قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

دوئل صعود در هرمزگان؛ جزیره قشم و پالایش نفت به دنبال لیگ برتر - تسنیم

مدیرعامل باشگاه جزیره قشم از برنامه‌ریزی برای صعود این تیم و توسعه فوتبال حرفه‌ای در هرمزگان خبر داد.
 دوئل صعود در هرمزگان؛ جزیره قشم و پالایش نفت به دنبال لیگ برتر - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش روز شنبه خبرگزاری تسنیم دفتر جزایر خلیج فارس، احسان اصولی در دیدار با مهدی دسینه، رئیس هیئت فوتبال استان هرمزگان با تشریح برنامه‌های این باشگاه برای حضور در فوتبال حرفه‌ای، از هدف‌گذاری برای صعود و تدوین برنامه‌ای سه‌ساله خبر داد؛ مسیری که در کنار حضور پالایش نفت بندرعباس، می‌تواند هرمزگان را صاحب دو مدعی جدی در فوتبال حرفه‌ای کند.

وی اظهار داشت: نگاه باشگاه جزیره قشم به ورزش صرفاً به تیم فوتبال محدود نمی‌شود و توسعه سایر رشته‌های ورزشی و برگزاری رویدادهایی که بتواند به تحول اقتصادی جزیره کمک کند نیز در دستور کار قرار دارد. برنامه باشگاه جزیره قشم سه‌ساله و بلندمدت خواهد بود و تلاش می‌کنیم فعالیت باشگاه بر اساس یک مسیر مشخص و پایدار دنبال شود.

مدیرعامل باشگاه جزیره قشم با اشاره به حضور پالایش نفت بندرعباس در کنار این تیم گفت: اینکه دو باشگاه حرفه‌ای در هرمزگان با هدف صعود فعالیت می‌کنند، ظرفیت بسیار خوبی برای فوتبال استان ایجاد کرده است.

ورزشگاه‌های هرمزگان؛ گزینه نخست برای میزبانی …




 اخبار جدید

 [احمد شعبانی] خانه‌ای ماندگار برای علم
۴۰ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[احمد شعبانی] خانه‌ای ماندگار برای علم

دهه‌های ۱۳۶۰ و ۱۳۷۰ را می‌توان از دوره‌های درخشان و اثرگذار آموزش عالی کشور در زمینه ایجاد و توسعه پژوهشگاه‌های تخصصی و برجسته در علوم و مهندسی شیمی و حوزه‌های میان‌رشته‌ای دانست.

 خسروپناه: مجلسی‌ها حکمرانی دوگانه ایجاد نکنند |‌ سهمیه جنگ در کنکور به کجا رسید؟
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خسروپناه: مجلسی‌ها حکمرانی دوگانه ایجاد نکنند |‌ سهمیه جنگ در کنکور به کجا رسید؟

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره سهمیه آسیب‌دیدگان جنگ در کنکور گفت: طرح وزارت علوم به نظرم ماده واحده پخته‌ای نبود و خیلی خام بود و به بازنگری نیاز داشت.

 پیش بینی و آینده- یک موتور محرکه جدید برای توسعه/ گزارش فارن‌پالیسی از توسعه کشورها در دنیای امروز
۲۶ دقیقه قبل / سایت شفقنا

پیش بینی و آینده- یک موتور محرکه جدید برای توسعه/ گزارش فارن‌پالیسی از توسعه کشورها در دنیای امروز

شفقنا آینده مایکل بکلی استاد رشته علوم سیاسی در دانشگاه تافتس و ستون‌نویس نشریه فارن‌پالیسی در مقاله‌ای با عنوان «موتوری تازه برای توسعه» درباره روند رشد اقتصادی و توسعه کشورها در دنیای امروز نوشته که این روزها به نظر می‌رسد که دوران رشد آسان به سر آمده است، اما با این حال هنوز و هم‌چنان [ ]

 پاسخ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت به رکنا: مشکلی با همسایه‌ ها نداریم! / گرفتاری کامیونداران ایرانی پشت مرزها + فیلم
۵۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

پاسخ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت به رکنا: مشکلی با همسایه‌ ها نداریم! / گرفتاری کامیونداران ایرانی پشت مرزها + فیلم

رکنا اقتصادی: همزمان با انتشار خبرهایی درباره توقف یا محدودیت تردد در مرزهای شلمچه، چذابه و بازرگان، بیش از سه ماه است کامیون‌داران ایرانی در مرز پاکستان بلاتکلیف مانده‌اند؛ رانندگانی که از نبود امکانات و تعیین تکلیف نشدن وضعیت خود گلایه دارند. در چنین شرایطی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در پاسخ به خبرنگار رکنا درباره وضعیت مرزها تأکید کرد که «مشکلی در ارتباط با تعاملات مرزی» با همسایگان وجود ندارد و اقدامات کنترلی مرزها نیز در صورت نیاز «متناسب با منافع ملی» انجام خواهد شد.

 حمله «کیهان» به «ظریف»: رؤیابافی با نسخه‌ تکراری تسلیم‌ در برابر غرب! | آخرین خبر
۱۹ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

حمله «کیهان» به «ظریف»: رؤیابافی با نسخه‌ تکراری تسلیم‌ در برابر غرب! | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست محمدجواد ظریف، وزیر خارجه اسبق، بار دیگر با قلم‌فرسایی در نشریه آلمانی زنیت، پرده از نسخه‌ای تازه اما با همان محتوای کهنه و خسارت‌بار برداشت. وی در این یادداشت با بازتولید گزاره‌های تکراری تسلیم‌طلبانه، ایده‌هایی نظیر «ت

 پذیره‌نویسی نخستین صندوق ارزی از این هفته/ پول‌های خارج‌شده از بورس برمی‌گردند؟ - سرمایه و بورس
۱۲ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

پذیره‌نویسی نخستین صندوق ارزی از این هفته/ پول‌های خارج‌شده از بورس برمی‌گردند؟ - سرمایه و بورس

پذیره‌نویسی نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی از این هفته در بازار سرمایه آغاز می‌شود؛ ابزاری که می‌تواند امکان سرمایه‌گذاری ارزی بدون خرید و نگهداری فیزیکی ارز را برای مردم فراهم کند.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026