قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

گفتگوی ایران و افغانستان درباره گسترش همکاری‌های کشاورزی و دامداری - تسنیم

وزرای کشاورزی طالبان و ایران بر گسترش تجارت کشاورزی، صادرات گوشت و انتقال فناوری میان دو کشور تأکید کردند.
 گفتگوی ایران و افغانستان درباره گسترش همکاری‌های کشاورزی و دامداری - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عطاءالله عمری»، وزیر زراعت، آبیاری و دامداری حکومت طالبان، در دیدار با غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، درباره گسترش همکاری‌های کشاورزی، دامداری و آبیاری گفتگو کرد.

عمری با اشاره به روابط دیرینه دو کشور، بر توسعه همکاری‌های عملی و بلندمدت در زمینه بذرهای اصلاح‌شده، ماشین‌آلات کشاورزی، بهداشت گیاهی و دامی، دامداری، محصولات لبنی، خوراک دام، تحقیقات کشاورزی، آبیاری و انتقال فناوری تأکید کرد. وزیر جهاد کشاورزی در رأس هیئتی اقتصادی به کابل سفر کرد ایران آماده همکاری در توسعه کشاورزی افغانستان است

وزیر کشاورزی حکومت طالبان همچنین پیشنهاد کرد هیئت‌های فنی دو کشور اجرای 16 مورد توافق و تعهدات نشست‌های گذشته را آغاز و زمینه عملیاتی شدن آنها را فراهم کنند.

در این دیدار، دو طرف درباره صادرات گوشت تازه بز و گوسفند از افغانستان به ایران و در مقابل، صادرات گوشت، تخم‌مرغ و جوجه مرغ از ایران به افغانستان نیز گفتگو کردند و بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تأمین نیازهای دو کشور تأکید نمودند.

نوری قزلجه نیز اعلام کرد ایران آماده است در حوزه‌هایی از جمله بهداشت دام، گوشت و تخم‌مرغ، دارو، ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی، آبزی‌پروری، آرد، امنیت غذایی، آموزش، فناوری‌های نوین کشاورزی و آبیاری با افغانستان همکاری کند.

وزیر جهاد کشاورزی ایران همچنین بر همکاری در زمینه مبارزه با آفات و بیماری‌ها، تأمین حبوبات و آرد، فرآوری محصولات کشاورزی، انتقال دانش و ماشین‌آلات و تأمین غذای سالم تأکید کرد و گفت توسعه این همکاری‌ها می‌تواند زمینه اشتغال هزاران نفر را فراهم کند.

همزمان، هیئت ایرانی به ریاست نوری قزلجه از نمایشگاه بین‌المللی محصولات کشاورزی و دامداری افغانستان و تولیدات و ظرفیت‌های بخش خصوصی افغانستان بازدید کرد.

این نمایشگاه با هدف معرفی تولیدات داخلی، ایجاد بازار برای محصولات کشاورزی و دامداری، حمایت از تولیدکنندگان و فراهم کردن زمینه توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری در این بخش برگزار شده است.

انتهای پیام/.    





 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۱۸ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.