قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

فروش 4 همتی شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه - تسنیم

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه از فروش بیش از 4 همت محصولات فناور و صادرات به 11 کشور خبر داد.
 فروش 4 همتی شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه - تسنیم

استانها

سیامک آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به ظرفیت‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 300 واحد فناور تحت حمایت زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان فعالیت می‌کنند و فروش داخلی محصولات و خدمات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان کرمانشاه در سال گذشته بیش از 4 همت بوده است.

وی افزود: شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان در سال گذشته توانستند محصولات خود را به بیش از 11 کشور صادر کنند که با توجه به چالش‌های اقتصادی و شرایطی که طی یک سال گذشته وجود داشت، این میزان صادرات قابل توجه است.

37 محصول ویژه دانش‌بنیان در کرمانشاه تولید می‌شود

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به محصولات تولیدشده توسط شرکت‌های فناور گفت: در حال حاضر 37 محصول در استان تولید می‌شود که یا نمونه مشابه داخلی ندارند و یا محصولات مشابه در کشور با این سطح کیفی تولید نمی‌شوند.

آزادی بیان کرد: بخشی از محصولات شرکت‌های فناور نیز متناسب با نیازها و ظرفیت‌های بومی استان طراحی و تولید شده‌اند و در برخی حوزه‌ها محصولات تولیدی شرکت‌های کرمانشاه از نظر کیفیت قابلیت رقابت در سطح بین‌المللی را دارند.

وی حوزه اقتصاد دیجیتال، صنایع شیمیایی و تجهیزات کشاورزی را از حوزه‌های در حال توسعه استان عنوان کرد و گفت: در اقتصاد دیجیتال، افزایش تعداد محصولات و صادرات خدمات فنی و مهندسی به خارج از کشور را شاهد هستیم و در صنایع شیمیایی نیز محصولاتی که در مرحله نیمه‌صنعتی بودند، وارد مراحل صنعتی شدن شده‌اند.

آزادی با بیان اینکه در حوزه ناباروری استان کرمانشاه جزو استان‌های خاص و پرچالش است عنوان کرد: هزینه‌های درمان ناباروری در مرکز جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیمه خصوصی و کمتر از خصوصی است و بنابر تفاهم منعقد شده و بنابر شرایطی، هزینه درمان برای دهک اول تا هفتم رایگان خواهد بود.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: در مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی از سال 1396 تاکنون بیش از 16 هزار تولد ثبت شده که حدود 250 مورد از این آمار مربوط به سال گذشته بوده است.

توسعه صادرات تجهیزات کشاورزی کرمانشاه به عراق و ترکیه

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه کشاورزی گفت: چند شرکت در حوزه تجهیزات کشاورزی به‌صورت مستمر در بازار عراق فعالیت دارند و نمایندگی خود را در این کشور راه‌اندازی کرده‌اند.

آزادی افزود: برخی محصولات این حوزه نیز به کشور ترکیه صادر شده و برنامه ما این است که ظرفیت صادرات شرکت‌های فناور استان را در سال آینده بیش از پیش توسعه دهیم.

هوش مصنوعی یکی از اولویت‌های اصلی پارک علم و فناوری کرمانشاه

وی هوش مصنوعی را یکی از حوزه‌های اولویت‌دار فعالیت پارک علم و فناوری استان دانست و گفت: امروز هوش مصنوعی با سرعت بسیار زیادی در حال توسعه است و اگر نتوانیم با این جریان همراه شویم و از ظرفیت‌های آن استفاده کنیم، قطعاً آسیب خواهیم دید.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به برنامه‌های آموزشی این مجموعه در حوزه هوش مصنوعی بیان کرد: در هفته آینده اطلاع‌رسانی درباره دوره‌های آموزشی هوش مصنوعی انجام خواهد شد و آموزش‌ها در سطوح مختلف، از مدیران تا سایر اقشار جامعه، آغاز می‌شود.

آزادی افزود: در این دوره‌ها از اساتید برجسته و متخصص استفاده خواهد شد تا مشخص شود هوش مصنوعی چگونه می‌تواند به حوزه‌های مختلف کمک کند. آمادگی داریم برای مجموعه‌های رسانه‌ای نیز دوره‌های تخصصی در این حوزه برگزار کنیم.

