قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

وزش باد شدید و طوفان گردوخاک در استان کرمان/ زهکلوت در آستانه 50 درجه - تسنیم

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمان از تداوم ناپایداری‌های جوی، وزش باد شدید و احتمال طوفان گردوخاک خبرداد
 وزش باد شدید و طوفان گردوخاک در استان کرمان/ زهکلوت در آستانه 50 درجه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حمیده حبیبی، رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان، با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، از تداوم ناپایداری‌های جوی در برخی مناطق استان خبر داد و گفت: امروز در برخی مناطق جنوبی و ارتفاعات مرکزی استان، ضمن افزایش ابر، وقوع رگبار و رعد و برق دور از انتظار نیست.

وی افزود: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، طی روزهای شنبه و یکشنبه در نواحی شرقی و نیمه شمالی استان کرمان، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود که در پی آن خیزش گردوخاک، غبار محلی و کاهش کیفیت هوا محتمل خواهد بود. در نقاط مستعد نیز احتمال وقوع طوفان گردوخاک وجود دارد.

رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان، با اشاره به تداوم این شرایط جوی در برخی مناطق استان، از شهروندان خواست در زمان افزایش سرعت باد و خیزش گردوخاک، به‌ویژه در مناطق شرقی و شمالی، از تردد و فعالیت‌های غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و توصیه‌های ایمنی را مورد توجه قرار دهند.

وی ادامه داد: از روز دوشنبه تا پایان هفته جاری، برای اغلب مناطق استان جوی نسبتاً پایدار پیش‌بینی می‌شود؛ هرچند در برخی ساعات افزایش ابر، وزش باد و گردوخاک همچنان دور از …



 سرمایه‌گذاری خارجی در استان کرمان به 4.5 میلیارد دلار رسید - تسنیم
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سرمایه‌گذاری خارجی در استان کرمان به 4.5 میلیارد دلار رسید - تسنیم

استاندار کرمان گفت: طرح‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی استان تا مرداد امسال به 4.5 میلیارد دلار افزایش یافته است.

 فروش تمامی 113 خودروی مزایده‌ای شورای مبارزه با مواد مخدر استان کرمان - تسنیم
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فروش تمامی 113 خودروی مزایده‌ای شورای مبارزه با مواد مخدر استان کرمان - تسنیم

رئیس کل دادگستری استان کرمان از فروش تمامی 113 خودروی مزایده‌ای شورای مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد.



منزوی‌تر از کره شمالی
روزنامه آرمان امروز

منزوی‌تر از کره شمالی

یدالله کریمی پور آرمان امروز : وقتی صحبت از گزاره منزوی تر از کره شمالی می شود، ذهن گزینه های محدودی را در پیش می بیند. صحبت از انور خوجه، رهبر آلبانی است. او در سیاست خارجی با همه قدرت ها درافتاد: ابتدا با یوگسلاوی تیتو، سپس با شوروی خورشچف و سرانجام با چین دنگ [ ]
جنگ و جنگل‌ها
روزنامه آرمان امروز

جنگ و جنگل‌ها

عباس محمدی آرمان امروز : چند ماه است که جنگل‌هایی بسیار گسترده در کشورهای گوناگون در حال سوختن است. در آمریکا، امسال بیش از دوونیم میلیون هکتار جنگل دچار آتش‌سوزی شده، در انتاریوی کانادا فقط  در ماه جولای حدود نهصد مورد آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌ها رخ داده، در اسپانیا برآوردها حاکی از آن است که [ ]
رد آدم‌ربایی در زاهدان
روزنامه شرق

رد آدم‌ربایی در زاهدان

ساعت حدود ۹:۳۰ شب ۳۰ تیر، بازار زاهدان همچنان شلوغ و پررفت‌وآمد بود. «مهرشاد دادکریمی»، جوان ۲۳‌ساله‌ای که در بازار زاهدان مغازه لباس کودک دارد، به پدرش تلفن زد و گفت کارش در بازار تمام شده و می‌خواهد بعد از بازی بیلیارد با یکی از دوستانش، راهی خانه شود. با خودروی شخصی‌اش به خیابان شریعتی رفته بود و منتظر دوستش بود. اما آن شب دیگر به خانه نرسید.
کوچک‌شدن سفره کار
روزنامه شرق

کوچک‌شدن سفره کار

مرکز پژوهش‌های اتاق ایران در گزارشی هشداردهنده از سه شوک سنگین بر بازار کار ایران روایت دارد؛ جنگ ۱۲روزه، اتفاقات دی‌ماه و قطع اینترنت و جنگ رمضان. این گزارش تأکید می‌کند بر اثر این سه شوک، شمار قابل ‌توجهی از مشاغل ایران از بین رفته‌اند و بخش زیادی از بنگاه‌های اقتصادی متوسط به بنگاه‌های کوچک و خرد تبدیل شده‌اند. همچنین بنگاه‌های کوچک به مشاغل تک‌نفره تبدیل شده‌اند که این روند حاکی از زوال تدریجی مشاغل در ایران و تشدید فشار بر معیشت ایرانیان است.
کابوس تازه ناتو
روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.
ایران و مسئله انرژی
روزنامه شرق

ایران و مسئله انرژی

هر زمستان با شروع محدودیت گاز صنایع و هر تابستان با بالا‌رفتن مصرف برق، بحث افزایش تولید دوباره مطرح می‌شود؛ در گاز، توسعه میدان و فشارافزایی و در برق، ساخت نیروگاه.