
سیاسی
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی حجت الاسلام حسین جوان آراسته، دبیر کمیته علمی همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیتالله العظمی امام خامنهای با تشریح اقدامات انجامشده برای برگزاری این همایش گفت: نخستین گام، در همایش تعیین اعضای کمیته علمی همایش بود که حدود یک ماه پیش انجام شد و در جلسهای که دو تا سه هفته پیش با حضور دکتر کدخدایی، رئیس همایش، برگزار شد، ترکیب اعضای کمیته علمی نهایی و احکام آنان صادر شد.
وی افزود: اعضای کمیته علمی متناسب با پنج محور اصلی همایش، در پنج کمیته فرعی تقسیم خواهند شد. همچنین تعیین و تصویب محورها و عناوین موضوعات همایش از دیگر اقدامات انجامشده بود. بر این اساس، همایش دارای پنج محور اصلی و حدود 20 عنوان موضوع برای انتخاب و نگارش مقاله از سوی استادان و پژوهشگران خواهد بود.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری همایش، علاوه بر فراخوان عمومی، مقرر شد از 15 نفر از استادان منتخب نیز بهعنوان نویسندگان مقاله دعوت شود تا سطح علمی همایش متناسب با شأن و جایگاه مقام معظم رهبری باشد.
وی خاطرنشان کرد: در این زمینه با استادان منتخب گفتوگو شده و تاکنون حدود …












