قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

تکریم اسوه های ایثار و مقاومت؛ دیدار با خانواده 5 شهید تبریز - تسنیم

مدیرکل بنیاد شهید آذربایجان شرقی در دیدار با خانواده پنج شهید والامقام،بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.
 تکریم اسوه های ایثار و مقاومت؛ دیدار با خانواده 5 شهید تبریز - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، فرهنگ ایثار و شهادت، همواره به عنوان غنی‌ترین سرمایه معنوی و رکن رکین اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شود؛ سرمایه‌ای که پاسداشت آن نه در قالب شعار، بلکه در عرصه عمل و از مسیر تکریم اسوه‌های صبر و استقامت یعنی خانواده‌های معظم شهدا محقق می‌گردد. در همین راستا، مسئولان استانی آذربایجان‌شرقی در اقدامی ارزشمند و با هدف پاسداشت این میراث عظیم معنوی، به دیدار خانواده‌هایی رفتند که با تقدیم پاره‌های تن خویش، شجره طیبه انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

علی‌اکبر سلمانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی، در سلسله دیدارهای صمیمی که در فضایی آکنده از معنویت و با حضور همسران و مادران مکرم شهدا برگزار شد، ضمن تبیین جایگاه رفیع این خانواده‌ها اظهار کرد: حضور در حریم خانواده‌های معظم شهدا و دیدار با آنان، به هیچ وجه در قالب یک وظیفه اداری و سازمانی نمی‌گنجد؛ بلکه یک تکلیف شرعی، اخلاقی و ملی بر دوش تمامی مسئولان و خادمان ملت است.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌های شهدا با تقدیم عزیزترین سرمایه‌های وجودی خود در مسیر دفاع از حریم اسلام و آرمان‌های انقلاب، بزرگترین و عمیق‌ترین درس ایثار و ازخودگذشتگی را به جامعه مخابره کردند، افزود: صلابت، بصیرت و صبر زینب‌گونه شما همسران و مادران شهدا، پشتوانه و دژ مستحکمی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است. امروز، دعای خیر شما عزیزان، همانند چراغ راهی است که مسیر خدمت‌رسانی صادقانه را برای خادمان ملت روشن می‌سازد.

در ادامه این دیدارهای معنوی، عبدالرزاق میراب، مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور ایثارگران نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حماسه‌آفرینان هشت سال دفاع مقدس، رویکرد کلان استان را در این حوزه تشریح کرد و گفت: مدیریت ارشد استان همواره بر ضرورت تکریم عملی و پیگیری مستمر و دقیق دغدغه‌های خانواده‌های معزز شاهد و ایثارگر تاکید ویژه‌ای دارد. واقعیت انکارناپذیر این است که امنیت پایدار، آرامش کم‌نظیر و اقتدار منطقه‌ای و جهانی امروز کشورمان، مستقیماً مرهون خون‌های پاک شهدا و دعای خالصانه شما عزیزان است؛ از این رو، همه ما موظفیم مروجان واقعی فرهنگ انسان‌ساز ایثار و شهادت در بطن جامعه باشیم.

بر اساس این گزارش، در این برنامه‌ که با …




 آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

روز دوشنبه، ۲۶ مرداد ماه، رویداد آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با حضور اقتصاددانان، مدیران اقتصادی، نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی و اعضای هیات‎مدیره این اندیشکده در مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن برگزار شد.

 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 آیا بعد از قطع آمپول لاغری وزن برمی‌گردد؟ حقیقتی که باید بدانید

آیا بعد از قطع آمپول لاغری وزن برمی‌گردد؟ حقیقتی که باید بدانید

تزریق آمپول‌های لاغری راهکاری جدید و مؤثر برای کاهش وزن است. بااین‌حال، بسیاری از مصرف‌کنندگان این آمپول‌ها نگران بازگشت وزن خود پس از قطع مصرف آنها هستند.

 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.

 ۸۰ درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

۸۰ درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون محیط‌زیست دریایی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: حدود ۸۰ درصد آلودگی نفتی ایجادشده در سواحل قشم با اجرای عملیات پاکسازی و جمع‌آوری فیزیکی لکه‌ها مهار شده است.

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز