قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان - تسنیم

منابع لبنانی از چندین حمله هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرک‌های جنوب این کشور خبر دادند.
 حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع لبنانی بامداد امروز (پنج‌شنبه) از حملات دوباره رژیم اشغالگر صهیونیستی به مناطقی در جنوب این کشور خبر دادند.

شبکه المنار اعلام کرد که توپخانه‌ رژیم صهیونیستی اطراف شهرک «روحه کفررمان» در جنوب لبنان را با گلوله‌های حاوی فسفر سفید هدف قرار داده است.

همزمان نقطه‌ای …



 سی‌ان‌ان: چین تحریم‌ها علیه ایران را نخواهد پذیرفت
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سی‌ان‌ان: چین تحریم‌ها علیه ایران را نخواهد پذیرفت

آمریکا در روزهای اخیر از تشدید فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، اما تحلیلگران چینی تأکید دارند که بعید است پکن بپذیرد که آمریکا برای تجارتش تعیین‌تکلیف کند.

 یمنی‌ها چگونه میلاد پیامبر (ص) را جشن می‌گیرند؟ - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

یمنی‌ها چگونه میلاد پیامبر (ص) را جشن می‌گیرند؟ - تسنیم

با آغاز ربیع الاول یمنی‌ها با آذین بندی معابر و برپایی جشن، خود را میلاد پیامبر (ص) آماده می‌کنند.

 این را تضمین می‌کنم که اسرائیلی در کار نبود اگر من نبودم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این را تضمین می‌کنم که اسرائیلی در کار نبود اگر من نبودم

ترامپ در گفت و گو با الجزیره به نقش واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: «اگر من نبودم، اسرائیل وجود نداشت.»

 پایان رویای خودمختاری
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان رویای خودمختاری

«مظلوم عبدی»، رهبر کرد «نیروهای دموکراتیک سوریه» (SDF) که رهبری مبارزه با داعش در سوریه را بر عهده داشت، انحلال این گروه را به‌عنوان بخشی از یک طرح ادغام که با دولت احمد الشرع توافق شده بود، اعلام کرد. الجزیره در گزارشی در همین رابطه نوشت، عبدی در کاخ ریاست‌جمهوری در دمشق گفت که «نیروهای دموکراتیک سوریه» ادغام خود را با ارتش سوریه تکمیل کردند و به عنوان یک نیروی مستقل فعالیت خود را متوقف خواهند کرد. این گروه کردی زمانی یک منطقه خودمختار در شمال شرقی سوریه را کنترل می‌کرد، اما بیشتر قلمرو خود را در ماه ژانویه در حمله نیروهای دولتی از دست داد. سپس توافق ادغام را امضا کرد که شامل به رسمیت شناختن حقوق فرهنگی، مدنی و آموزشی کردها در سوریه نیز می‌شد.

 سخنگوی سپاه: اگر آمریکا به یادداشت تفاهم بازگردد، می‌توانیم تنگه هرمز را باز کنیم
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی سپاه: اگر آمریکا به یادداشت تفاهم بازگردد، می‌توانیم تنگه هرمز را باز کنیم

آرمان امروز : سخنگوی سپاه گفت: اگر آمریکا کارشکنی را کنار بگذارد و به تفاهم‌نامه بازگردد، می‌توانیم در چارچوب تفاهم انجام‌شده، تنگه هرمز را باز کنیم، بنابراین شرایط ما باید از سوی آمریکا پذیرفته شود و اگر آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز به‌هیچ عنوان باز نخواهد شد. سردار حسین محبی سخنگوی سپاه پاسداران [ ]

 وزیر خارجه قطر فردا به تهران سفر می کند
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

وزیر خارجه قطر فردا به تهران سفر می کند

سخنگوی وزارت خارجه قطر از سفر وزیر خارجه این کشور به ایران در روز پنجشنبه خبر داد.



