قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

خرید 2 رادار هواشناسی برای شرق کشور/مدیریت بحران آماده سیلاب‌ باشد - تسنیم

رئیس سازمان هواشناسی گفت:با توجه به بروز پدیده ال‌نینو در پاییزو زمستان مدیریت بحران آماده سیلاب ناگهانی باشد.
 خرید 2 رادار هواشناسی برای شرق کشور/مدیریت بحران آماده سیلاب‌ باشد - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سحر تاجبخش در جریان بازدید از اداره کل هواشناسی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دو رادار هواشناسی برای شرق کشور خریداری و وارد شده و طبق اعلام شرکت پیمانکار آماده تحویل همچنین رایزنی برای خرید دو رادار دیگر در حال انجام است.

وی افزود: در جنگ تحمیلی اخیر دو دستگاه رادار در استان‌های بوشهر و خوزستان را از دست دادیم که دولت تدابیری اندیشیده و مقرر شده این رادارها ازخارج کشور تامین شود متاسفانه تجهیزات راداری تحریمی هستند و قطعات آنها به سختی تامین می‌شود.

رییس سازمان هواشناسی کشور بیان کرد: رادار شیراز نیز به دلیل خرابی یکی از قطعات از دسترس خارج شده و در جنوب کشور تقریبا راداری نداریم لذا  با استفاده‌ از سایر ابزارهایی نظیر ظرفیت‌های سنجش از دور، ایستگاه‌های هواشناسی زمینی و مدل‌های ‌پیش‌بینی عددی این کمبود  جبران می‌شود.

تاجبخش گفت: با توجه به بروز پدیده ال‌نینو برای پاییز و زمستان پیش‌رو ،پیش‌بینی بروز سیلاب‌های ناگهانی شده است که باید در حوزه مدیریت بحران اقدامات و تدابیر لازم برای این امر انجام شود البته این موضوع به هیئت دولت اطلاع رسانی شده و باید آمادگی لازم وجود داشته باشد.

وی اظهارکرد:ال نینو پدیده منحصر به فرد اقلیمی در دنیاست که موجب تغییرات دمایی، افزایش فشار روی آبها و خشکی می‌شود پدیده‌ای که ناشی از افزایش دمای بیش از نرمال در منطقه اقیانوس آرام است و باعث برهم خوردن تعادل و ایجاد ناهنجاری آب و هوایی در کره زمین می شود؛ این پدیده در خاورمیانه منجر به افزایش بارش‌ها می‌شود و طبق الگوهای هواشناسی بارش‌های پاییزی بیشتر از نرمال خواهد بود.

رییس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وجود حدود چهار هزار ایستگاه هواشناسی در سراسر کشور عنوان کرد: با توجه به تغییر اقلیم این ایستگاه‌ها باید توسعه یابد.

تاجبخش خاطرنشان کرد: بهره برداری از ظرفیت کالیبراسیون هواشناسی شرق کشور در سبزوار و افتتاح پایگاه داده و اتاق سرور هواشناسی خراسان رضوی به عنوان یکی از اتاق سرورهای پیشرفته کشور از طرح‌های این استان در هفته‌های پیش رو است.

انتهای پیام/282   …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026