قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۶/۰۶

جهش قیمت 5 قلم خوراکی در یک‌سال؛ روغن صدرنشین افزایش قیمت - تسنیم

بررسی سری زمانی قیمت اقلام خوراکی مرکز آمار ایران نشان می‌دهد قیمت روغن مایع، تخم‌مرغ، مرغ، افزایش جدی داشتند.
 جهش قیمت 5 قلم خوراکی در یک‌سال؛ روغن صدرنشین افزایش قیمت - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی سری زمانی قیمت خوراکی‌ها بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد طی فاصله شهریور 1404 تا مرداد 1405، قیمت پنج قلم مهم شامل برنج، گوشت گوسفند، مرغ، روغن مایع و تخم‌مرغ با افزایش قابل‌توجهی مواجه شده است؛ به‌گونه‌ای که در میان این اقلام، روغن مایع بیشترین رشد قیمت را به ثبت رسانده است. ارتباطات صدرنشین تورم ماهانه مرداد؛ تورم هتل و رستوران به 4.5درصد رسید

بر اساس این داده‌ها، قیمت برنج ایرانی درجه یک از حدود 2.99 میلیون ریال در شهریور 1404 به حدود 5.25 میلیون ریال در مرداد 1405 رسیده است. به این ترتیب، قیمت این قلم در این بازه حدود 75 درصد افزایش داشته است. …





 اخبار جدید

 سورپرایز جدید دولت برای مشمولان کالابرگ
۹ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

سورپرایز جدید دولت برای مشمولان کالابرگ

اقتصادایرانی:پیشنهاد افزایش اعتبار کالابرگ به ۲ میلیون تومان مطرح شده است، اما رقم نهایی، دهک‌های مشمول و زمان اجرای افزایش هنوز به تصمیم دولت وابسته است.

 در سکوت سنگین
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

در سکوت سنگین

چند روزی است که ادعای اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، درباره قطع کمک‌های مالی و توقف منابع مرتبط با تامین اجتماعی، ذهنم را به‌عنوان فعال این حوزه، مشغول کرده است. اما فارغ از واقعی بودن یا نبودن این ادعا، آنچه این توییت را به هشداری جدی تبدیل می‌کند، همزمانی آن با واقعیتی است که در ارقام مالی اخیر سازمان تامین اجتماعی به صراحت قابل ردیابی است؛ ارقامی که تصویری شفاف از عمق ناترازی پیشروی بزرگ‌ترین نهاد حمایتی کشور، ارائه می‌دهند.

 «جنگ ارزی» بر سر واردات خودرو
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

«جنگ ارزی» بر سر واردات خودرو

نمایش خودروهای لوکس در هفتمین نمایشگاه خودرو، بار دیگر مناقشه بر سر واردات را تشدید کرد. این‌بار اما میدان اختلاف، ارز است؛ مخالفان از هدررفت منابع ارزی می‌گویند و واردکنندگان بر ورود ارز خارج از کشور و درآمدزایی دولت تاکید دارند.

 کلان‌استراتژی و ضرورت بازنگری آن + فایل صوتی
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کلان‌استراتژی و ضرورت بازنگری آن + فایل صوتی

پایش عملکرد، مقایسه عملکرد با هدف‌ها‌، تحلیل مغایرت‌ها بین هدف‌ها‌ و عملکرد، یادگیری و انجام اصلاحات به‌خصوص در کلان‌استراتژی، اصلی مدیریتی، عقلانی و ضروری است. کلان‌استراتژی چتری است که بر استراتژی حوزه‌های مختلف اثر می‌گذارد و آنها را شکل می‌دهد.

 مدیریت ریسک طلب در اقتصاد تورمی
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مدیریت ریسک طلب در اقتصاد تورمی

در اقتصادی که ارزش پول ملی و قدرت خرید آن با نوسان‌های قابل‌توجه مواجه است، معامله نقدی همچنان ساده‌ترین راه برای کاهش ریسک اقتصادی قراردادهاست. دریافت وجه همزمان با انتقال کالا، ارائه خدمت یا انجام تعهد، فروشنده و ارائه‌دهنده خدمت را از بخش مهمی از مخاطرات ناشی از کاهش ارزش پول، تاخیر در پرداخت و دشواری‌های وصول مطالبات مصون می‌دارد.

 پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ شهریور
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ شهریور

همزمان با آغاز معاملات هفته در روز شنبه، بازار طلا و سکه با ثبت نرخ‌های افزایشی به مقاومت‌های روانی مهم خود نزدیک شد؛ وضعیتی که با توجه به تحولات قیمت دلار و رشد اونس جهانی، چشم‌انداز نوسانات صعودی را در کوتاه‌مدت تقویت کرده است.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026