نمایش قدرت ترامپ در پایگاه جمهوری‌خواهان
روزنامه دنیای اقتصاد

نمایش قدرت ترامپ در پایگاه جمهوری‌خواهان

دنیای‌اقتصاد: جمهوری‌خواهان کارولینای جنوبی روز سه‌شنبه دارلین گراهام را به‌عنوان نامزد نهایی خود برای رقابت بر سر کرسی برادر فقیدش در مجلس سنای آمریکا انتخاب کردند. او توانست در دور دوم انتخابات درون‌حزبی بر رالف نورمن غلبه کند و راهی انتخابات سراسری ماه نوامبر شود. این انتخابات حاوی پیام‌های مهمی بود که می‌تواند چشم‌انداز سیاسی ماه‌های آینده را روشن‌تر کند.
احیای «تفاهم نامه اسلام آباد» با دیپلماسی لحظه آخری قطر
روزنامه آرمان امروز

احیای «تفاهم نامه اسلام آباد» با دیپلماسی لحظه آخری قطر

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: تفاهم نامه اسلام آباد با تنفس مصنوعی و لحظه آخری قطر در حال احیا است. در همین راستا، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان در تماس‌های جداگانه با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری و «هاکان فیدان» همتای ترکیه‌ای خود گفت‌وگو و تحولات منطقه را بررسی کرد. دو طرف در [ ]
قطر در میانه تهدیدهای سه‌گانه | دوحه امنیت را با پول می‌خرد | جنگ ایران چگونه محاسبات قطر نسبت به آمریکا را تغییر داد؟
سایت اقتصادنیوز

قطر در میانه تهدیدهای سه‌گانه | دوحه امنیت را با پول می‌خرد | جنگ ایران چگونه محاسبات قطر نسبت به آمریکا را تغییر داد؟

اقتصادنیوز: رهبران قطر در دهه‌های گذشته تلاش کرده‌اند تا امنیت خود را نه از طریق قدرت نظامی، بلکه با سرمایه‌گذاری روی روابط سیاسی بخرند.ترامپ نیز در نگاه نخست، شریک ایده‌آلی به نظر می‌رسید؛ سیاستمداری که معامله را بر هر چیز دیگری ترجیح می‌داد. با این حال، جنگ ایران همه این محاسبات را بر هم زد.
تصمیم گیری واشنگتن برای کشورهای دیگر | عملیات طرد اقتصادی ایران، آزمونی برای نظم اقتصاد بین المللی | آمریکا چگونه با دلار بر اقتصاد کشورها حکم می‌راند؟
سایت اقتصادنیوز

تصمیم گیری واشنگتن برای کشورهای دیگر | عملیات طرد اقتصادی ایران، آزمونی برای نظم اقتصاد بین المللی | آمریکا چگونه با دلار …

اقتصادنیوز: زمانی که وزیر خزانه‌داری آمریکا از «قطع هر رگ حیات اقتصادی» ایران با هدف قرار دادن روابط مالی آن «در سراسر جهان» سخن می‌گوید، در واقع از ابزاری پرده برمی‌دارد که در چند دهه گذشته محل مناقشه حقوقدانان بین‌المللی است: تحریم‌های ثانویه.
4 نکته درباره سفر رئیس سیا به مسکو؛ ایران کجای ماجراست؟
سایت فرارو

4 نکته درباره سفر رئیس سیا به مسکو؛ ایران کجای ماجراست؟

رتکلیف کمتر از یک روز پس از اعلام دور جدید فشارهای اقتصادی با عنوان «عملیات طرد اقتصادی ایران» به روسیه سفر کرد. در ۶ ماه گذشته، رسانه‌های مختلف اروپایی و آمریکایی گزارش‌هایی درباره ابعاد همکاری‌های اقتصادی، اطلاعاتی و نظامی میان ایران و روسیه منتشر کرده بودند.
سایت فرارو

جشن و شادی در دمشق پس از اعلام انحلال «قسد»