قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ ساعت قبل

5 بوستان جدید تا پایان سال در تهران افتتاح می‌شود - تسنیم

معاون شهردار تهران گفت: تا پایان سال 5 بوستان دیگر در تهران افتتاح می‌شود.
 5 بوستان جدید تا پایان سال در تهران افتتاح می‌شود - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاحیه بوستان جهاندیدگان و رونمایی از المان میدان الف همزمان با دویست و بیست و چهارمین پویش امید و افتخار امروز با حضور داود گودرزی معاون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران و مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

توسعه فضای سبز و ایجاد نشاط برای شهروندان همچنان در اولویت مدیریت شهری است

معاون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران در این مراسم گفت: توسعه فضای سبز، توجه به محیط زیست و ایجاد نشاط و شادی برای مردم همچنان در صدر اولویت‌های مدیریت شهری قرار دارد.

وی افزود: در سه تا چهار سالی که توفیق خدمتگزاری داشته‌ایم، تلاش کرده‌ایم شنبه‌ها خبرهای خوب و امیدبخشی را به مردم ارائه کنیم و امروز نیز یکی از همین روزهای خوب برای شهروندان تهران است.

گودرزی با قدردانی از حضور و تلاش مسئولان و دست‌اندرکاران پروژه گفت: از رییس شورای شهر تهران، رییس کمیسیون خدمات شهری شورا و همه دوستانی که در اجرای این پروژه و برگزاری این مراسم تلاش کردند، تشکر می‌کنم و به همه آنها خداقوت می‌گویم.

معاون شهردار تهران با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بوستان جهاندیدگان و بوستان اقدسیه در ماه‌های گذشته اظهار کرد: چند ماه پیش در این محل حضور پیدا کردیم و عملیات اجرایی این پروژه را آغاز کردیم. همزمان کلنگ دو بوستان به زمین زده شد و امیدواریم بوستان دوم نیز با فاصله کوتاهی به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: اجرای این پروژه‌ها نشان‌دهنده استمرار رویکرد مدیریت شهری در توسعه فضاهای سبز و ایجاد محیط‌های مناسب برای استفاده شهروندان است.

گودرزی با تأکید بر جایگاه محیط زیست و فضای سبز در برنامه‌های مدیریت شهری گفت: موضوع محیط زیست و توسعه فضای سبز همچنان تیتر یک فعالیت‌های ما در شهر است و هر اقدامی که بتواند برای مردم نشاط و شادی ایجاد کند و زمینه مناسب‌تری برای یک زندگی بهتر فراهم آورد، حتماً در زمره اولویت‌های ما قرار خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: هدف ما این است که با اجرای پروژه‌هایی از این دست، کیفیت زندگی شهروندان را ارتقا دهیم و فضاهای عمومی مناسب‌تری در اختیار مردم قرار دهیم.

معاون شهردار تهران در پایان با تأکید بر نقش همراهی شهروندان در تحقق برنامه‌های مدیریت شهری گفت: با کمک …



 بوستان جهاندیدگان در شمال تهران بهره‌برداری شد - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بوستان جهاندیدگان در شمال تهران بهره‌برداری شد - تسنیم

بوستان جهاندیدگان، در منطقه یک شهر تهران به بهره‌برداری رسید.

 «خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!
۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

«خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!

طرح «خانه ریز» یا فروش مسکن سانتی متری که اخیراً توسط شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفته، مصداق عینی سفته بازی در حوزه مسکن است؛ هدف پشت پرده این طرح سودر...

 ساخت ۴۵۰ مجتمع آموزشی بزرگ با هویتی جدید برای مدارس
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ساخت ۴۵۰ مجتمع آموزشی بزرگ با هویتی جدید برای مدارس

شهردار تهران با اشاره به خشت‌گذاری همزمان ۱۰ مجتمع آموزشی آینده‌محور گفت: در رویکرد جدید با یک نگاه آینده‌محور پایتخت صاحب مجتمع‌های بزرگ آموزشی خواهد شد.

 آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران تا سه ماه آینده
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران تا سه ماه آینده

معاون بافت و بناهای تاریخی شهرداری تهران با تاکید بر آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران طی دو تا سه هفته آینده گفت: تدوین الگوی معماری هسته تاریخی فرحزاد، مرمت و احیای عمارت کلاه‌فرنگی عشرت‌آباد و تدوین نظام‌نامه فنی و اجرایی نگهداشت بناهای تاریخی در دستور کار است.

 ۵ بوستان جدید تا پایان سال در تهران افتتاح می‌شود
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

۵ بوستان جدید تا پایان سال در تهران افتتاح می‌شود

معاون شهردار تهران گفت: تا پایان سال ۵ بوستان دیگر در تهران افتتاح می‌شود.