعیت درمانگاه تأمین اجتماعی تربت‌جام بررسی و برای رفع مشکلات اقدام خواهد شد

وزیر تعاون، مطالبات مطرح شده از سوی فرمانداران شهرستان‌های تربت جام و صالح اباد و نماینده مجلس را به حق دانست و برای پیگیری آنها اعلام آمادگی کرد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]