قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

حاجی‌بابایی: مردم از گرانی‌ها به‌شدت ناراحت هستند/ دولت ورود کند - تسنیم

نایب رئیس گفت: از همه دستگاه‌های نظارتی خواسته می‌شود که ضمن بررسی دقیق موضوع گرانی ، با آن برخورد کنند.
 حاجی‌بابایی: مردم از گرانی‌ها به‌شدت ناراحت هستند/ دولت ورود کند - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز مجلس که به صورت مجازی برگزار شد، در نطق پیش از دستور گفت: بر اساس آیات شریفه قرآن کریم خداوند وقتی نعمتی را به پایان می‌رساند، نعمتی با همان ویژگی یا بهتر از آن را به مردم عنایت می‌کند؛ همان‌طور که قبلاً اعتقاد داشتیم امام شهید همان امام راحل است، امروز نیز اعتقاد داریم رهبر عزیز ما حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای عزیز، همان حکم امام شهید و حکم رهبر کبیر و امام عزیزمان را برای ما دارد.

وی افزود: همه باید بدانند و بدانیم که ما در مسیر اطاعت از رهبری حرکت می‌کنیم و تمام احکامی را که از امام شهید تبعیت می‌کردیم، به همان میزان و با همان ارزش در خدمت رهبر عزیزمان هستیم.

مردم از گرانی‌های اخیر به شدت ناراحت هستند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به گرانی‌های اخیر، گفت: دولت محترم عنایت کند، مردم از گرانی‌های اخیر به شدت ناراحت هستند. ما اعتقاد داریم گرانی‌ها به چند قسمت تقسیم می‌شود؛ یک قسمت بحث جنگ است.

وی افزود: قسمت دوم خود به چند بخش تقسیم می‌شود؛ یک بخش مربوط به انسان‌های سودجو است که بدون اینکه با انقلاب، ایران و نظام کار داشته باشند، به دنبال سودجویی هستند. گروه دیگری نیز کسانی هستند که می‌خواهند گرانی ایجاد شود تا کشور در برابر دشمن تسلیم شود. این افراد حکم کسانی را دارند که با جمهوری اسلامی در حال جنگ هستند. گروه سوم نیز مدیرانی هستند که اعمال مدیریت نمی‌کنند و در مدیریت خود سست عنصر هستند.

حق ملت بزرگ ایران نیست که گرانی‌هایی که ارتباطی با جنگ ندارد، بر آن ها تحمیل شود

وی تأکید کرد: از همه دستگاه‌های ذی‌ربط و نظارتی خواسته می‌شود که ضمن بررسی دقیق این موضوع، با آن برخورد کنند. حق ملت بزرگ ایران نیست که گرانی‌هایی که ارتباطی با جنگ ندارد، بر مردم تحمیل شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به نگرانی مردم درباره موضوع بنزین و مباحث مطرح‌شده پیرامون آن، گفت: موضوع بعدی که نگرانی مردم را به دنبال داشت، بحث بنزین و مباحثی بود که مطرح شد و بعضاً کارهای خامی در این زمینه انجام پذیرفت.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی …





 واکنش تند چین به تصمیم ترامپ علیه ایران/ از مسیر سیاسی حل کنید

واکنش تند چین به تصمیم ترامپ علیه ایران/ از مسیر سیاسی حل کنید

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین، تاکید کرد اعمال تحریم و فشار علیه ایران کمکی به حل مسئله نمی‌کند و راهکار سیاسی و دیپلماتیک باید دنبال شود.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی واکنش نشان داد.

 کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران

کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم …

در سال ۱۹۵۳، آمریکا و بریتانیا با طراحی و حمایت از عملیاتی مخفیانه به سرنگونی دولت محمد مصدق کمک کردند؛ نخست‌وزیری که ملی‌کردن صنعت نفت را به نماد استقلال‌طلبی ایران تبدیل کرده بود. این مداخله نه‌تنها مسیر سیاست داخلی ایران را تغییر داد، بلکه به یکی از ماندگارترین سرچشمه‌های بی‌اعتمادی به واشنگتن تبدیل شد؛ رخدادی که برخی مورخان آن را از بدترین تصمیم‌های سیاست خارجی آمریکا می‌دانند.

 چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

دیپلمات ارشد چینی تأکید کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران مشکل را حل نخواهد کرد.

 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...

 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.