قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

کمک‌های نظامی به اوکراین در بالاترین سطح از زمان توقف حمایت‌های آمریکا - تسنیم

کمک‌های نظامی به اوکراین از زمان توقف تحویل سلاح‌های آمریکا به این کشور به بالاترین سطح خود رسیده است.
 کمک‌های نظامی به اوکراین در بالاترین سطح از زمان توقف حمایت‌های آمریکا - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، طبق گزارش موسسه کیل برای اقتصاد جهانی (IfW)، کمک‌های نظامی به اوکراین از زمان پایان تحویل سلاح‌های ایالات متحده به این کشور به بالاترین سطح خود رسیده است.

این موسسه گزارش داد که اوکراین در ماه ژوئن وعده‌هایی به ارزش 7.2 میلیارد یورو دریافت کرده است. این بالاترین میزان از آوریل 2024 و زمانی است که به این کشور وعده کمک 9.04 میلیارد یورویی داده شده بود.

ایالات متحده آمریکا پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ، ، تحویل سلاح‌های خود به اوکراین را متوقف کرد. ارتش روسیه مرکز فرماندهی نیروی دریایی اوکراین را هدف قرار داد

دلیل این رقم بالای حمتیت نظامی از اوکراین برای ماه ژوئیه وام جدید اتحادیه اروپا است. پیش از این، اتحادیه اروپا وام‌هایی به ارزش 90 میلیارد یورو برای امسال و سال آینده به اوکراین اعطا کرده بود. این مبلغ اخیراً با کمک‌های دوجانبه‌ای به مبلغ 1.8 میلیارد یورو از آلمان، دانمارک و هلند تکمیل شده است.

با این حال، کمک‌های ایالات متحده که در دوره ریاست جمهوری جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا، تصویب شده بود، در فوریه 2025 منقضی شد.

از آن زمان، کشورهای اروپایی ناتو از طریق مکانیسمی که اندکی قبل از آن ایجاد شده بود، سلاح‌های آمریکایی را خریداری کرده‌اند تا آنها را به اوکراین منتقل کنند. با این حال، حجم این خریدها بسیار کمتر از سطح کمک‌های نظامی ایالات متحده است که بین سال‌های 2022 تا 2024 ارائه شده است.

در این میان ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین هم اخیرا گفته است که این کشور برای مقابله با حملات فزاینده روسیه در زمستان پیش رو به پنج درصد از موشک‌های رهگیر پاتریوت آمریکا نیاز دارد.

رئیس جمهور اوکراین گفته است که برای نابودی تمام موشک‌های بالستیک شلیک شده توسط نیروهای روسی، به ده درصد از ذخایر آمریکا نیاز است.

وی تاکید کرد: کشور او امسال دو و نیم برابر کمتر از سال 2025 موشک‌های رهگیر در دسترس دارد. در مقابل، روسیه بیش از دو برابر قبل موشک‌های بالستیک در ماه دارد.

زلنسکی افزود: امسال از شرکای آمریکایی‌مان می‌خواهم که پنج درصد از ذخایر موشکی خود را به من بفروشند. اگر پنج درصد به ما بفروشند، ما از زمستان جان سالم به در خواهیم برد و جان انسان‌ها را نجات خواهیم داد. اگر ده درصد به ما بفروشند، ما تمام موشک‌های بالستیک روسیه را نابود خواهیم کرد.

ارتش روسیه اخیراً حملات خود به اوکراین را تشدید کرده است. در جریان یکی از این حملات، اوکراین اذعان کرده که حتی نتوانسته یکی از 28 موشک بالستیک شلیک شده به سمت خود را رهگیری کند. دولت کی یف اعلام کرده که فاقد پدافند هوایی لازم است.

در این میان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، حمایت از اوکراین را تا حدی عامل کاهش ذخایر تسلیحاتی ایالات متحده می‌داند. وی اخیرا در این راستا، بار دیگر به رقم 350 میلیارد دلاری اشاره کرده که گفته می‌شود جو بایدن، سلف او، در اختیار کی‌یف قرار داده است.

انتهای پیام/  



۷ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

اوکراین با وجود کمبود پدافند هوایی، تنها سلاحهای تهاجمی از اتحادیه اروپا درخواست میکند

اوکراین با وجود کمبود پدافند هوایی، تنها سلاح‌های تهاجمی از اتحادیه اروپا درخواست می‌کند

اوکراین با وجود اعلام کمبود سامانه‌های پدافند هوایی، درخواست‌های خود از اتحادیه اروپا را بر سلاح‌های تهاجمی (پهپادها، موشک‌ها و جنگنده‌ها) متمرکز کرده است.

بالاش اویواری، نماینده کمیسیون اروپا، اعلام کرد که کی‌یف می‌تواند سامانه‌های پدافندی درخواست کند، اما تاکنون تمام درخواست‌های ارسالی بر سایر انواع تسلیحات متمرکز بوده است.

پیش از این، اتحادیه اروپا در 11 فوریه، وامی به ارزش 90 میلیارد یورو به اوکراین تصویب کرده بود که 60 میلیارد یورو از آن برای حمایت از قابلیت‌های دفاعی و خرید تجهیزات نظامی اختصاص یافته است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...

 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.

 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.