
استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از لرستان، در پی اجرای طرحهای مختلف پلیسی در لرستان، یک کلاهبردار اینترنتی با شگرد مثلثی، 7 سارق حرفهای و 4 قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و 29 فقره سرقت و بیش از 12 کیلوگرم تریاک کشف شد.
دستگیری کلاهبردار حرفهای در لرستان با شگرد مثلثی
رئیس پلیس فتا استان لرستان از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار اینترنتی خبر داد که با استفاده از شگرد مثلثی و بهواسطه قرار دادن خدمات اسنپ، تلاش میکرد هویت خود را از مالباختگان پنهان نگه دارد.
سرهنگ محمد پیرحیاتی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی دریافت شکایتهای متعدد مبنی بر وقوع کلاهبرداری اینترنتی، رسیدگی به موضوع بهطور ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا با انجام اقدامات تخصصی، متهمی را شناسایی کردند که با بهرهگیری از روش کلاهبرداری «مثلثی» و قرار دادن واسطههایی در فرآیند معاملات، قصد ناشناس ماندن و گمراه کردن مالباختگان را داشت.
رئیس پلیس فتا لرستان با اشاره به زیرکی متهم در پنهانسازی هویت خود ادامه داد: بررسیها نشان داد فرد مذکور با سوءاستفاده از خدمات اسنپ و قرار دادن این مجموعه بهعنوان واسطه در فرآیند دریافت و انتقال کالا و وجه، تلاش میکرد ردپای خود را مخفی نگه دارد که با اقدامات تخصصی و اطلاعاتی کارشناسان پلیس فتا، هویت وی شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی طی یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
سرهنگ پیرحیاتی در تشریح ابعاد مالی این پرونده گفت: در این رابطه 6 فقره پرونده کلاهبرداری به ارزش حدود 10 میلیارد ریال علیه متهم تشکیل شده است.
دستگیری سارق حرفهای محتویات خودرو در دورود و کشف 19 فقره سرقت
سرهنگ مجتبی نوریان، فرمانده انتظامی دورود، اعلام کرد: به دنبال دریافت گزارشهایی در خصوص سرقت محتویات خودرو در این شهرستان، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران کلانتری …