وی با اشاره به تأثیر هوش مصنوعی بر آینده مشاغل گفت: با ظهور هوش مصنوعی نوع نگاه ما به بسیاری از حوزه‌ها باید تغییر کند. برای نمونه در حوزه رسانه قرار نیست صرفاً مجموعه‌ای از اخبار تولید شود، بلکه باید بتوانیم با یک نگاه یکپارچه، محتوا را متناسب با مخاطب و نیاز او ارائه کنیم.

تفاهم با وزارت ارتباطات برای توسعه زیرساخت هوش مصنوعی

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه درباره زیرساخت‌های مورد نیاز هوش مصنوعی گفت: اگر هدف استفاده از ابزارهای موجود باشد، بسیاری از زیرساخت‌ها و پلتفرم‌های مورد نیاز در دسترس هستند، اما اگر بخواهیم مدل‌های هوش مصنوعی را خودمان توسعه دهیم، نیازمند سرمایه‌گذاری قابل توجهی هستیم.

آزادی عنوان کرد: هفته گذشته مذاکرات و توافقات خوبی با وزیر ارتباطات انجام شد و با پیگیری‌های انجام‌شده، تفاهم‌نامه‌ای با وزارت ارتباطات برای توسعه این بخش به‌زودی نهایی خواهد شد.

وی همچنین از برنامه پارک علم و فناوری برای استفاده از هوش مصنوعی در فعالیت‌های داخلی خبر داد و گفت: تلاش داریم طی دو سال آینده بخشی از فعالیت‌های خود را با کمک ساختارهای هوش مصنوعی انجام دهیم.

توجه ویژه به شهرستان‌های کرمانشاه در برنامه یک‌ساله پارک علم و فناوری

آزادی توسعه زیست‌بوم فناوری در شهرستان‌های استان را از برنامه‌های مهم سال آینده عنوان کرد و گفت: در کنار اقتصاد، کشاورزی و گردشگری به عنوان مزیت‌های مهم استان، برای توسعه ساختارهای فناورانه در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی ویژه‌ای انجام شده است.

وی افزود: تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهر کرمانشاه، توانمندی شهرستان‌ها را نیز افزایش دهیم و ارتباط میان ظرفیت‌های فناورانه مرکز استان و شهرستان‌ها ایجاد شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به آغاز یک دوره آموزشی در شهرستان روانسر گفت: امروز نخستین دوره آموزش انیمیشن برای 30 نفر از هم‌استانی‌ها در شهرستان روانسر آغاز شد و این برنامه در سایر شهرستان‌های استان نیز اجرا خواهد شد.

آزادی تأکید کرد: توسعه فناوری در شهرستان‌ها باید مبتنی بر مزیت‌های همان شهرستان باشد و نمی‌توان بدون توجه به زیست‌بوم و ظرفیت‌های محلی برای همه شهرستان‌ها نسخه یکسانی پیچید.

راه‌اندازی مرکز توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق

وی یکی از برنامه‌های مهم سال آینده را راه‌اندازی مرکز توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان کشور به عراق در کرمانشاه اعلام کرد و گفت: هماهنگی‌های لازم با نهادهای بالادستی انجام شده و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، این مرکز به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه افزود: فضای ویژه‌ای در مجموعه برج فناوری برای حضور صادرکنندگان و واردکنندگان پیش‌بینی شده و قرار است نهادهای مالی و سایر مجموعه‌های مورد نیاز نیز در این مرکز مستقر شوند.

آزادی بیان کرد: تاکنون چهار پروژه صادراتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان با استفاده از ارتباطات ایجادشده برنامه‌ریزی شده، اما با راه‌اندازی این مرکز، فعالیت‌های صادراتی به شکل نظام‌مندتری دنبال خواهد شد.

وی گفت: این مرکز صرفاً برای محصولات استان کرمانشاه نخواهد بود، بلکه هدف آن توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان سراسر کشور به بازار عراق از مسیر کرمانشاه است.

