قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

قانون توزیع عادلانه آب باید با نگاه مدیریت چرخه آب اصلاح شود - تسنیم

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: قانون توزیع عادلانه آب باید با نگاه مدیریت چرخه آب اصلاح شود.
 قانون توزیع عادلانه آب باید با نگاه مدیریت چرخه آب اصلاح شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، رضا افلاطونی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، در جمع خبرنگاران از سفر یک‌روزه خود به شهرستان‌های دلیجان و محلات و بازدید از اقدامات اداره کل منابع طبیعی استان در این دو شهرستان خبر داد و با اشاره به بازدید از پارک جنگلی پانزده خرداد دلیجان، گفت: این پارک در حوزه نگهداری، احیا و توسعه مشکلاتی دارد که جزو سیاست‌های سازمان منابع طبیعی کشور به شمار می‌رود و به لحاظ کمی و کیفی هدف ما مهیا کردن پارک‌های جنگلی برای استفاده عموم مردم است.

وی افزود: تصمیمات لازم برای احیا، توسعه و بهبود وضعیت این پارک اتخاذ شده است، امیدواریم با همکاری مقامات استانی و شهرستانی بتوانیم این اقدامات را عملیاتی کنیم.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور همچنین از بازدید از حوزه‌های مختلف آبخیز در دلیجان و محلات خبر داد و اظهار کرد: اقدامات مکانیکی خوبی در حوزه آبخیزداری این دو شهرستان انجام شده و مقرر شد اقدامات بیومکانیکی و بیولوژیکی در حوزه‌های بازدید شده تسریع و تکمیل شود.

افلاطونی با تأکید بر مدیریت چرخه آب، تصریح کرد: آب را نباید به صورت انتزاعی و منفصل نگاه کرد و باید در قالب مدیریت چرخه آب، اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری انجام شود.

وی با اشاره به لزوم بازنگری در قانون توزیع عادلانه آب بیان کرد: این قانون صرفاً نگاه توزیعی و مصرفی دارد، در حالی که ما به تولید، استحصال و مدیریت چرخه آب نیاز داریم و از نمایندگان مجلس میخواهیم هرچه سریعتر این قانون را با نگاه به مدیریت چرخه آب اصلاح کنند.

افلاطونی درباره وضعیت آب حوزه آبخیز علی‌آباد محلات عنوان کرد: یک رشته قنات در این منطقه وجود دارد که خشک شده است و مقرر شد ابتدا آسیب‌شناسی و علت‌یابی کارشناسی انجام شود و در صورت ورود به حوزه وظایف سازمان، برای بهبود وضعیت آب این حوزه کمک‌رسانی انجام خواهد شد.

وضعیت قنات علی‌آباد در دستور کار سازمان منابع طبیعی کشور قرار گرفت

محمد جلالی، نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی، در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته در شهرستان دلیجان، از جمله بازدید از سد، پارک پانزده خرداد، حوزه آبخیز زر جاسب دلیجان و …





 سیاستگذاری به وقت تکذیب
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری به وقت تکذیب

در ایران کمتر مسوولی را پیدا می‌کنید که منکر ضرورت اصلاحات اقتصادی باشد. در جلسه‌های رسمی، همایش‌ها، گفت‌وگوهای تلویزیونی و حتی نطق‌های مجلس، همه از کسری بودجه، ناترازی بانک‌ها، مصرف بی‌رویه انرژی، ارز چندنرخی، یارانه‌های ناعادلانه و زیان انباشته صندوق‌های بازنشستگی می‌گویند. اختلاف‌ها معمولا از جایی شروع می‌شود که باید از پشت تریبون پایین آمد و تصمیم گرفت. اینجاست که ناگهان همه‌چیز عوض می‌شود.

 انجمن مخفی با ۱۱۰ صندلی و دختری که از بی آبرویی می ترسید (+صدا)
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

انجمن مخفی با ۱۱۰ صندلی و دختری که از بی آبرویی می ترسید (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 انعقاد نهایی قرارداد اجاره شناور یدک‌کش در حبندر
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

انعقاد نهایی قرارداد اجاره شناور یدک‌کش در حبندر

شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر با نماد «حبندر» از تغییر سطح افشای قرارداد تأمین اجاره شناور خود از گروه «ب» به گروه «الف» خبر داد.

 کارت ریالی گردشگران خارجی
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کارت ریالی گردشگران خارجی

دنیای اقتصاد: طبق اعلام بانک مرکزی دستورالعمل جدید ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری به منظور استفاده آسان اشخاص خارجی برای انجام امور درمانی، زیارتی، بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری، بازرگانی و اشتغال به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ شد. بانک مرکزی، در اجرای بند (پ) ماده (29) قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها مصوب سال 1402 دستورالعمل ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری را به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ کرد.

 مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود

رئیس‌جمهور پیشین روسیه گفت این کشور در حال مقابله با فشارهای عظیم خارجی است و به سمت پیروزی پیش می‌رود.

 دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»