قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳۸ ساعت قبل

گره ترافیکی یاسوج در هفته دولت باز می‌شود - تسنیم

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: گره ترافیکی یاسوج با افتتاح پروژه‌های شهری در هفته دولت باز می‌شود.
 گره ترافیکی یاسوج  در هفته دولت باز می‌شود - تسنیم

استانها

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری یاسوج، با تأکید بر ضرورت حل معضل ترافیک در مرکز استان، اظهار کرد: یکی از نخستین مطالبات و مسائل جدی مطرح‌شده از ابتدای آغاز مسئولیت در استان، ترافیک شهر یاسوج بود؛ مشکلی که شهروندان را در سه مقطع صبح، ظهر و بعدازظهر با ترافیک سنگین و اتلاف زمانی حدود یک‌ونیم تا دو ساعت مواجه می‌کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تعریف و اجرای چند پروژه راهبردی برای کاهش ترافیک شهر یاسوج خبر داد و افزود: فازهای دوم و سوم بلوار شهدای اقتدار، خیابان پیرچوپان و پروژه اتصال جاده دهنو، همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند.

رحمانی ابراز کرد: برای رفع این گره ترافیکی، نشست‌های متعددی در کارگروه زیربنایی شورای برنامه‌ریزی استان و با حضور شهرداری یاسوج و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد و در نتیجه، چند پروژه بزرگ و اثرگذار شهری با هدف تسهیل تردد، کاهش بار ترافیکی و صرفه‌جویی در وقت مردم تعریف و وارد مرحله اجرا شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به روند اجرای پروژه بلوار شهدای اقتدار، بیان کرد: طول مجموع این پروژه حدود چهار و نیم کیلومتر است که فاز نخست آن به طول یک‌هزار و 800 متر، پیش از این به بهره‌برداری رسیده و فاز دوم این بلوار به طول 800 متر به‌طور کامل اجرا شده و فاز سوم نیز با طول تقریبی یک‌هزار و 500 متر، اکنون بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رحمانی تصریح کرد: با توجه به روند مطلوب عملیات اجرایی، پیش‌بینی می‌شود فاز سوم بلوار شهدای اقتدار طی دو تا سه روز آینده تکمیل شود و تلاش بر این است که فازهای دوم و سوم این پروژه همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری برسند و با تکمیل این محور، بخش مهمی از ترافیک ورودی شهر یاسوج ساماندهی می‌شود و شهروندان شاهد روان‌تر شدن تردد در این مسیر خواهند بود.

 200 میلیارد تومان هزینه برای خیابان پیرچوپان

وی با بیان اینکه زمان مردم از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی است، گفت: هدف اصلی اجرای این طرح‌ها، کاهش زمان هدررفته شهروندان در ترافیک است تا مردم بتوانند وقت خود را صرف امور ضروری زندگی، خانواده و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه از بهره‌برداری چند طرح مهم دیگر در شهر یاسوج طی هفته دولت خبر داد و افزود: خیابان پیرچوپان، یکی از پروژه‌های مهم شهری است که در مجموع یک‌هزار و 200 متر طول دارد و در دو قطعه 400 و 800 متری اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای تملک اراضی و اجرای این پروژه، دست‌کم 200 میلیارد تومان هزینه شده که نشان‌دهنده اهمیت این طرح در شبکه معابر شهری و کاهش گره‌های ترافیکی یاسوج است.

اتصال جاده دهنو؛ پروژه‌ای با پیشرفت بالای 80 درصد

رحمانی همچنین اتصال جاده دهنو از طریق پل ابتدای این منطقه را از دیگر طرح‌های اثرگذار در مدیریت ترافیک شهر یاسوج عنوان کرد و گفت: این پروژه اکنون بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بیش از 25 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای آن هزینه شده است.

وی افزود: عملیات اجرایی این طرح در روزهای آینده تکمیل می‌شود و بهره‌برداری از آن در ایام هفته دولت، مسیر دسترسی و تردد در این محدوده را به شکل قابل توجهی بهبود می‌بخشد.

 پروژه اتصال پارک جنگلی به بنسنجان در آستانه بهره‌برداری

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به پروژه اتصال پارک جنگلی به بنسنجان نیز اشاره کرد و اظهار کرد: برای تملک و اجرای این پروژه نیز حدود 200 میلیارد تومان هزینه شده و طرح از نظر آمادگی اجرایی در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

رحمانی در پایان با تأکید بر تداوم نهضت عمرانی در استان، گفت: افزون بر این پروژه‌ها، طرح‌های دیگری نیز در شهر یاسوج و سایر نقاط کهگیلویه و بویراحمد در هفته دولت افتتاح یا کلنگ‌زنی خواهد شد که جزئیات آن‌ها در زمان مناسب به اطلاع مردم می‌رسد.

انتهای پیام/  





 راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها

جان مرشایمر، تئوریسین روابط بین‌الملل، پرده از وحشت فلج‌کننده صهیونیست‌ها پس از تقابل اخیر برداشت. به گفته او، ضربات ویرانگر موشک‌های ایران در «جنگ ۴۰ روزه» چنان تل‌آویو را در هم کوبیده که آن‌ها به هر قیمتی از رویارویی جدید فرار می‌کنند. اما اسرائیل چگونه واشنگتن را قربانی بقای خود کرده است؟

 اماواگرها بر سر اصلاح قیمت بنزین زیر سایه جنگ | حق‌شناس: اصلاحات اقتصادی نباید ناگهانی، شوک‌آور و بدون اطلاع انجام شود
۵۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اماواگرها بر سر اصلاح قیمت بنزین زیر سایه جنگ | حق‌شناس: اصلاحات اقتصادی نباید ناگهانی، شوک‌آور و بدون اطلاع انجام شود

اقتصادنیوز: یک تحلیلگر بازارهای مالی می‌گوید: افزایش قیمت بنزین اثر تورمی دارد. اصلاً نمی‌گویم که این طرح نباید اجرا شود، بلکه معتقد هستم باید اجرا شود، منتها زمان و شرایط خاص خودش را دارد.

 هشدار همتی
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

هشدار همتی

«ممکن است بدمن دولت شوم اما باید به هرکس که پول خواست بگویم شرمنده نداریم»؛ این جملاتی است که عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی، در یک گفت‌وگوی صریح و کم‌سابقه در تلویزیون به زبان آورد و شفاف گفت که دولت در تنگنای مالی پیچیده‌ای به سر می‌برد.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۳۳ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...