قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

نهم ربیع‌الاول فرصتی برای تجدید عهد با امام زمان(عج) است - تسنیم

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بر تبیین فرهنگ مهدویت و تقویت پیوند جامعه با امام زمان(عج) تأکید کرد.
 نهم ربیع‌الاول فرصتی برای تجدید عهد با امام زمان(عج) است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، حجت‌الاسلام سیدمحسن محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران، در جمع خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن نهم ربیع‌الاول اظهار کرد: این مناسبت، سالروز آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) پس از شهادت امام حسن عسکری(ع) است و می‌تواند فرصتی برای بازخوانی مفهوم امامت، انتظار و مسئولیت شیعیان در دوران غیبت باشد.

وی با بیان اینکه مهدویت تنها یک موضوع اعتقادی نیست، افزود: انتظار حقیقی باید در رفتار، سبک زندگی و مسئولیت اجتماعی منتظران نمود پیدا کند و جامعه باید بداند در دوران غیبت چه وظایفی نسبت به امام خود دارد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران تصریح کرد: اگر ارتباط انسان با امام زمان(عج) در زندگی فردی و اجتماعی تقویت شود، بسیاری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها کاهش خواهد یافت؛ چراکه باور به حضور و نظارت ولی خدا، انسان را نسبت به رفتار و عملکرد خود مسئول‌تر می‌کند.

محمودی با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای نهم ربیع‌الاول در استان تهران گفت: مجموعه‌های فرهنگی، مساجد، هیئات مذهبی، مهدیه‌ها و تشکل‌های مهدوی برنامه‌های متنوعی را برای این مناسبت تدارک دیده‌اند تا معارف مهدوی از قالب برنامه‌های صرفاً مناسبتی خارج شده و برای اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، تبیین شود.

وی ادامه داد: برگزاری جشن‌های «بیعت با امام زمان(عج)» در میادین و اماکن مذهبی، همایش «مهدی‌یاوران»، برنامه‌های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در فرهنگسراها و برگزاری مراسم در آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه از جمله برنامه‌های این ایام است.

محمودی افزود: همچنین گروه‌های سرود، نمایش‌های خیابانی، نقالان و پرده‌خوانان و سخنرانان حوزه مهدویت به محلات و روستاها اعزام می‌شوند و برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی متناسب با این مناسبت در نقاط مختلف استان اجرا خواهد شد.

وی از اجرای طرح‌های تبلیغی و فضاسازی شهری با موضوع آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) خبر داد و گفت: تولید و انتشار محتوای مهدوی در فضای مجازی، ماشین‌نویسی با مضامین مهدوی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در سطح شهرها و روستاها نیز در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییر معیارهای انتخاب همسر
روزنامه هفت صبح

تغییر معیارهای انتخاب همسر

سفرها، موفقیت‌ها، مهمانی‌ها و روزهای خوب بیشتر دیده می‌شوند. درمقابل شکست، خستگی، اختلاف و نگرانی معمولاً جایی در صفحات مجازی ندارند
 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد
سایت ایران آنلاین

دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.
 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود
سایت اکوایران

محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

ماه‌ها بود که کارشناسان و رسانه‌ها درباره این سناریو هشدار می‌دادند: اگر مسیر مذاکره میان ایران و آمریکا متوقف شود، فشار واشنگتن از تحریم‌های معمول فراتر خواهد رفت و تلاش برای بستن مسیرهای تنفس اقتصادی ایران آغاز می‌شود. اکنون نشانه‌های این سناریو آشکارتر از گذشته است.
 فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال
سایت رکنا

فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال

k: غار