قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ ساعت قبل

امام جمعه کرمانشاه: دشمن آرزوی اختلاف‌افکنی را به گور ببرد - تسنیم

امام جمعه کرمانشاه گفت: مردم و علمای کرمانشاه اجازه نمی‌دهند دشمن به بهانه اختلافات مذهبی شکاف ایجاد کنند.
 امام جمعه کرمانشاه: دشمن آرزوی اختلاف‌افکنی را به گور ببرد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه با تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و گرامیداشت هفته وحدت، اظهار کرد: مهم‌ترین مسیر عمل به تقوای الهی، پیروی کامل از سیره و سنت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است که خداوند آنان را اسوه و الگوی کامل برای مؤمنان قرار داده است.

وی با بیان اینکه وحدت از مهم‌ترین توصیه‌ها و وصیت‌های امام خمینی(ره) و امام شهید بوده است، افزود: وحدت یک موضوع تاکتیکی و وابسته به شرایط روز نیست، بلکه امری قرآنی، الهی، مبنایی و راهبردی است.

وحدت؛ واقعیتی ریشه‌دار در کرمانشاه

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به آیه شریفه «واعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا» گفت: خداوند متعال بنیانگذار اصل وحدت در میان امت اسلامی است و همان‌طور که مفسران بزرگ تأکید کرده‌اند، قید «جمیعاً» در این آیه نشان می‌دهد همه مسلمانان باید در مسیر اعتصام به حبل‌الله در کنار یکدیگر باشند.

غفوری افزود: در استان کرمانشاه، بخشی از مردم اهل سنت و بخشی شیعه هستند و جامعه اهل حق نیز در کنار این دو جامعه زندگی می‌کند، اما اگر کسی وارد استان شود، به دلیل مهر، محبت و علاقه مردم به یکدیگر، به‌سختی می‌تواند متوجه مرزبندی‌های مذهبی شود.

وی عنوان کرد: مردم کرمانشاه قرن‌هاست در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند، به هم کمک می‌کنند، با یکدیگر وصلت دارند و در سختی‌ها هوای یکدیگر را داشته‌اند و این سرمایه بزرگی برای استان و کشور است.

مجالس وحدت، خنجری در چشم دشمن است

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری مراسم هفته وحدت در مساجد اهل سنت استان گفت: در ایام میلاد پیامبر اکرم(ص)، مساجد اهل سنت در شهر کرمانشاه و شهرستان‌ها مجالس باشکوه مولودی‌خوانی برگزار می‌کنند و سیره و سنت پیامبر(ص) در این مجالس تبیین می‌شود.

وی افزود: در مقابل کسانی که تلاش کردند با تفکر منحرف وهابیت جلوی این حرکت‌های وحدت‌بخش را بگیرند، مردم شریف ما محکم پای کار ایستاده‌اند و این مجالس را با شکوه برگزار می‌کنند.

غفوری با اشاره به برگزاری نشست علما و بزرگان شیعه و سنی در کرمانشاه گفت: حدود 500 نفر از عالمان شیعه و سنی، بزرگان و معتمدان و جمعی از معتمدان اهل …



 تصاویر آخرالزمانی تازه از مرز چین و نپال
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تصاویر آخرالزمانی تازه از مرز چین و نپال

ویدیوهای جدیدی از سیل این هفته در مرز نپال و چین را می‌بینید. تصاویر ونتورتک نشان می‌دهد که گذرگاه راسواگادی بین نپال و چین به طور کامل توسط سیل یخچالی از بی...

 نخستین مصاحبه پس از حصر/ مهدی کروبی در حرم امام: در راهی که از دهه 40 انتخاب کردیم، تجدید نکرده‌ایم/ انقلاب به برکت وجود امام زنده مانده/ همه وجود ایشان برای جامعه ایران، مسلمانان و جهان تشیع میراث است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

نخستین مصاحبه پس از حصر/ مهدی کروبی در حرم امام: در راهی که از دهه 40 انتخاب کردیم، تجدید نکرده‌ایم/ انقلاب به برکت وجود امام زنده مانده/ همه وجود ایشان برای جامعه ایران، مسلمانان و جهان تشیع میراث است

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی کروبی، به خبرنگار جماران گفت: حتماً گناه، معصیت، غفلت و نافرمانی زیاد داشتیم ولی راهی که از دهه 40 انتخاب کردیم را هیچ تجدید نکرده‌ایم؛ و آن «راه امام» است. در این راه هم در حدی که توانسته‌ایم خودمان و فرزندان‌مان به جبهه رفتیم. یکی از بچه‌های ما به جبهه رفت و پایش قطع شده و الآن هم حضور دارد. من سال 46 زندان بودم که او به دنیا آمد. همسر من همین‌طوری بود و پدر و مادرم همین‌طور بودند. پدرم روحانی بود.

 تبعات جنگ ایران برای اروپا /قطر ارسال گاز به ایتالیا را متوقف کرد
۲۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

تبعات جنگ ایران برای اروپا /قطر ارسال گاز به ایتالیا را متوقف کرد

اقتصادنیوز: تبعات جنگ ایران همچنان بازار انرژی اروپا را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ قطر توقف ارسال محموله‌های گاز طبیعی مایع به ایتالیا را تا اواسط پاییز تمدید کرد.

 عراقچی: «مدرسه میناب» را کشور به‌ کشور به جهان نشان می‌دهیم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

عراقچی: «مدرسه میناب» را کشور به‌ کشور به جهان نشان می‌دهیم

نمایشگاه «مدرسه میناب» با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان فرهنگی و با حضور عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ در حوزه هنری افتتاح شد.

 رمزگشایی از روز D ترامپ | روز دی یعنی چی؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رمزگشایی از روز D ترامپ | روز دی یعنی چی؟

ترامپ و وزیر خزانه‌داری‌اش از «روز D اقتصادی» علیه ایران رونمایی کرده‌اند؛ این اصطلاح به چه معناست؟ داده‌نمای زیر را ببینید.

 کلنگ‌زنی فاز دوم نیروگاه خورشیدی فیروزآباد
۵۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کلنگ‌زنی فاز دوم نیروگاه خورشیدی فیروزآباد

در ادامه سفر توسعه منطقه ای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان فارس فاز دوم نیروگاه خورشیدی فیروزآباد با مشارکت بخش خصوصی کلنگ‌زنی شد؛ این نیروگاه در مجموع با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات احداث خواهد شد که ۵۰ مگاوات آن پیش از این به بهره‌برداری رسیده است.



ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف چه هشداری به روس‌ها داد؟
سایت اقتصادنیوز

ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف …

اقتصادنیوز: رتکلیف روز سه‌شنبه به مسکو پرواز کرد؛ این نخستین سفر شناخته‌شده یک رئیس سیا به روسیه از اواخر سال ۲۰۲۱ تاکنون بود.
سایت خبرآنلاین

آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت تجارت نیوز

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

چین ضمن مخالفت با فشار و تحریم‌های جدید علیه ایران، از مسیر مذاکره و حفظ چارچوب عدم اشاعه حمایت کرده و همزمان می‌کوشد با همکاری روسیه مانع تشدید تنش و تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت شود.
سایت رکنا

ببینید/ هجوم مردم به رب های ریخته شده در خیابان / در سبزوار رخ داد

سایت تابناک

چرا همه‌چیز گران‌تر از تورم به نظر می‌رسد؟

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم
خبرگزاری مهر

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم

معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وظیفه نسل ما این است که رازی را نه صرفاً به عنوان یک نماد، بلکه به عنوان یک مسئله علمی دوباره کشف کند.