قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

طرح مدیریت مصرف بنزین بلاتکلیف مانده؛ دولت توسعه CNG را جدی بگیرد - تسنیم

نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: توسعه CNG و سوخت‌های جایگزین برای مدیریت مصرف بنزین ضروری است.
 طرح مدیریت مصرف بنزین بلاتکلیف مانده؛ دولت توسعه CNG را جدی بگیرد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، رمضان رحیمی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، در شورای اداری استان اصفهان گفت: دولت باید توسعه استفاده از گاز مایع، CNG و سایر سوخت‌های جایگزین را برای مدیریت مصرف سوخت جدی بگیرد و سیاست‌های مربوط به مدیریت مصرف سوخت را هرچه سریع‌تر اجرایی کند.

وی افزود: حدود دو ماه پیش، سقاب اصفهانی، معاون رئیس‌جمهور، در استان اصفهان حضور پیدا کرد و طرح خود را برای مدیریت انرژی ارائه داد. بر اساس این طرح، اگر استان اصفهان به عنوان نمونه روزانه 20 میلیون لیتر بنزین مصرف کند و با کاهش مصرف به 15 میلیون لیتر برسد، پنج میلیون لیتر بنزین صرفه‌جویی‌شده به خود استان اختصاص پیدا کند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این طرح، طرح خوبی بود و انتظار داشتیم پیگیری شود، اما مشخص نیست این موضوع به کجا رسید و چرا پیگیری‌های لازم برای اجرای آن انجام نشد تا امروز مجبور نباشیم برای مدیریت مصرف سوخت، اقدامات دیگری مانند گران کردن نرخ بنزین را دنبال کنیم.

رحیمی ادامه داد: با توجه به مصرف روزانه حدود 135 میلیون لیتر بنزین در کل کشور، طبیعی است که مشکلاتی در حوزه مدیریت مصرف سوخت ایجاد شود و باید برای این موضوع از قبل برنامه‌ریزی و سیاست‌های مناسبی با توجه به برنامه توسعه هفتم اتخاذ و اجرا شود.

وی افزود: ما نیز بر این موضوع تأکید داریم که سیاست‌ها و برنامه‌های مربوط به مدیریت مصرف سوخت هرچه سریع‌تر اجرایی شود و اقدامات لازم برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن نیز در دستور کار قرار گیرد.

رحیمی با تأکید بر ضرورت تقویت اتحاد و انسجام اجتماعی گفت: در شرایط فعلی، حفظ اتحاد، انسجام و همبستگی مردم اهمیت بسیار زیادی دارد. حضور مردم در صحنه باید تقویت شود و مسئولان نیز باید در میان مردم و در میدان حضور داشته باشند تا توطئه‌های دشمن در زمینه ایجاد آشوب‌های داخلی و اغتشاشات خنثی شود.

وی در ادامه با اشاره به مسائل حوزه کشاورزی اظهار داشت: در این حوزه پرونده‌های متعددی را برای استانداری و دستگاه‌های مربوطه مطرح و ارسال کرده‌ایم که بخشی از این پرونده‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی است که به دلیل کم‌آبی و نبود آب ایجاد شده و تعداد قابل توجهی از آنها در مراجع قضایی …





 این کنکور معضلی شده ؛ نگاهی سینمایی و متفاوت با پایانی خوش (فیلم)

این کنکور معضلی شده ؛ نگاهی سینمایی و متفاوت با پایانی خوش (فیلم)

نگاهی سینمایی و متفاوت به قضیه کنکور در سینما و سریال‌های ایرانی

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر

 خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟

خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟

اقتصادنیوز: تأکید شدید آدیتیانات بر هویت هندو نتوانسته حمایت همه مردم را به دست آورد. او در انتخابات ایالتی سال ۲۰۲۲ توانست برای دومین دوره به مقام خود بازگردد، اما دو سال بعد حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری مودی در انتخابات سراسری با شکست غیرمنتظره‌ای در اوتار پرادش مواجه شد. این شکست نشان داد که حتی در مهم‌ترین پایگاه سیاسی جریان هندوگرا نیز حمایت از حزب حاکم تضمین‌شده نیست.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 بیانیه وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران: این تحریم‌ها مصداق «تروریسم اقتصادی» و «جنایت علیه بشریت» است

بیانیه وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران: این تحریم‌ها مصداق «تروریسم اقتصادی» و «جنایت علیه بشریت» است

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای، تحریم‌های تازه واشنگتن علیه اقتصاد و تجارت ایران را غیرقانونی و ضدبشری دانست و آن را نشانه استمرار سیاست فشار و خصومت آمریکا توصیف کرد.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

رئیس‌مجلس در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا در واکنش به اقدام مشکوک رئیس‌مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس با نام جعلی گفت: اینجانب در این...