کرمانشاه ظرفیت ویژه‌ای برای توسعه صادرات به عراق دارد

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به مرز مشترک ایران و عراق گفت: ایران حدود هزار و 400 کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد که حدود 371 کیلومتر آن در استان کرمانشاه قرار گرفته است؛ بنابراین نمی‌توان ظرفیت بازار عراق را نادیده گرفت.

آزادی افزود: قرابت فرهنگی و جغرافیایی، ظرفیت مرزی و ارتباطات مناسب استان کرمانشاه با اقلیم کردستان عراق فرصت مناسبی برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ایجاد کرده است.

وی از فعالیت برخی شرکت‌های استان برای تبدیل شدن به صادرکننده انحصاری برخی محصولات در بازار عراق خبر داد و گفت: برای نمونه، یکی از شرکت‌ها در زمینه دستگاه تولید نشا توانسته جایگاه مناسبی در بازار عراق پیدا کند و صادرات محصولات شیمیایی و تجهیزات کشاورزی نیز در حال توسعه است.

دفاتر مشترک کرمانشاه و سلیمانیه در حوزه فناوری راه‌اندازی می‌شود

آزادی از برنامه ایجاد دفاتر مشترک فناوری میان کرمانشاه و سلیمانیه خبر داد و گفت: قرار بود در همین ماه میزبان استاندار سلیمانیه در کرمانشاه باشیم که این سفر به دلایلی به تعویق افتاد، اما موضوع ایجاد دفاتر مشترک فناوری در تفاهم‌نامه‌های پیش‌بینی‌شده دنبال خواهد شد.

وی افزود: در صورت نهایی شدن توافق، در مجموعه برج فناوری کرمانشاه برای حضور طرف عراقی دفتر اختصاص داده می‌شود و متقابلاً دفتر کرمانشاه نیز در سلیمانیه راه‌اندازی خواهد شد.

تمرکز بر اشتغال دانش‌بنیان و توانمندسازی جوانان

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در پایان گفت: یکی از محورهای اصلی فعالیت در سال آینده، استفاده از ظرفیت دانشگاه، نخبگان، دولت و جامعه برای حل مسائل استان و توسعه اشتغال دانش‌بنیان است.

آزادی خاطرنشان کرد: توانمندسازی جوانان، به‌ویژه دانشجویان، توسعه فناوری، آموزش، پژوهش، فرهنگ‌سازی و پشتیبانی از شرکت‌های فناور از محورهای اصلی برنامه‌های پارک علم و فناوری در یک سال آینده خواهد بود.

انتهای پیام/  





 ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند

داود محمدنیا عضو ارشد تیم مذاکره کننده برجام و مشاور وزیر خارجه در دوره ظریف در گفت‌و‌گو با «انتخاب» بیان کرد: نمی خواهم بگویم تهران از رای مثبت روسیه و چین...

 ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد
۶ دقیقه قبل / سایت جماران

ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد

علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور نوشت: مسئله بنزین نیز تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست. بنزین با زندگی روزمره مردم، نابرابری‌های فضایی، الگوی حمل‌ونقل، وضعیت اشتغال، هزینه‌های خانوار و احساس عدالت اجتماعی ارتباط دارد. بنابراین، هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد. بسیاری از مسائل کشور، پیش از آنکه صرفا به یک راه‌حل فنی نیاز داشته باشند، به فهمی دقیق از جامعه و به تحلیل‌های علوم انسانی و اجتماعی نیازمندند.

 ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد

ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد. چرا؟ صحبت‌هایی کارشناس مسائل آمریکا را در این ویدئو ببینید.

 کارزار جدید فشار اقتصادی ترامپ چه تفاوتی با دولت اولش دارد؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کارزار جدید فشار اقتصادی ترامپ چه تفاوتی با دولت اولش دارد؟

بسته اقتصادی جدید دولت ترامپ چقدر شبیه به سیاست‌های اقتصادی او در دوره دولت نخستش دارد؟ این سوال را حامد قشقاوی، کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با برنامه پارک‌وی همشهری پاسخ می‌دهد. ببینید.

 اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۳۵ دقیقه قبل / سایت هم میهن

اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اروگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اروگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۵۶ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.