قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

از میناب تا اصفهان؛ یک ایران مدرسه مهر شعار امسال ستاد مهر - تسنیم

معاون شهردار اصفهان گفت: شعار امسال ستاد مهر از میناب تا اصفهان؛ یک ایران مدرسه مهر تعیین شده است.
 از میناب تا اصفهان؛ یک ایران مدرسه مهر  شعار امسال ستاد مهر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، علی قاسم‌زاده در جلسه شورای هماهنگی حمل‌ونقل و ترافیک گفت:در آستانه مهر قرار داریم و امیدواریم با تصمیم‌ها و تغییراتی که اندیشیده شده، بخشی از مشکلات و نگرانی‌های خانواده‌ها برطرف شود. آرزوی همه ما این است که اول مهر، هم‌زمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، شاهد آرامش، نظم و بازگشت حیات علمی و تحصیلی به کشور باشیم.

شهردار اصفهان اظهار کرد: مهر برای همه ما ماهی مهم است، به‌ویژه برای خانواده‌هایی که فرزندان دانش‌آموز و دانشجو دارند و هر سال با آغاز سال تحصیلی، ناچار به تغییر در نظم زندگی و برنامه روزمره خود می‌شوند؛ مدیریت شهری نیز همین تجربه را در سطح شهر دارد و تلاش می‌کند با تمهیدات لازم، دغدغه‌های خانواده‌ها را تا حد امکان کاهش دهد.

الگوی تردد اصفهان با ورود دانش‌آموزان تغییر می‌کند

در ادامه این جلسه سعید ساکت، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان، گفت: با آغاز سال تحصیلی، الگوی تردد در شبکه معابر شهر به‌طور محسوسی تغییر می‌کند و با توجه به حضور جامعه دانش‌آموزی در سطح شهر، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق در حوزه‌های فنی، مهندسی، لجستیکی و خدماتی هستیم تا بازگشایی مدارس با آرامش و ایمنی همراه باشد.

وی افزود: بیش از 940 هزار دانش‌آموز در استان اصفهان حضور دارند که حدود 40 درصد از این تعداد، معادل نزدیک به 380 هزار دانش‌آموز، در محدوده کلان‌شهر اصفهان تحصیل می‌کنند و برای رفت‌وآمد از شیوه‌های مختلفی مانند سرویس مدارس، اتوبوس، مترو و حمل‌ونقل فعال شامل پیاده‌روی و دوچرخه استفاده خواهند کرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان ادامه داد: بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد میانگین سنی کاربران شبکه معابر در فصل تابستان بین 35 تا 40 سال است، اما با بازگشایی مدارس در مهرماه این شاخص به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و به کمتر از 20 سال می‌رسد؛ بنابراین این تغییر جمعیت‌شناختی، در کنار احتمال ناآگاهی برخی دانش‌آموزان نسبت به مسائل ترافیکی، ضرورت اتخاذ تدابیر جدی و برنامه‌ریزی منسجم را بیشتر می‌کند.

تجربه موفق مدیریت ترافیک در مهر سال گذشته

ساکت با اشاره به تجربه سال گذشته اظهار کرد: سال گذشته هماهنگی مناسبی میان شهرداری، پلیس راهور، آموزش‌وپرورش …



 ترافیک پرحجم در جاده‌های «کندوان، هراز و سوادکوه»؛ پنجشنبه 29 مرداد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ترافیک پرحجم در جاده‌های «کندوان، هراز و سوادکوه»؛ پنجشنبه 29 مرداد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، رئیس پلیس راه مازندران با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان گفت: ترافیک ورودی در محورهای کندوان، هراز و سوادکوه پرحجم و روان گزارش شده است.

سرهنگ هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: در حال حاضر تردد خودروها در محورهای ورودی مازندران از جمله محورهای کندوان، هراز و سوادکوه پرحجم اما روان است و جریان ترافیک بدون گره جدی در حال انجام است.

وی افزود: در محورهای خروجی استان مازندران، وضعیت تردد عادی و روان گزارش شده و در حال حاضر مشکل خاصی در این بخش از محورهای مواصلاتی استان وجود ندارد.

