قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

امام جمعه ساری: گلوی آمریکا را در دست داریم - تسنیم

امام جمعه ساری گفت: گلوی آمریکا را در دست داریم و تا نابودی کامل آن، این فشار را رها نخواهیم کرد.
 امام جمعه ساری: گلوی آمریکا را در دست داریم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری، در خطبه‌ دوم نماز جمعه این هفته در مصلای امام خمینی(ره) ساری، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع)، بر ضرورت حفظ دین در دوران غیبت و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کرد و با اشاره به سالروز آغاز امامت امام زمان(عج)، اظهار داشت: انتظار فرج بهترین اعمال امت است، اما در دوران غیبت، حفظ دین و ثبات قدم بسیار دشوار است. از این رو، باید با خواندن دعای غریق و درخواست سه معرفت از خداوند، خود را در پناه الهی حفظ کنیم.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره رهبری شهید به تشریح ویژگی‌های اخلاقی ایشان پرداخت و تصریح کرد: افتخار ما دشمنی با دشمنان امام راحل، امام شهید و ملت ایران است. هرچه دشمنان کثیف‌تر با ما دشمنی کنند، بر ارزش و عزت ما افزوده می‌شود، ما به این دشمنی افتخار کرده و راه خود را که مورد خشم آنهاست، ادامه خواهیم داد.

نماینده ولی فقیه در مازندران ضمن تبریک روز جهانی مسجد و تقدیر از دست‌اندرکاران امور مساجد، بر حضور پرشور مردم در نمازهای جماعت و جمعه تأکید کرد و آن را مایوس‌کننده دشمنان دانست.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شناسایی و دستگیری دو افسر اطلاعاتی فرانسه، از طرح مجلس شورای اسلامی برای مقابله با نفوذ تقدیر کرد و آن را اقدامی ضروری خواند.

خطیب جمعه ساری با انتقاد از برخی واکنش‌ها به این طرح، تأکید کرد: خشکاندن سرچشمه‌های فتنه، وظیفه مجلس و دولت است.

این مسئول با اشاره به تحرکات نظامی آمریکا در منطقه، ضمن یادآوری داستان ابرهه و فیل‌ها، آنها را محکوم به شکستی مشابه دانسته و گفت: امروز شرایط شرایط زور است، نه حساب! ما با تصرف تنگه هرمز، گلوی آمریکا را در دست داریم و تا نابودی کامل آن، این فشار را رها نخواهیم کرد، کشتی‌های جنگی و ناوهای هواپیمابر آمریکا، همانند فیل‌های ابرهه، راه به جایی نخواهند برد و عاقبتشان جز نابودی نیست.

وی در پایان با تبریک هفته دولت و روز پزشک و داروساز، بر لزوم وحدت ملی و پرهیز از دامن زدن به اختلافات فرقه‌ای تأکید کردند.

انتهای پیام/  





 پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در شهریورماه / سیگنال بنزین به بازار خودرو رسید - سرمایه و بورس
۱۵ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در شهریورماه / سیگنال بنزین به بازار خودرو رسید - سرمایه و بورس

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 پیام وزیر خارجه سوریه به ایران
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پیام وزیر خارجه سوریه به ایران

وزیر خارجه سوریه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران با کشاندن پای ایران به مسائل داخلی سوریه بدون هیچ دلیل و مدرکی اظهاراتی علیه ایران مطرح کرد.

 تصاویر /  مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان

مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور دکتر مسعود پزشکیان؛ رئیس‌جمهور برگزار شد.

 گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟

رکنا:گوگل ابزاری جدید در اختیار ناشران قرار داده که کاربران با کلیک روی دکمه «منبع مورد علاقه»، محتوای آن رسانه را بیشتر در نتایج جست‌وجو، Discover و Google News ببینند.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.