قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۹ ساعت قبل

تأکید فرماندار لاهیجان بر نظارت جدی بر بازار - تسنیم

فرماندار لاهیجان خواستار نظارت قاطع بر اصناف و پرهیز از هزینه‌های غیرضروری اداری برای بهبود معیشت مردم شد.
 تأکید فرماندار لاهیجان بر نظارت جدی بر بازار - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لاهیجان، علیرضا مسچیان، فرماندار لاهیجان در جلسه شورای اداری این شهرستان با تأکید بر ضرورت خدمت‌رسانی بی‌منت به مردم، اظهار کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با روحیه مسئولیت‌پذیری، جهادی و حضور مستمر در میدان، برای حل مسائل مردم تلاش کنند و انتظار می‌رود هیچ مدیری نسبت به مشکلات و مطالبات مردم بی‌تفاوت نباشد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای دولت تصریح کرد: مسئولان باید خود را سرباز مردم بدانند و در شرایط سخت، بیش از گذشته در کنار مردم حضور داشته باشند؛ چراکه مردم انتظار دارند وقتی برای دریافت خدمت به یک اداره مراجعه می‌کنند، با مجموعه‌ای پاسخگو، همراه و مسئله‌محور مواجه شوند.

فرماندار لاهیجان با اشاره به شرایط دشوار کشور در ماه‌های گذشته افزود: تجربه روزهای سخت اخیر نشان داد که مدیران و مسئولان باید بیش از گذشته پای کار باشند و برای حل مسائل، منتظر دستور از بالا نمانند. بسیاری از مشکلات مردم با هماهنگی میان دستگاه‌ها و تصمیم‌گیری به‌موقع قابل حل است.

مسچیان با تأکید بر ضرورت تقویت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی شهرستان تصریح کرد: اگر هر مدیر وظیفه خود را به‌درستی انجام دهد و دستگاه‌ها در کنار یکدیگر حرکت کنند، نتیجه آن مستقیماً در زندگی مردم دیده می‌شود و شیرینی موفقیت و خدمت‌رسانی به جامعه خواهد رسید.

وی با اشاره به پروژه‌های زیرساختی شهرستان لاهیجان گفت: برخی پروژه‌های بزرگ و زیربنایی که سال‌ها مطالبه مردم بوده، با پیگیری مجموعه مسئولان شهرستان و همراهی مسئولان استانی و کشوری وارد مرحله اجرا شده و این روند باید با جدیت ادامه پیدا کند.

فرماندار لاهیجان همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه برق اشاره کرد و گفت: در زمینه تقویت شبکه برق شهرستان اقدامات مناسبی انجام شده و ایجاد ظرفیت‌های جدید برای رفع مشکلات موجود نیز در دستور کار قرار دارد.

مسچیان با تأکید بر اهمیت مدیریت بازار و نظارت بر قیمت‌ها خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی، تنظیم …



 روز دی یا آنزیو؛ تحریم‌های تازه آمریکا چگونه عمل می‌کند؟
۵۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

روز دی یا آنزیو؛ تحریم‌های تازه آمریکا چگونه عمل می‌کند؟

اکوایران: اقدامات جدید بسنت با هدف فشار اقتصادی علیه ایران و هدف قرار دادن کشورها و شرکت‌هایی است که در پنج بخش، یعنی دارایی‌های دیجیتال، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی، با تهران تجارت می‌کنند.

 آخرین قیمت سیمان؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت سیمان؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405

بازار هنوز وارد فاز افزایش گسترده قیمت‌ها نشده، اما هزینه‌های سنگین تولید همچنان بر صنعت سیمان سایه انداخته است.

 فناوری جدید در اصلاح علمک‌های گاز می‌تواند معادل بودجه آموزش و پرورش صرفه‌جویی ایجاد کند
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فناوری جدید در اصلاح علمک‌های گاز می‌تواند معادل بودجه آموزش و پرورش صرفه‌جویی ایجاد کند

اسماعیل سقاب، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: جلوگیری از اتلاف گاز در شبکه‌های توزیع با استفاده از فناوری‌های نوین، صرفه‌جویی مالی معادل کل بودجه آموزش و پرورش کشور به همراه خواهد داشت.

 تصاویر جدید از موجودات ناشناخته در اقیانوس
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر جدید از موجودات ناشناخته در اقیانوس

رقابت عکاسی اقیانوس سال ۲۰۲۶، فراتر از ثبت زیبایی‌های بصری، بر تضاد میان شکوه طبیعت و آسیب‌پذیری اکوسیستم‌ها تمرکز کرده است.

 مثلث داستان‌های پلیسی
۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مثلث داستان‌های پلیسی

نوشتن داستان پلیسی پروژه‌ای بود که از چند سال گذشته برای خودم تعریف کردم. شروع این پروژه با رمان «مأمور مذاکره» کلید خورد. داستان‌های پلیسی را با محوریت کارآگاه انوش شروع کردم و در همه کتاب‌ها این شخصیت به صورت ثابت اما با داستان متفاوت تکرار شد.

 دلفی: باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دلفی: باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم

سفیر اسبق ایران در فرانسه گفت: اگرچه انسداد تنگه هرمز، بازار اقتصاد جهانی را در مقاطعی تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما کشورها راه‌های دیگری را برای انجام تجارت‌های خود تعریف خواهند کرد. لذا ما باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم و مانع از شکل‌گیری مسیرهای موازی شویم. تحقق این امر، منوط به مذاکره مستقیم با آمریکا در چهارچوب یادداشت تفاهم است.



سرمقاله آرمان امروز/  دولت فروتن | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله آرمان امروز/ دولت فروتن | آخرین خبر

آرمان امروز/ «دولت فروتن» عنوان سرمقاله در روزنامه آرمان امروز است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: نظریه “دولت فروتن” توسط “میشل کروزیه” جامعه شناس شهیر فرانسوی در کتاب ” دولت فروتن، دولت مدرن استراتژی هایی برای تغییری دیگر ؛ جستاری در فروتنی لویاتان” مطرح شده است. “هفته دولت” و تعمق در ویژگی
سایت اقتصادنیوز

محدودیت جدید آمریکا برای ایرانی‌ها/ ارسال پول به خانواده‌ها در ایران غیر ممکن شد؟

30هزار درخت در چیتگر چرا بریده شدند؟
خبرگزاری ایرنا

30هزار درخت در چیتگر چرا بریده شدند؟

تهران-ایرنا- مشاهدات خبرنگار ایرنا از پارک جنگلی چیتگر در روز یکم شهریور نشان می‌دهد قطع و جمع‌آوری گسترده درختان در این پارک در حال انجام است. طبق اطلاعیه شهرداری، این عملیات در قالب طرحی به نام «سومین عملیات بهداشتی و پرورشی امحاء درختان آلوده و کاشت نهال‌های سازگار با بوستان جنگلی چیتگر» انجام می‌شود. به گفته کارشناس محیط زیست، عدم آبیاری این پارک در سال‌های گذشته باعث خشک شدن و آفت زدن این درختان شده و اولویت باید حفظ و آبیاری درختان کهنسال باشد.
سایت رکنا

فیلم ضجه های مادر پسر گمشده در رشت / امیرمهدی 14 ساله کجاست ؟! / کمکم کنید

گرسنگان ترامپ
سایت جوان آنلاین

گرسنگان ترامپ

در حال حاضر تحت تاثیر افزایش تورم ناشی از افزایش قیمت سوخت و جنگ علیه ایران، نرخ ناامنی غذایی در آمریکای دوران ترامپ تشدید شده است.
سایت رکنا

پایان 80 روز اسارت یک گروگان از چنگال آدم ربایان