قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

ضرورت تبدیل اجاره‌داری حرفه‌ای به یکی از محورهای تأمین مسکن - تسنیم

وزیر راه گفت: دولت باید به‌جای ورود مستقیم به ساخت‌وساز، زمینه مشارکت بخش خصوصی در مسکن را فراهم کند.
 ضرورت تبدیل اجاره‌داری حرفه‌ای به یکی از محورهای تأمین مسکن - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در افتتاحیه نمایشگاه صنعت ساختمان با تأکید بر ضرورت توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای در کشور، اظهار کرد: سیاست‌های تأمین مسکن نباید صرفاً بر مالکیت متمرکز باشد، چراکه بخشی از مردم به دلیل تفاوت سطح استطاعت و شرایط اقتصادی، امکان خرید مسکن ندارند.

وی افزود: توسعه بازار اجاره و اجاره‌داری حرفه‌ای می‌تواند به ارتقای کیفیت سکونت مردم کمک کند و باید در کنار ساخت مسکن حمایتی، زمینه حضور و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این حوزه نیز فراهم شود.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران باید بتوانند با وجود شرایط تورمی وارد عرصه ساخت‌وساز شوند، گفت: در عین حال، سیاست‌های مسکن باید به‌گونه‌ای باشد که مصرف‌کننده نهایی نیز امکان دسترسی به مسکن مناسب را داشته باشد.

صادق ادامه داد: بازار ساخت‌وساز باید متناسب با نیاز گروه‌های مختلف جامعه شکل بگیرد و در کنار پروژه‌های لوکس، ساخت مسکن متناسب با توان مالی اقشار متوسط نیز مورد توجه قرار گیرد. …




 اخبار جدید

 فوری/ حمله داعش به استان کرکوک
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ حمله داعش به استان کرکوک

تروریست‌های داعش به یک مقر ارتش عراق در استان کرکوک حمله کردند.

 زنجیره‌سازی برای بنگاه‌های کوچک
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنجیره‌سازی برای بنگاه‌های کوچک

همایش رونمایی از نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ISPX با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد. در این همایش، ۳ تفاهم‌نامه به امضا رسید. در خلال این نشست، تفاهم‌نامه همکاری در راستای همکاری دوجانبه توسعه احیای معادن و صنایع معدنی کوچک مقیاس، تفاهم‌نامه همکاری چهارجانبه در راستای تقویت زنجیره ارزش فولاد و توسعه منطقه خاف و سنگان و تفاهم‌نامه طراحی و اجرای برنامه هوشمندسازی شهرک‌ها و نواحی صنعتی و توسعه الگوی شهرک‌های صنعتی نسل جدید به امضا رسید.

 خریدهای مردم کوچک‌تر شد
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

خریدهای مردم کوچک‌تر شد

اکوایران: شاپرک در تازه‌ترین گزارش خود وضعیت تراکنش‌های مالی مردم در مردادماه را منتشر کرد. بر این اساس ارزش حقیقی هر خرید مردم نسبت به مرداد گذشته کاهش پیدا کرده است.

 قیمت طلا امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، 4348 (چهار هزار و سیصد و چهل و هشت) دلار نرخ‌گذاری شد.

 فوری/ شنیده شدن صدای انفجار در قشم
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ شنیده شدن صدای انفجار در قشم

دقایقی پیش صدای دو انفجار در قشم از سمت دریا شنیده شد.

 مزایای رفاهی و مناسبتی بازنشستگان صنعت نفت همزمان با مستمری شهریور پرداخت شد
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری شانا

مزایای رفاهی و مناسبتی بازنشستگان صنعت نفت همزمان با مستمری شهریور پرداخت شد

مستمری شهریور ۱۴۰۵ بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت به همراه سرانه‌های رفاهی، ورزشی، بن کالای اساسی و مبالغ مناسبتی به حساب آنان واریز شد.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026