قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

گره 20 ساله راه شلمان ـ املش با اعتبار 146 میلیارد تومانی باز می‌شود؟ - تسنیم

فرماندار املش از برآورد جدید 146 میلیارد تومانی برای تکمیل بخش باقی‌مانده محور شلمان املش خبر داد.
 گره 20 ساله راه شلمان ـ املش با اعتبار 146 میلیارد تومانی باز می‌شود؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از املش، محور شلمان ـ املش یکی از پروژه‌های قدیمی حوزه راه شرق گیلان است که با هدف ارتقای مسیر ارتباطی املش با شبکه اصلی راه‌های منطقه و بهبود دسترسی این شهرستان به محورهای پیرامونی وارد مرحله اجرا شد، عملیات اجرایی این پروژه از سال 1385 آغاز شد و در سال‌های بعد، اجرای آن در چند فاز دنبال شد. 

این پروژه در سال 1391 به‌عنوان یکی از طرح‌های «مهر ماندگار» استان گیلان معرفی شد؛ در آن مقطع اعلام شده بود که یک فاز پروژه به بهره‌برداری رسیده، فاز دوم پس از تکمیل زیرسازی آماده آسفالت است و عملیات فاز سوم نیز آغاز شده است، همچنین برای شتاب‌بخشی به اجرای پروژه، اعتبار 4 میلیارد تومانی اختصاص یافته بود.

در سال 1396 نیز طول پروژه چهارخطه کردن محور املش ـ شلمان حدود 7 کیلومتر اعلام شد و گزارش‌ها از پیشرفت متفاوت فازهای پروژه و نیاز به اعتبار برای تکمیل آن حکایت داشت. 

با وجود گذشت سال‌ها، اما تکمیل این محور همچنان یکی از مطالبات مهم شهرستان املش محسوب می‌شود؛ به‌گونه‌ای که در مرداد 1404 نیز در نشست بررسی پروژه‌های راه‌سازی شهرستان، محور شلمان ـ املش به‌عنوان اولویت راه‌سازی املش مطرح و بر تعیین تکلیف آن تأکید شد.

فرماندار املش: بخشی از پروژه باقی مانده و باید تعیین تکلیف شود

محمدمهدی مظفری، فرماندار املش، در جریان بررسی مسائل و پروژه‌های عمرانی شهرستان با اشاره به وضعیت محور شلمان ـ املش اظهار کرد: این پروژه یکی از طرح‌های قدیمی شهرستان است که در سال‌های گذشته همواره مورد تأکید مدیران قرار داشته، اما اکنون بخشی از آن باقی مانده و همین مسئله موجب شده اصل پروژه و کارکرد محوری آن به‌طور کامل محقق نشود.

به گفته وی، بخش‌های عمده ابنیه و سازه‌های پروژه اجرا شده و دو واریانت نیز به‌طور کامل انجام گرفته است، اما یکی از محورهایی که اخیراً دوباره مورد ارزیابی قرار گرفته، نیازمند طی فرآیند مناقصه و تأمین اعتبار است تا عملیات آن ادامه پیدا کند.

فرماندار املش با اشاره به منابع مالی موجود برای این پروژه گفت: در حال حاضر حدود 27 میلیارد تومان منابع مالی برای پروژه وجود دارد و حدود 100 میلیارد تومان نیز با پیگیری‌های نماینده مردم رودسر و املش در مجلس …





 عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان قدس با هشدار نسبت به تشدید بحران منابع آبی این شهرستان گفت: عمق حفر چاه‌های آب در شهرقدس در شرایط کنونی به حدود ۳۵۰ متر رسیده است؛ که حدود ۱۵ لیتر بر ثانیه آبدهی دارد.

 الا ای آهوی وحشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

الا ای آهوی وحشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا کرد.

 قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده در مردادماه را در این گزارش بخوانید.

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

چهلم رهبر شهید انقلاب ‌هم‌زمان با شب شهادت امام حسن عسکری (ع) در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم امام رضا (ع) ‌آغاز شد