قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی در یک استان دیگر - تسنیم

مجری طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی گفت:طرح آزمایشی انتقال سهمیه بنزین در یک استان دیگر هم اجرامیشود.
 اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی در یک استان دیگر - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم،  رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد با تشریح آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی گفت: اجرای آزمایشی این طرح در تهران در حال توسعه است و به‌زودی یکی از استان‌های مرکزی، همدان یا قم نیز تحت پوشش قرار خواهد گرفت. سهمیه 60 لیتری بنزین1500 تومانی ادامه دارد

محضرنیا، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  درباره آخرین وضعیت اجرای این طرح اظهار کرد: با همکاری دستگاه‌های اجرایی که در قانون مکلف به همکاری بودند و با محوریت وزارت امور اقتصادی و دارایی، این طرح وارد مرحله اجرا شده است.

وی افزود: در مرحله نخست، اجرای آزمایشی طرح در تعدادی از جایگاه‌های عرضه سوخت شهر تهران و با مشارکت گروهی از شهروندان منتخب آغاز شده و اکنون تلاش می‌کنیم تعداد جایگاه‌های تحت پوشش و همچنین تعداد کاربران این طرح در تهران افزایش یابد تا تمامی ابعاد فنی و اجرایی آن مورد ارزیابی قرار گیرد.

محضرنیا ادامه داد: همزمان بررسی‌ها برای گسترش اجرای آزمایشی طرح در خارج از تهران نیز در حال انجام است و استان‌های مرکزی، همدان و قم به‌عنوان گزینه‌های اولیه در حال بررسی هستند تا یکی از آنها به نخستین استان مجری این طرح پس از تهران تبدیل شود.

مشارکت تمامی شرکت‌های پرداخت بانکی در طرح

رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد درباره همکاری شبکه بانکی در اجرای این طرح گفت: پیش‌بینی شده است تمامی شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت دارای مجوز بانک مرکزی که حدود 12 شرکت هستند، امکان ارائه خدمات پرداخت در این طرح را داشته باشند.

وی افزود: تاکنون شش شرکت پرداخت از جمله شرکت‌های وابسته به بانک‌های پارسیان، سامان، ملی و سداد، پیاده‌سازی فنی طرح را به پایان رسانده‌اند و سایر شرکت‌های پرداخت نیز به‌زودی به این سامانه متصل خواهند شد تا امکان اجرای سراسری آن فراهم شود.

استفاده از الگوی کالابرگ الکترونیکی

محضرنیا با اشاره به الگوی طراحی این طرح اظهار کرد: فرآیند اجرای انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی از نظر کاربری شباهت زیادی به طرح کالابرگ الکترونیکی دارد؛ زیرا در آن طرح نیز خرید با هر کارت بانکی متعلق به سرپرست خانوار امکان‌پذیر بود و بازخوردهای مثبتی از سوی مردم دریافت شد.

وی تصریح کرد: البته از نظر فنی، طرح سوخت به دلیل حساسیت جایگاه‌های عرضه و ضرورت ارائه خدمت پایدار در همه نقاط جغرافیایی کشور، تفاوت‌هایی با کالابرگ دارد و ملاحظات مربوط به امنیت و پایداری خدمات در طراحی آن لحاظ شده است.

 

.

 

انتقال سهمیه بدون ثبت‌نام و مراجعه حضوری

مجری طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی تأکید کرد: در این طرح، سهمیه سوخت بدون نیاز به ثبت‌نام، مراجعه به بانک یا حضور در جایگاه برای انجام مراحل اداری، به کارت بانکی مالک سهمیه منتقل می‌شود و افراد می‌توانند با همان کارت بانکی از سهمیه خود استفاده کنند.

به گفته وی، هدف از اجرای این طرح، تسهیل دسترسی مردم به سهمیه سوخت، کاهش وابستگی به کارت هوشمند سوخت و استفاده از زیرساخت‌های شبکه بانکی برای ارائه خدمات به شهروندان است.

انتهای پیام/  





 رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور

بازار سرمایه در آستانه نیمه دوم سال با ابهامات سیاسی و اقتصادی مواجه است. مهدی دلبری، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی این شرایط و اولویت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته است.

 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 برنامه قطع برق تهران؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

برنامه قطع برق تهران؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

براساس اعلام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، برخی مناطق پایتخت در ساعاتی با قطعی برق روبر خواهند شد.

 هوا خنک تر می شود
۱۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

هوا خنک تر می شود

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: دمای هوا طی روز‌های آینده در بسیاری از مناطق کشور خنک‌تر می‌شود.