قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

همدلی مردم و مسئولان در خدمت‌رسانی به زائران در مواکب کهگیلویه تصاویر - تسنیم

فرماندار کهگیلویه گفت: همدلی مردم، مواکب و مدیران اجرایی، کیفیت خدمت‌رسانی به زائران اربعین را ارتقا داد.
 همدلی مردم و مسئولان در خدمت‌رسانی به زائران در مواکب کهگیلویه تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، سید ایرج کاظمی‌جو، فرماندار شهرستان کهگیلویه شامگاه اربعین حسینی در حاشیه بازدید از مواکب شهرستان، اظهار کرد: مردم کهگیلویه بار دیگر با حضور پرشور، مشارکت گسترده و خدمت بی‌منت خود ثابت کردند که خادمان واقعی امام حسین(ع) هستند و مواکب شهرستان نیز امسال با تمام توان برای خدمت‌رسانی به زائران و عزاداران سنگ‌تمام گذاشتند.

وی با اشاره به فعالیت موکب شهدای سوق در شهرستان بهبهان، افزود: موکب شهدای سوق یکی از مجموعه‌های توانمند شهرستان است به‌ویژه اینکه این موکب در مسیر بازگشت زائران خدمات گسترده و مطلوبی ارائه کرد و توانست با برنامه‌ریزی مناسب بخشی از نیازهای زائران را تأمین کند.

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در کنار مردم از نقاط قوت برگزاری مراسم اربعین امسال بود، افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی در حد توان از مواکب حمایت کردند و همین همدلی، همکاری و همراهی میان مردم و مسئولان زمینه ارتقای کیفیت خدمات به زائران و عزاداران حسینی را فراهم کرد.

وی در بازدید از مواکب روستاهای بلوط بنگان، دستگرد، قلعه‌دختر و کوشک، تصریح کرد: جاماندگان اربعین حسینی در این مواکب با برگزاری آیین‌های عزاداری، پذیرایی از عزاداران و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی صحنه‌هایی باشکوه از عشق، ارادت و دلدادگی به حضرت سیدالشهدا(ع) خلق کردند.

کاظمی‌جو با اشاره به حضور گسترده مردم در آیین‌های اربعین امسال، عنوان کرد: با وجود شرایط خاص منطقه، مردم، دولت و همه دستگاه‌های اجرایی با همدلی، انسجام و هماهنگی مثال‌زدنی در برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین امسال نقش‌آفرینی کردند و این حضور گسترده جلوه‌ای از وحدت، همبستگی و عظمت پیروان اهل‌بیت(ع) را به نمایش گذاشت.

وی خاطرنشان کرد: راهپیمایی و آیین‌های اربعین هر سال پرشورتر از گذشته برگزار می‌شود و این حضور میلیونی پیام روشنی از پایبندی ملت ایران و عاشقان اهل‌بیت(ع) به فرهنگ عاشورا، مقاومت، ایثار و ارزش‌های اسلامی برای جهانیان به همراه دارد؛ پیامی که نشان می‌دهد نهضت حسینی همچنان الهام‌بخش آزادی‌خواهان و حق‌طلبان جهان است.

انتهای پیام/  





 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.