قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۵ ساعت قبل

ثبت جهانی الموت یک افتخار بزرگ برای ایران است - تسنیم

استاندار قزوین گفت: ثبت جهانی الموت یک افتخار بزرگ برای ایران اسلامی است.
 ثبت جهانی الموت یک افتخار بزرگ برای ایران است - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد نوذری، استاندار قزوین با اشاره به روند ثبت جهانی قلعه الموت، اظهار کرد: این مجموعه تاریخی با اکثریت آرا به ثبت جهانی رسید و هیچ مخالفتی با ثبت آن صورت نگرفت.

وی افزود: در کشور کره جنوبی به‌عنوان یک ایرانی از این اتفاق احساس غرور و افتخار کردم؛ دفاع جانانه‌ای از پرونده الموت انجام شد و این اثر تاریخی در مدت کوتاهی به تصویب رسید و ثبت جهانی شد که یک افتخار بزرگ برای ایران اسلامی و لحظه‌ای تاریخی بود.

استاندار قزوین با قدردانی از همه دست‌اندرکاران ثبت جهانی الموت، به‌ویژه مردم منطقه بیان کرد: مردم الموت سال‌ها نگهبان این میراث ارزشمند بوده‌اند و باید در آینده نیز نقش اصلی را در حفاظت و بهره‌برداری صحیح از این ظرفیت ایفا کنند.

نوذری عنوان کرد: در هر طرح توسعه‌ای که در الموت اجرا شود، اولویت با مردم منطقه خواهد بود و از سرمایه‌گذارانی که طرح و برنامه مشخصی برای فعالیت در حوزه‌های مختلف داشته باشند، حمایت می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: گردشگری آبی، کوهستانی و طبیعی در این منطقه ظرفیت بسیار خوبی دارد و از مردم الموت می‌خواهم با ارائه طرح‌های مناسب در مسیر توسعه گردشگری مشارکت کنند.

استاندار قزوین گفت: الموت در سال‌های آینده به کانون گردشگری ایران و جهان تبدیل خواهد شد و مدیریت استان برای تبدیل این منطقه به یک کانون مهم گردشگری و اقتصادی، از طرح‌های سرمایه‌گذاری و توسعه‌ای حمایت می‌کند.

نوذری افزود: به‌زودی خبرهای خوبی از الموت خواهید شنید و تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت ثبت جهانی قلعه الموت زمینه رونق گردشگری، ایجاد فرصت‌های اقتصادی و ارتقای زیرساخت‌های منطقه فراهم شود.

انتهای پیام/   …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026