قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

رحمانی‌فضلی:آماده تسهیل حضور اصفهان در بازار و نمایشگاه های چین هستیم - تسنیم

سفیر ایران در چین از آمادگی سفارت برای تسهیل حضور اصفهان در بازارها و نمایشگاه‌های بین‌المللی چین خبرداد.
 رحمانی‌فضلی:آماده تسهیل حضور اصفهان در بازار و نمایشگاه های چین هستیم - تسنیم
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نشست بررسی فرصت‌ها و چالش‌های تجارت با چین که به‌صورت وبیناری و با حضور استاندار اصفهان و سایر مسئولان و به میزبانی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، گفت: سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن آمادگی دارد برای تسهیل حضور استان اصفهان در بازارها و نمایشگاه‌های بین‌المللی چین خدمات مشاوره‌ای ارائه دهد و در زمینه ارزیابی شرکت‌های خارجی نیز همکاری کند.

وی افزود: نمایشگاه‌های بزرگ و بااهمیتی در حوزه‌های مختلف از جمله معدن و گردشگری در چین برگزار می‌شود که حضور فعال استان اصفهان در این نمایشگاه‌ها نیازمند برنامه‌ریزی هدفمند و هماهنگی از طریق استانداری است و باید از این ظرفیت‌ها برای توسعه تعاملات اقتصادی استفاده شود.

سفارت ایران آماده ارزیابی طرف‌های تجاری اصفهان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن با اشاره به اهمیت بررسی اعتبار طرف‌های تجاری گفت: اگر استان اصفهان درباره همکاری با یک شرکت خارجی به جمع‌بندی اولیه برسد، ارزیابی اعتبار و سوابق آن مجموعه برای اتخاذ تصمیم نهایی اهمیت بالایی دارد و سفارت ایران در چین آمادگی دارد در چارچوب امکانات، مشورت‌های لازم را ارائه دهد.

رحمانی فضلی ادامه داد: استانداری اصفهان باید با بهره‌گیری از مشاوران حقوقی آگاه به مقررات تجاری، سرمایه‌گذاری و بانکی، بسترهای لازم را برای تسهیل تعاملات و ایجاد امنیت در همکاری‌های اقتصادی فراهم کند و در این زمینه استفاده از ظرفیت حقوق‌دانان مسلط به قوانین بین‌الملل ضروری است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی چین گفت: در حال حاضر حدود 70 تا 80 درصد دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در چین در گروه پزشکی و علوم پزشکی مشغول هستند، در حالی که برخی دانشگاه‌ها از اعتبار کافی برخوردار نیستند و لازم است اصفهان الگوی مشخصی برای تعاملات دانشگاهی تعریف کند.

شناسایی دانشگاه‌های معتبر چین در دستور کار اصفهان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن خاطرنشان کرد: استان اصفهان باید با تعیین نماینده‌ای شایسته و آگاه، دانشگاه‌های معتبر و شاخص چین را در حوزه‌های مختلف شناسایی کند تا زمینه تعامل پایدار با مراکز علمی دارای اعتبار لازم فراهم شود.

رحمانی‌فضلی افزود: استفاده هدفمند از ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و نمایشگاهی چین می‌تواند به توسعه همکاری‌های اصفهان با این کشور کمک کند و سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن نیز آماده است در چارچوب ظرفیت‌ها و امکانات موجود، زمینه این تعاملات را تسهیل کند.

انتهای پیام/170

 

   



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

پاک‌کردن حسد از قلب به هر طوری که باشد واجب است و اظهارش حرام و چه گناهی بزرگ‌تر از بیزاری از آسایش مسلمان است؟! از جمله حقوق مسلمان بر مسلمان این است آنچه ر...

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.