قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

اقدامات توسعه‌ای بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر، شایسته قدردانی است - تسنیم

سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: اقدامات توسعه‌ای بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر، شایسته قدردانی است.
 اقدامات توسعه‌ای بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر، شایسته قدردانی است - تسنیم

بازار

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر محمدی با بیان این مطلب در مراسم گرامیداشت شصت‌وششمین سالگرد تاسیس بانک رفاه کارگران افزود: بانک رفاه ارتباط بین جامعه کارگری و کارفرمایی را قوام می‌بخشد و این یک ظرفیت ارزشمند برای این بانک است تا حق و عدالت همگانی را برای اقشار مختلف کشور تضمین کند.

وی افزود: این بانک با قرار گرفتن در بین جامعه کار و تولید، از یک سو به بازنشستگان و مستمری‌بگیران و از سوی دیگر با بیمه‌پردازای که مشغول به کار هستند، خدمات‌رسانی می‌کند و برخورداری از چنین ذی‌نفعانی نشان‌دهنده طراحی و ظرفیت‌های بانک برای توسعه عدالت و رفاه اجتماعی و یکی از وجوه تمایز بانک در شبکه بانکی است.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: نقش‌آفرینی اثربخش بانک رفاه کارگران در حوزه کار و تولید بسترهای توسعه اجتماعی را فراهم می‌کند و کمتر بانکی در کشور وجود دارد که از چنین ظرفیتی برخوردار باشد. وی افزود: بانک رفاه کارگران با برخورداری از ذی‌نفعان گسترده در حوزه کارگری و کرفرمایی کشور، علاوه بر اینکه سرمایه اجتماعی را گسترش می‌دهد، بلکه این سرمایه را تولید و با استفاده از ابزارهای مشخص آن را استحکام می‌بخشد.

وی افزود: حضور بانک رفاه کارگران در جامعه کار و تولید علاوه بر تقویت بنیان‌های اقتصادی، این بنیان‌ها را از نظر اجتماعی نیز پشتیبانی می‌کند و این مهم در شرایط فعلی کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

دکتر محمدی با بیان اینکه میدان‌داری …



 سه پیشنهاد پزشکیان برای وحدت کشورهای اسلامی / دفاع ما از ایران به معنای دشمنی با ملت‌های مسلمان و همسایه نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

سه پیشنهاد پزشکیان برای وحدت کشورهای اسلامی / دفاع ما از ایران به معنای دشمنی با ملت‌های مسلمان و همسایه نیست

رئیس‌جمهوری تاکید کرد: دفاع ما از ایران به معنای دشمنی با ملت‌های مسلمان و همسایه نیست.

 هیچ کارگاه عمرانی در کشور به دلیل جنگ و تحریم متوقف نشده است
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

هیچ کارگاه عمرانی در کشور به دلیل جنگ و تحریم متوقف نشده است

معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به شرایط دشوار کشور در ماه‌های گذشته گفت: با وجود جنگ، تحریم، خشکسالی و مشکلات متعدد، هیچ کارگاه عمرانی به دلیل شرایط موجود متوقف نشده و دولت با جدیت برای توسعه زیرساخت‌ها و خدمت‌رسانی به مردم پای کار است.

 مسعود حسنخانی درگذشت؛ خداحافظی با نوازنده ارکستر گل‌ها
۳۸ دقیقه قبل / سایت فرتاک

مسعود حسنخانی درگذشت؛ خداحافظی با نوازنده ارکستر گل‌ها

جعفر (مسعود) حسنخانی، نوازنده ویولن و آهنگساز باسابقه، در ۸۸ سالگی چشم از جهان فروبست.

 شهردار مشهد مقدس: مترو مشهد؛ اولین خط ریلی با ریل کاملا ایرانی | بیش از ۸۵ درصد تجهیزات مترو بومی است
۵۸ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

شهردار مشهد مقدس: مترو مشهد؛ اولین خط ریلی با ریل کاملا ایرانی | بیش از ۸۵ درصد تجهیزات مترو بومی است

شهردار مشهد مقدس گفت: ما در متروی مشهد به سمتی رفتیم که در تامین تمام تجهیزات و امکانات از مرحله مطالعات و طراحی تا اجرا مخصوصا در حوزه عمرانی از امکانات، نیروی متخصص و تجهیزات ایرانی استفاده شود.

 تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد
۲۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با رد شایعات در فضای مجازی گفت: تامین بنزین بدون وقفه ادامه دارد.

 آخرین قیمت سیمان؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت سیمان؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405

بازار هنوز وارد فاز افزایش گسترده قیمت‌ها نشده، اما هزینه‌های سنگین تولید همچنان بر صنعت سیمان سایه انداخته است.



دیپلماسی چکمه ‌ در منطقه خاکستری
روزنامه اعتماد

دیپلماسی چکمه ‌ در منطقه خاکستری

وضعیت نه جنگ، نه صلح بین ایران و امریکا امکان چرخش ناگهانی بین جنگ یا صلح را رقم می زند. تهران و واشنگتن در سخت ترین سطح به دنبال وزن کشی در چارچوب جنگ ترکیبی تمام عیار هستند. هر کدام از طرفین می خواهند در این تقابل ماتریسی به سطح بالاتری از منافع دست پیدا کنند. حضور فیلد مارشال ارتشبد عاصم منیر در تهران، دقیقا در نقطه ای از تاریخ منطقه ای رخ می دهد که دیپلماسی سیاسی کلاسیک به انتهای کارایی خود رسیده و جای خود را به دیپلماسی چکمه ها داده است. سفر بالاترین مقام نظامی اسلام آباد به پایتخت ایران، …
آقای جبلی صدا و سیما مسوول سیاست خارجی کشور شده است؟
سایت روزنو

آقای جبلی صدا و سیما مسوول سیاست خارجی کشور شده است؟

سؤال از همین‌جا آغاز می‌شود که وقتی وزارت خارجه یک حرف می‌زند و رسانه رسمی کشور تصویری دیگر به جهان نشان می‌دهد، سیاست خارجی ایران را چه کسی نمایندگی می‌کند؟
سایت اندیشه معاصر

تصویر جدید صابر ابر با ظاهری متفاوت و یک نوشته معنادار؛ پیام مرموز بازیگر خبرساز شد / ماجرا چیست؟

بسته عبور از ناترازی گاز
سایت ایران آنلاین

بسته عبور از ناترازی گاز

کشور پیش از رخدادهای سال ۱۴۰۵ نیز در تأمین برخی حامل‌های انرژی از جمله برق، گاز طبیعی، بنزین و گازوئیل با ناترازی روبه‌رو بود؛ اما آسیب دیدن بخشی از زیرساخت‌های انرژی، شرایط تأمین سوخت را پیچیده‌تر کرده و فشار بیشتری بر شبکه وارد کرده است.
روزنامه پیام ما

معمای شاهین٢

بحران آب: شکست آمایش سرزمین
روزنامه پیام ما

بحران آب: شکست آمایش سرزمین

بحران آب در ایران تنها نتیجه خشکسالی نیست، بلکه پیامد سال‌ها بی‌توجهی به آمایش سرزمین، استقرار صنایع آب‌بر در مناطق خشک و توسعه ناپایدار فضایی است.