قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۲ ساعت قبل

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه فیبر نوری - تسنیم

مدیر مخابرات منطقه لرستان از اتصال 179 مدرسه به شبکه فیبر نوری خبر داد.
 اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه فیبر نوری - تسنیم
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، گسترش آموزش‌های دیجیتال در حالی به یکی از الزامات نظام آموزشی تبدیل شده که کیفیت این نوع آموزش، بیش از گذشته به دسترسی پایدار و پرسرعت مدارس به زیرساخت‌های ارتباطی وابسته است. در چنین شرایطی، توسعه شبکه فیبر نوری می‌تواند فراتر از یک اقدام فنی و مخابراتی، به‌عنوان بخشی از زیرساخت تحول آموزشی و کاهش فاصله امکانات میان مدارس مناطق مختلف مورد توجه قرار گیرد.

در لرستان نیز توسعه این زیرساخت در مدارس دنبال می‌شود و اتصال 179 مدرسه به شبکه فیبر نوری مخابرات، بخشی از این مسیر است؛ اقدامی که امکان دسترسی مطمئن‌تر مراکز آموزشی به اینترنت و خدمات برخط را فراهم می‌کند.

اهمیت این طرح زمانی بیشتر نمایان می‌شود که مدارس شهری و روستایی در یک مسیر مشترک برای بهره‌مندی از زیرساخت‌های ارتباطی قرار گیرند؛ موضوعی که در صورت تداوم توسعه شبکه، می‌تواند به کاهش شکاف دیجیتال، ارتقای دسترسی آموزشی و فراهم شدن فرصت‌های برابرتر برای دانش‌آموزان و معلمان استان منجر شود.

نبی‌اله شمسی‌فر، مدیر مخابرات منطقه لرستان، با اشاره به روند اجرای پروژه فیبر نوری مدارس استان اظهار کرد: توسعه ارتباطات مراکز آموزشی با همکاری آموزش و پرورش و اداره کل فناوری اطلاعات استان در حال انجام است و تاکنون 179 مدرسه به شبکه فیبر نوری مخابرات متصل شده‌اند.

وی با بیان اینکه این طرح در چارچوب تفاهم‌نامه میان شرکت مخابرات ایران و وزارت آموزش و پرورش اجرا می‌شود، افزود: مدارسی که در محدوده پوشش زیرساخت فیبر نوری قرار دارند، چه در مناطق شهری و چه در مناطق روستایی، در اولویت اتصال به این شبکه قرار گرفته‌اند.

مدیر مخابرات منطقه لرستان با تشریح اهمیت توسعه این زیرساخت گفت: استفاده از فیبر نوری، امکان دسترسی مدارس به ارتباطی سریع‌تر، پایدارتر و ایمن‌تر را فراهم می‌کند و از این طریق ظرفیت استفاده از خدمات آموزشی آنلاین، سامانه‌های دیجیتال و ابزارهای آموزش هوشمند افزایش می‌یابد.

شمسی‌فر ادامه داد: توسعه شبکه ارتباطی مدارس علاوه بر ارتقای کیفیت دسترسی به خدمات آموزشی، می‌تواند در کاهش شکاف ارتباطی میان مناطق مختلف استان نیز مؤثر باشد؛ به‌ویژه در مناطقی که برخورداری از زیرساخت‌های ارتباطی مناسب، یکی از عوامل تعیین‌کننده در دسترسی به فرصت‌های آموزشی برابر است.

وی درباره نقش شرکت مخابرات ایران در اجرای پروژه ملی فیبر نوری نیز عنوان کرد: براساس آخرین گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت مخابرات ایران به دلیل برخورداری از گسترده‌ترین زیرساخت ارتباطی کشور، بیشترین سهم را در اتصال مدارس به شبکه پرسرعت فیبر نوری به خود اختصاص داده و از مجموعه‌های پیشرو در اجرای این بخش از طرح ملی «فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها» محسوب می‌شود.

مدیر مخابرات منطقه لرستان با تأکید بر اینکه عملیات اتصال مدارس استان متوقف نخواهد شد، بیان کرد: برنامه‌ریزی برای پوشش مراکز آموزشی بیشتر در حال انجام است و توسعه این شبکه با هدف فراهم کردن امکان استفاده گسترده‌تر دانش‌آموزان و معلمان از خدمات ارتباطی و آموزشی نوین ادامه خواهد داشت.

شمسی‌فر  با اشاره به آثار بلندمدت این طرح گفت: فیبر نوری مدارس را نمی‌توان صرفاً یک پروژه مخابراتی دانست، چراکه این زیرساخت بخشی از بستر تحول آموزش و آماده‌سازی نظام آموزشی برای استفاده گسترده‌تر از فناوری‌های دیجیتال است.

انتهای پیام/  



 سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

آرمان امروز : فصل برداشت خرما در بم فرا رسیده؛ محصولی که با دستان پینه‌ بسته و در گرمای طاقت‌فرسای ۵۰ درجه از نخل‌ها چیده می‌شود، اما در حالی که قیمت مصوب هر کیلو خرمای مضافتی بم ۳۴۰ هزار تومان تعیین شده، نخل داران بمی محصول درجه یک خود را با نرخ ۵۵ تا ۷۰ [ ]

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

آرمان امروز : شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۲۷ مرداد) با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۹۱۲۳ واحد مثبت [ ]

 ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد

ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان برای رشد و امنیت به آنها وابسته‌اند. مدرسه، بیمارستان، شبکه آب و برق، ارتباطات و مسیرهای انتقال دارو اجزای یک نظام حمایتی واحد هستند و اختلال در هر بخش می‌تواند کارکرد بخش‌های دیگر را نیز تضعیف کند.

 حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی روز چهارشنبه تأیید کرد که ۳۰ سپتامبر یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق است، زیرا تاریخ تعیین‌شده برای پایان حضور خارجی در کشور را نشان می‌دهد.

 ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight تخمین زده‌اند که امسال حدود ۱۳۴‌میلیون سیم‌کارت الکترونیکی مسافرتی در سطح جهان استفاده خواهد شد که نسبت به 101.8میلیون در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. مصرف‌کنندگان در حال دانلود سیم‌کارت‌های الکترونیکی از شرکت‌هایی مانند Airalo هستند که نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار از سرمایه‌گذارانی از جمله شرکت سهام خصوصی CVC و Saily، اپراتوری متعلق به NordVPN، توسعه‌دهنده Nord Security، جمع‌آوری کرده است.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