قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ ساعت قبل

اجرای طرح‌های جدید برای تقویت زیرساخت آبی یزد - تسنیم

مدیرعامل آب منطقه‌ای یزد از اجرای طرح‌های ذخیره، انتقال و مدیریت سیلاب خبر داد.
 اجرای طرح‌های جدید برای تقویت زیرساخت آبی یزد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، جواد محجوبی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان یزد، در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، با تشریح اقدامات انجام‌شده برای توسعه زیرساخت‌های آبی استان در دولت چهاردهم، گفت: طی این مدت طرح‌های متعددی در زمینه ذخیره‌سازی، انتقال و تأمین آب و همچنین کنترل سیلاب اجرا، تکمیل و وارد مدار شده یا در دست اجرا قرار گرفته است که هدف آنها افزایش پایداری شبکه و ارتقای تاب‌آوری آبی استان است.

وی با اشاره به توسعه ظرفیت ذخیره‌سازی آب به‌عنوان یکی از اقدامات مهم انجام‌شده، اظهار کرد: در دولت چهاردهم عملیات تکمیل 60 هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب که از قبل نیمه‌تمام مانده بود، با هزینه‌ای حدود 650 میلیارد تومان به پایان رسید و این مخازن به بهره‌برداری رسیدند.

محجوبی افزود: ایجاد مخازن در مسیر انتقال آب، امکان تنظیم و مدیریت جریان ورودی، کاهش اثر نوسانات و قطعی‌های احتمالی و ایجاد تعادل در شبکه توزیع را فراهم می‌کند و از همین رو این ظرفیت ایجادشده نقش قابل توجهی در افزایش اطمینان‌پذیری شبکه آب استان دارد.

مهار 600 هزار مترمکعب سیلاب در تفت

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد از بهره‌برداری بند خاکی کوه کاسه در شهرستان تفت نیز خبر داد و گفت: این طرح با اعتباری بیش از 700 میلیارد ریال اجرا شده و توان مهار حدود 600 هزار مترمکعب سیلاب را دارد.

وی هدف اصلی این طرح را کنترل روان‌آب‌ها و تقویت منابع آب زیرزمینی عنوان کرد و افزود: اجرای بند کوه کاسه علاوه بر کاهش آثار سیلاب‌های احتمالی، امکان تغذیه مصنوعی سفره‌های زیرزمینی را فراهم می‌کند و در چارچوب مدیریت منابع آب استان به اجرا درآمده است.

افزایش ظرفیت انتقال آب به اردکان و میبد

محجوبی با اشاره به اجرای خط انتقال آب اردکان و میبد به‌عنوان یکی دیگر از طرح‌های مهم استان، بیان کرد: با تکمیل این پروژه ظرفیت انتقال آب به 400 لیتر بر ثانیه می‌رسد و این خط می‌تواند در دوره‌های اوج مصرف، نقش مؤثری در تأمین آب مورد نیاز این دو شهرستان داشته باشد.

وی ادامه داد: این پروژه شامل اجرای 16 کیلومتر خط انتقال با لوله‌هایی به قطر 500 و 600 میلی‌متر و تحمل فشار 10 و 16 بار است که برای اجرای آن بیش از یک هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای …



 منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!
۳۳ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

امیر قلعه نویی در حالی به عنوان سرمربی تیم ملی ابقا شد که مخالفان او زور برکناری اش را نداشتند...

 اختصاصی؛ بیرانوند تا ساعت ۲۴ امشب وقت دارد؛ فجر، ملوان یا نیروی زمینی!
۵۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

اختصاصی؛ بیرانوند تا ساعت ۲۴ امشب وقت دارد؛ فجر، ملوان یا نیروی زمینی!

پایگاه خبری فوتبالی- بر خلاف اخباری که درباره حل مشکل خدمت سربازی علیرضا بیرانوند شنیده می‌شود اما او فقط تا ساعت ۲۴ امشب که پنجره نقل و انتقالات تابستانی بسته می شود وقت دارد که قراردادش را فسخ کند و به یکی از تیم‌های نظامی لیگ برتری ملوان بندر انزلی یا فجر سپاسی شیراز بپیوندد.به گزارش فوتبالی، مساله وضعیت سربازی علیرضا بیرانوند چند روزی است تبدیل به یکی از سوژه‌های مهم فوتبال ایران شده است. بیرانوند که ۳۳ سال دارد تا امروز چند بار با استفاده از معافیت‌های تحصیلی خدمت سربازی‌ خودش را عقب انداخت ...,تیم ملی ایران,تراکتور,علیرضا بیرانوند,خدمت سربازی,جام ملت های آسیا 2027,پیشنهاد سردبیر

 عکس: کاخ گلستان؛ شکوهی در میان زخم‌ها
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: کاخ گلستان؛ شکوهی در میان زخم‌ها

کاخ گلستان، تنها میراث جهانی تهران، در جریان حملات آمریکا و اسرائیل به پایتخت ایران از موج انفجار و آوارهای ناشی از حملات اطراف آسیب دید؛ خسارت‌هایی که بخش‌ه...

 اینترنشنال در بانک اهداف نظامی ایران/ مجازات بازوی رسانه‌ای موساد
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اینترنشنال در بانک اهداف نظامی ایران/ مجازات بازوی رسانه‌ای موساد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) مدتی پس از آغاز جنگ رمضان(۴۰ روزه) در اطلاعیه ای از قرار گرفتن اینترنشنال در بانک اهداف نظامی ایران خبر داد. قرار گرفتن در بانک اهداف ایران، دوباره توسط یک مقام دیگر نظامی تکرار شده است.

 نمایشگاه دستاوردهای اتمی و چند خبر خوب دیگر
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نمایشگاه دستاوردهای اتمی و چند خبر خوب دیگر

اولین خبر خوب امروز، چهارم شهریور ۱۴۰۵، مربوط به دستاورهای اتمی کشور است. نمایشگاهی که امروز گشایش یافت.

 سی‌ان‌ان: پاکسازی مین‌های تنگه هرمز کار ساده‌ای نیست
۴۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

سی‌ان‌ان: پاکسازی مین‌های تنگه هرمز کار ساده‌ای نیست

ایران و عمان طرحی را برای ایجاد مشترک یک مسیر موقت کشتیرانی و پاکسازی مین‌ها در تنگه هرمز ارائه کرده‌اند. کارشناسان می‌گویند ایران از برخی توانمندی‌های مین‌روبی برخوردار است، اما تردید دارند که این توانمندی‌ها برای پاکسازی تنگه هرمز کافی و به‌اندازه کافی پیشرفته باشد.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح