قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

رفع تعهد ارزی؛ چالش قدیمی صادرکنندگان و ضرورت بازنگری شیوه بازگشت ارز - تسنیم

رئیس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی مشهد بر رفع تعهد ارزی و بازنگری بازگشت ارز به چرخه اقتصاد تاکید کرد.
 رفع تعهد ارزی؛ چالش قدیمی صادرکنندگان و ضرورت بازنگری شیوه بازگشت ارز - تسنیم

استانها

حسین محمدیان،رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهارکرد:بحث رفع تعهد ارزی موضوعی است که بارها و بارها از سوی بخش خصوصی، حاکمیت و دولت مطرح شده و مورد گفت‌وگو قرار گرفته است. واقعیت این است که در اصل موضوع، یعنی اینکه ارز حاصل از صادرات باید به چرخه اقتصادی کشور بازگردد، هیچ اختلاف نظری میان ما، حاکمیت و بانک مرکزی وجود ندارد.

وی افزود: اختلاف ما بر سر اصل بازگشت ارز نیست، بلکه بر سر شیوه رفع تعهد ارزی و قیمت‌گذاری آن است. امروز آنچه از صادرکنندگان خواسته می‌شود با واقعیت بازار و کف بازار فاصله قابل‌توجهی دارد و این فاصله در برخی موارد به حدود 20 درصد می‌رسد. بدیهی است که در چنین شرایطی، صادرکننده نمی‌تواند این فرآیند را مقرون‌ به‌ صرفه بداند.

عضو کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران،با بیان اینکه بازگشت ارز باید با سازوکاری عملی، واقعی و متناسب با شرایط بازار انجام شود، تصریح کرد:اعتقاد داریم ارز باید به کشور برگردد و کسی در این موضوع تردید ندارد، اما مسئله اینجاست که صادرات نباید کاهش پیدا کند، نباید زمین‌گیر شود و نباید صادرکننده درگیر مسائل جانبی و فرسایشی شود؛ مسائلی که متأسفانه امروز بخشی از آن در جامعه صادراتی دیده می‌شود.

محمدیان با اشاره به چالش‌هایی که صادرکنندگان در مسیر فعالیت خود با آن روبه‌رو هستند، خاطرنشان کرد: امروز بخش عمده‌ای از صادرکنندگان ما، که به نوعی شناسنامه‌دار و شناخته‌شده هستند، دچار چالش شده‌اند. این موضوعی است که باید با حضور همزمان بخش خصوصی، حاکمیت و دولت مورد بررسی قرار گیرد. اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی، باید راهکارهای کارشناسی خود را ارائه کند تا بتوانیم ان‌شاءالله مسیر توسعه صادرات غیرنفتی را بیش از گذشته هموار کنیم.

وی ادامه داد: اگر هدف ما رشد صادرات غیرنفتی است، نباید به‌گونه‌ای عمل کنیم که صادرکننده به جای تمرکز بر توسعه بازار، تأمین کالا، ارتقای کیفیت و گسترش ارتباطات خارجی، درگیر فرآیندهایی شود که بازدهی فعالیت او را کاهش می‌دهد. امروز مهم‌ترین دغدغه ما این است که سیاست‌های ارزی به‌گونه‌ای تنظیم شوند که به جای ایجاد مانع، نقش تسهیل‌گر داشته باشند.

رئیس کمیسیون توسعه صادرات …



 کشف 42 دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز؛ 3 نفر دستگیر شدند - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کشف 42 دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز؛ 3 نفر دستگیر شدند - تسنیم

استانها

سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در راستای مقابله با فعالیت‌های غیرمجاز اقتصادی و صیانت از منابع انرژی، مأموران انتظامی شهرستان سقز با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های تخصصی موفق به شناسایی محل نگهداری دستگاه‌های استخراج غیرمجاز رمزارز شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضایی، مأموران پلیس به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی انجام‌شده 42 دستگاه ماینر غیرمجاز را کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف‌شده را 182 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، تصریح کرد: در این عملیات 3 نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با تأکید بر استمرار برخورد پلیس با فعالیت‌هایی که موجب اخلال در نظام اقتصادی و افزایش مصرف غیرمتعارف انرژی می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک در این زمینه را از طریق سامانه‌های ارتباطی پلیس گزارش دهند.

دستگیری سارق برنج از فروشگاه در کردستان

الهی همچنین از دستگیری سارق یک فروشگاه و کشف اموال سرقتی خبر داد و اظهار داشت: در پی اعلام وقوع سرقت از یک فروشگاه و بررسی موضوع، مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.

وی بیان کرد: متهم پس از دستگیری در تحقیقات انجام‌شده به سرقت برنج از محل فروشگاه اعتراف کرد و اموال مسروقه نیز کشف و به مال‌باخته تحویل داده شد.

فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به نقش همکاری مردم در پیشگیری از وقوع جرائم، گفت: پلیس با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی، برخورد با سارقان و مخلان نظم و امنیت عمومی را با جدیت دنبال می‌کند.

انتهای پیام/  





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است
سایت آفتاب نیوز

حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌...
 ذخایر ارزی ایران چقدر است؟
سایت تابناک

ذخایر ارزی ایران چقدر است؟

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی گفت: «ذخایر بانک مرکزی را 1.4 میلیارد دلار افزایش دادیم... هر شخص با کارت ملی می‌تواند هزار یورو ارز بخرد اما این به معنای...
 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.