رئیس پلیس راه مازندران درباره وضعیت جوی محورهای مواصلاتی استان نیز گفت: شرایط جوی در محورهای مواصلاتی مازندران ابری و آفتابی گزارش شده است و رانندگان باید متناسب با شرایط مسیر، نکات ایمنی را رعایت کنند.

عبادی با توصیه به رانندگان برای رعایت مقررات و پرهیز از رانندگی پرخطر، تأکید کرد: رانندگان پس از هر دو ساعت رانندگی، 15 دقیقه استراحت داشته باشند و با رعایت سرعت مطمئنه، توجه کافی به جلو و حفظ فاصله طولی مناسب، از بروز حوادث رانندگی جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه در محورهای پرتردد و کوهستانی مازندران، برای حفظ ایمنی رانندگان و سرنشینان ضروری است.

انتهای پیام/  

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 فیلم/ داستان جالب دو توله خرس سیاه بلوچی پارک پردیسان؛ یکی دنبال غذا، یکی به شدت مراقبت خواهر!
سایت رکنا

فیلم/ داستان جالب دو توله خرس سیاه بلوچی پارک پردیسان؛ یکی دنبال غذا، یکی به شدت مراقبت خواهر!

اجتماعی رکنا، دو توله‌خرس سیاه بلوچی در مرکز حفاظت حیات‌وحش پردیسان تهران، با وجود آنکه خواهر و برادرند، رفتارهایی کاملاً متفاوت دارند؛ یکی برای گرفتن غذا خودش را به مراقب می‌رساند و دیگری با رفتاری محتاط و به‌ظاهر مغرور منتظر می‌ماند تا کسی اطرافش نباشد. با این حال، همین توله‌خرس آرام وقتی پای خواهرش به میان می‌آید، به محافظی جدی تبدیل می‌شود.
 فیلم/ از ازدواج پنهانی تا یک اعتراف عاشقانه از طرف سانیا سالاری بازیگر سریال دلدادگان : سه ماهه ازدواج کردم
سایت رکنا

فیلم/ از ازدواج پنهانی تا یک اعتراف عاشقانه از طرف سانیا سالاری بازیگر سریال دلدادگان : سه ماهه ازدواج کردم

سانیا سالاری، بازیگر سریال «دلدادگان»، با انتشار ویدئویی از ازدواج خود خبر داد و گفت حدود سه ماه است زندگی مشترکش را آغاز کرده است. او در این صحبت ها از تاثیر همراهی و حمایت همسر بر حال خوب یک زن گفت و از «یار خوب» به عنوان یکی از عوامل مهم آرامش در زندگی یاد کرد.
 سازمان بهینه‌سازی: مسئله بنزین بحرانی شده و نیازمند یک راه‌حل فوری است/ دست‌کم به حدود ۱۵ میلیون لیتر واردات روزانه بنزین نیاز داریم، اما تأمین مالی، دسترسی ارزی و مسائل لجستیکی در مسیرهای جنوبی، محدودیت‌ ایجاد کرده
سایت انتخاب

سازمان بهینه‌سازی: مسئله بنزین بحرانی شده و نیازمند یک راه‌حل فوری است/ دست‌کم به حدود ۱۵ میلیون لیتر واردات روزانه بنزین …

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: مصرف روزانه بنزین کشور با وجود شرایط جنگی و دشواری‌های اقتصادی به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر رسیده است. با توجه...
 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
سایت افکارنیوز

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.
 فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو
سایت رکنا

فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو

حوادث رکنا: سرقت یک موتورسیکلت مقابل باشگاهی در خیابان جمهوری، روایت عجیبی داشت؛ سارق ابتدا قفل موتور را شکست و دقایقی بعد برای سرقت آن بازگشت. در ادامه، گفت‌وگو با صاحب این موتورسیکلت را می‌خوانید..
 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان از برقراری مجدد پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان پس از وقفه ایجاد شده بخاطر جنگ تحمیلی خبر داد.